philips natural motion 7403 ' 7603
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5346
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אני חסיד גדול של פיליפס אבל ראיתי במקרה את אחד הדגמים שלהם (לא זוכר את הדגם) עם מנגנון 100Hz על ערוץ Hallmark.
התמונה הייתה מחרידה!
היה שובל בתזוזות שלא היה קיים באף מכשיר אחר בחנות. תדמיין את השובל של superman כאשר הוא רץ מהר, רק שם ראו שובל גם בתנועה איטית (תזוזת ראש).
נראה כבג במנגנון ה- temporal noise.
מציע לך לבדוק את הטלוויזיות האלו (בעצם כל מכשיר פוטנציאלי) גם על ערוצים באיכות נמוכה.
התמונה הייתה מחרידה!
היה שובל בתזוזות שלא היה קיים באף מכשיר אחר בחנות. תדמיין את השובל של superman כאשר הוא רץ מהר, רק שם ראו שובל גם בתנועה איטית (תזוזת ראש).
מציע לך לבדוק את הטלוויזיות האלו (בעצם כל מכשיר פוטנציאלי) גם על ערוצים באיכות נמוכה.
-
moshelog
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 315
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא יודע מה ראית , איפה ראית , ותחת איזה שירשור של כבלים ראית .
אבל אני עוקב אחרי כל הסדרות של פיליפס[interest]הודעה מעוסק בתחום - מרטין[/interest]
איש מכירות יכול "לשרוף" מותג בשניה .... שאתה עושה בדיקה אני ממליץ לך לעשות את זה לבד
תחת אותם תנאים לכל מסך ומסך שתבדוק .
moshelog
אבל אני עוקב אחרי כל הסדרות של פיליפס[interest]הודעה מעוסק בתחום - מרטין[/interest]
איש מכירות יכול "לשרוף" מותג בשניה .... שאתה עושה בדיקה אני ממליץ לך לעשות את זה לבד
תחת אותם תנאים לכל מסך ומסך שתבדוק .
moshelog
גם לי יש את התופעה הזאת במכשיר של פיליפס,במיוחד בסצנות חשוכות.yaronkle כתב:אני חסיד גדול של פיליפס אבל ראיתי במקרה את אחד הדגמים שלהם (לא זוכר את הדגם) עם מנגנון 100Hz על ערוץ Hallmark.
התמונה הייתה מחרידה!
מציע לך לבדוק את הטלוויזיות האלו (בעצם כל מכשיר פוטנציאלי) גם על ערוצים באיכות נמוכה....
- yaronkle
- חבר במועדון HT

moshelog,
אני חושב שלפיליפס יש מסכים מדהימים. מאד אוהב את התמונה - אפילו הדגמים הזולים ביותר שלהם נותנים תמונה יפה.
כשחזרו לערוץ 2 באותה חנות מנגנון ה- 100Hz עבד מצוין והתמונה הייתה מעולה כפי שהתרגלתי לראות במסכי פיליפס.
בדגם הספציפי שראיתי בערוץ ובתוכנית המסוימת הייתה בעיה חמורה.
guy11,
נסה לנטרל את מנגנון ה- pixel plus או להוריד noise reduction למינימום.
לא היה לי זמן להתמקד על התופעה כשראיתי אותה.
אני חושב שלפיליפס יש מסכים מדהימים. מאד אוהב את התמונה - אפילו הדגמים הזולים ביותר שלהם נותנים תמונה יפה.
כשחזרו לערוץ 2 באותה חנות מנגנון ה- 100Hz עבד מצוין והתמונה הייתה מעולה כפי שהתרגלתי לראות במסכי פיליפס.
בדגם הספציפי שראיתי בערוץ ובתוכנית המסוימת הייתה בעיה חמורה.
guy11,
נסה לנטרל את מנגנון ה- pixel plus או להוריד noise reduction למינימום.
לא היה לי זמן להתמקד על התופעה כשראיתי אותה.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

לא בחנתי את הדגם הזה (מחפש מחליף CRT זול) אבל נראה לי חשוד. בפעם הבאה אבקש שלט...
בדגמים קודמים שלהם יש אפשרות לעבור מ- pixel plus ל- progressive.
במידה וזה מפריע לך שווה לפתוח קריאה בתמיכה של philips עולמית או אצל היבואן בארץ.
ניתן לפתוח שרשור לבעיה הזו כאן וב- avforums - המקביל של hometheater
בדגמים קודמים שלהם יש אפשרות לעבור מ- pixel plus ל- progressive.
במידה וזה מפריע לך שווה לפתוח קריאה בתמיכה של philips עולמית או אצל היבואן בארץ.
ניתן לפתוח שרשור לבעיה הזו כאן וב- avforums - המקביל של hometheater
- yaronkle
- חבר במועדון HT

קודם כל תפנה ליס או הוט שישפרו את איכות השידור - זה לא יכול להזיק.guy11 כתב:יש לי דגם קודם (7962) ואין שם את האופציה הזאת.זה אכן מפריע אבל אין טעם לפנות למישהו כי כנראה הטלוויזיה הזאת לא מצליחה להתמודד עם שידורים באיכות נמוכה....
מה הדגם שלך?
יש שרשורים ב- avforums.
אחד באורך 210 עמודים!
בנוסף ישנם עדכונים באתר של philips לדוגמה:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... PF7421D/37
כנראה שאחד העדכונים מאפשר כיבוי HD Natural Motion.
דבר עם היבואן לפני עדכון כלשהו מכיוון שזה תהליך מסוכן.
במידה ויש לך ממיר HD, אחד המליץ לא לעבוד ב- 1080i אלה 720P או 1080P.
הדגם הוא 42PFL7962.איכות השידור היא בסדר מבחינת הוט.את ה Natural Motion (הוא לא HD אצלי) יש אפשרות לכבות ולהדליק,אבל זה לא משהו שנעים לצפות בו כשהוא על ON.yaronkle כתב:קודם כל תפנה ליס או הוט שישפרו את איכות השידור - זה לא יכול להזיק.guy11 כתב:יש לי דגם קודם (7962) ואין שם את האופציה הזאת.זה אכן מפריע אבל אין טעם לפנות למישהו כי כנראה הטלוויזיה הזאת לא מצליחה להתמודד עם שידורים באיכות נמוכה....
מה הדגם שלך?
יש שרשורים ב- avforums.
אחד באורך 210 עמודים!
בנוסף ישנם עדכונים באתר של philips לדוגמה:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... PF7421D/37
כנראה שאחד העדכונים מאפשר כיבוי HD Natural Motion.
דבר עם היבואן לפני עדכון כלשהו מכיוון שזה תהליך מסוכן.
במידה ויש לך ממיר HD, אחד המליץ לא לעבוד ב- 1080i אלה 720P או 1080P....
לפי המנואל אפשר לעדכן דרך שידורים דיגטלים באוויר או דרך האתר,אבל באתר אין אופציה
לדגם הזה
לפי AVSFORUM
http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost ... count=3106
צריך לבטל את כל המנגנונים לתמונה הכי טובה...
http://www.avsforum.com/avs-vb/showpost ... count=3106
צריך לבטל את כל המנגנונים לתמונה הכי טובה...
לי יש אומנם דגם קודם,אבל כמו שרשמתי קודם,גם ביטול של של כל המנגנונים לא עוזר למריחות האיומות גם בתנועות ראש איטיות(אני לא מדבר על שובל של כדור למשל במשחקי כדורגל).מי שמתכוון לרכוש את הדגמים החדשים שיבדוק טוב טוב שאין את זה שם כי זה ממש נורא לצפות ככה.דרך אגב,זה קורה גם בתכנים טובים כמו DVD מקוריים.
ושוב,האחריות של אלקטרה גרועה ביותר.
ושוב,האחריות של אלקטרה גרועה ביותר.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כן אכן אמרו מקודם את הבעיה.
הnoise redction בא להילחם ב''רעשי שידור''.
יש את זה בכמה וכמה חברות בכולם מומלץ לכבות את הפונקציה הזאת ב100hz התמונה של פיליפס חלקה לגמרי ככה זה אצלי.
יש את זה בכמה וכמה חברות בכולם מומלץ לכבות את הפונקציה הזאת ב100hz התמונה של פיליפס חלקה לגמרי ככה זה אצלי.