E51 - העברה מהירה בין שפות בסמס
-
pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כשאני משתמש בהעברה מהירה בין שפות (בין T9, לעברית רגילה ולספרות) אין אפשרות להעביר גם לאנגלית , בשביל לכתוב באנגלית אני צריך לשנות את הגדרות שפת הכתיבה.
במכשיר הקודם שלי ובE71 של אחי אפשר היה להעביר גם לאנגלית.
האם ישנה דרך להוסיף שפה להעברה המהירה בין השפות? (בכפתור #).
תודה מראש
במכשיר הקודם שלי ובE71 של אחי אפשר היה להעביר גם לאנגלית.
האם ישנה דרך להוסיף שפה להעברה המהירה בין השפות? (בכפתור #).
תודה מראש
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
-
pup26
-
- חבר ותיק

תודה אבל לא לכך התכוונתי, אני לא רוצה להכנס לתפריט בשביל לשנות את השפת כתיבה, בכל הנוקיות אפשר לעשות את זה כך שבשינוי במהיר ב# אני אוכל לעבור שפה (משום מה בE71 זה אפשרי, למרות שזאת אותה מערכת הפעלה פחות או יותר).
תדוה
תדוה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זה מה שכתבו, אולי פיספסתי משהו בשרשור:
http://discussions.europe.nokia.com/dis ... d.id=24584
http://discussions.europe.nokia.com/dis ... d.id=24584
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
סליחה על הטעות, חשבתי E71. זה מה שמצאתי עכשיו:
The phone supports SMS, MMS and E-mail functionality. Nothing really remarkable is seen on this front: just the usual set of functions necessary for everyone like templates, t9, drafts, saving messages to the memory card (supported both for SMS and MMS). The text input is done in the quite traditional manner, switching between languages is done in the context menu, the # serves for the rest of the functions of the missing Edit button – caps lock, num lock, copy and paste
מקווה שעוזר.
The phone supports SMS, MMS and E-mail functionality. Nothing really remarkable is seen on this front: just the usual set of functions necessary for everyone like templates, t9, drafts, saving messages to the memory card (supported both for SMS and MMS). The text input is done in the quite traditional manner, switching between languages is done in the context menu, the # serves for the rest of the functions of the missing Edit button – caps lock, num lock, copy and paste
מקווה שעוזר.
Vocare Ad Regnum
-
pup26
-
- חבר ותיק

משונה, חייבת להיות דרך להוסיף שפה נוספת להעברה מהירה באמצעות SHIFT.....
אם לא אז זה *** רציני, לא הגיוני לעבור שפה באמצעות התפריט, זה לא היה ככה באף נוקיה מאז ומעולם.
אם לא אז זה *** רציני, לא הגיוני לעבור שפה באמצעות התפריט, זה לא היה ככה באף נוקיה מאז ומעולם.