חוות דעת על ה LA40A650 בבקשה, מחר אני רוכש אותה כנראה
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
אמרתי תוריד את החוברת
בחוברת יש פרקים על חיבורים ואתה צריך לתכנן איך לחבר את כל הציוד. מראים שם חיבורים פשוטים ומורכבים, עם רסיבר או ישיר.bixente כתב:באתר של סמליין אגב יש מדריך מאוד מעפן שרק מראה "יכולות" של הטלוויזיה ובלי שום פירוט על סוגי כבלים לרכוש....
אם יש רסיבר מתקדם והמערכת עכשיו מחוברת אליו ולרסיבר יש יציאת HDMI - והוא מסוגל להמיר כל וידאו שנכנס ל- HDMI, מצבך טוב
אם לעומת זאת הרסיבר לא תומך ב- HDMI, אז אתה צריך להחליט מה עובר דרך הרסיבר, מה יחובר רק לטלויזיה ומה תחבר גם וגם. אתה רק מתחיל את המסע.
Re: אמרתי תוריד את החוברת
http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=1yosihary כתב:בחוברת יש פרקים על חיבורים ואתה צריך לתכנן איך לחבר את כל הציוד. מראים שם חיבורים פשוטים ומורכבים, עם רסיבר או ישיר.bixente כתב:באתר של סמליין אגב יש מדריך מאוד מעפן שרק מראה "יכולות" של הטלוויזיה ובלי שום פירוט על סוגי כבלים לרכוש....
אם יש רסיבר מתקדם והמערכת עכשיו מחוברת אליו ולרסיבר יש יציאת HDMI - והוא מסוגל להמיר כל וידאו שנכנס ל- HDMI, מצבך טוב
אם לעומת זאת הרסיבר לא תומך ב- HDMI, אז אתה צריך להחליט מה עובר דרך הרסיבר, מה יחובר רק לטלויזיה ומה תחבר גם וגם. אתה רק מתחיל את המסע....
בתחתית העמוד זה הקטלוג של הסדרה A650. לא מצאתי משהו ספציפי לטלוויזיה הנ"ל ולא משהו שכולל חיבורים.
יש לי רסיבר מאוד מתקדם. LX70 של פיוניר. 4 כניסות HDMI ויציאת HDMI אחת. כיום אני משתמש ב LCD HD READY של סמסונג - LA32R81B שמחוברת ב HDMI מהיציאה של הרסיבר.
אודה לך אם תמצא לי באתר של סמליין את החוברת שעליה אתה מדבר
המון תודה
עריכה : מצאתי חוברות הפעלה לכל הדגמים חוץ מה A650 באתר של סמליין
הגוונים השונים של הצבעים אמורים להשתנות כפונקציה של תאורת החדש . גוון השחור לדעתי הוא אחד הבולטים מבין הצבעים שמתשנים ואכן בתנאים תאורה שונים גם אני רואה ב-46A650 שוני בגוון השחור .
זה בערך כמו לשנות את רמת ה-BACKLIGHT רק שכאן מדובר דוקא ב-FRONTLIGHT
Rino כתב:האם מישהו שם לב שצפיה באור מבליטה יותר את השחורים ב 650?...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
עקב בעיות זליגות אור נוראיות (לפחות עבורי) המסך החוזר,djeuro כתב:הגוונים השונים של הצבעים אמורים להשתנות כפונקציה של תאורת החדש . גוון השחור לדעתי הוא אחד הבולטים מבין הצבעים שמתשנים ואכן בתנאים תאורה שונים גם אני רואה ב-46A650 שוני בגוון השחור .
Rino כתב:האם מישהו שם לב שצפיה באור מבליטה יותר את השחורים ב 650?......
נתחיל במסע מחודש לחיפוש מסך,
החזרת גם את המסך השני ?
היית אמור לקבל אחד חדש , לא ?
Rino כתב:עקב בעיות זליגות אור נוראיות (לפחות עבורי) המסך החוזר,djeuro כתב:הגוונים השונים של הצבעים אמורים להשתנות כפונקציה של תאורת החדש . גוון השחור לדעתי הוא אחד הבולטים מבין הצבעים שמתשנים ואכן בתנאים תאורה שונים גם אני רואה ב-46A650 שוני בגוון השחור .
נתחיל במסע מחודש לחיפוש מסך,...
- Rino
- חבר מכור קשה

היו אצלי 3 מסכים חדשים!!!djeuro כתב:החזרת גם את המסך השני ?
Rino כתב:עקב בעיות זליגות אור נוראיות (לפחות עבורי) המסך החוזר,djeuro כתב:הגוונים השונים של הצבעים אמורים להשתנות כפונקציה של תאורת החדש . גוון השחור לדעתי הוא אחד הבולטים מבין הצבעים שמתשנים ואכן בתנאים תאורה שונים גם אני רואה ב-46A650 שוני בגוון השחור .
נתחיל במסע מחודש לחיפוש מסך,......
בכולם היו זליגות אור בקצוות העליונים של המסך (טכנאים של רטפון היו , ראו ואישרו את הנושא)
אין טעם להמשיך להתעסק אם זה המסך , אני מאמין שיש המון שקנו ומרוצים מאוד , עבורי זה פשוט לא מתאים כל ה "כתמים" הלבנים...
יש למסך תמונה מדהימה ב HD ובכלל הוא מסך שנותן תמורה לכסף אבל עבורי זליגות האור הם תופעה שמפריעה מאוד לצפיה וממש השתדלתי לחיות עם זה אבל ללא הצלחה,
- Rino
- חבר מכור קשה

לא עברתי את ה4 בכל התכנים וגם שם זה נראה ברור מאוד בצפיה בחדר חשוך ובסצינות חשוכות,eagle75 כתב:Rino,
באיזו קונפיגורציה בדקת את זליגת האור? האם זה קרה רק כאשר ה backlight היה גבוהה או גם בערכים נמוכים שלו?
אני אמור לקבל את הטלוויזיה הזאת ורציתי לדעת כיצד לבדוק שאין לה זליגה....
אין לי שום עניין לגרום פה לאנשים להיות ספקנים לגבי המסך למרות שנושא זליגות האור ידוע מאוד במסכי LCD ובגדלים של "52 כנראה זה נפוץ יותר,
אני מאוד רציתי את המסך וקניתי אותו במחיר מעולה עם שירות מעולה אבל אני שם לב לפרטים הכי קטנים ואולי לאחרים זה לא כ"כ משמעותי,
גש לראות בעין ובקש (אם אפשר) לצפות בחדר חשוך למרות שבבית תמיד יהיו תנאי צפיה אחרים
יש מספיק ביקורות חיוביות על המסך
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
Re: אמרתי תוריד את החוברת
חוברת באנגליתbixente כתב:http://www.miniline.com/Samsung/Index.a ... 129&Page=1yosihary כתב:בחוברת יש פרקים על חיבורים ואתה צריך לתכנן איך לחבר את כל הציוד. מראים שם חיבורים פשוטים ומורכבים, עם רסיבר או ישיר.bixente כתב:באתר של סמליין אגב יש מדריך מאוד מעפן שרק מראה "יכולות" של הטלוויזיה ובלי שום פירוט על סוגי כבלים לרכוש....
אם לעומת זאת הרסיבר לא תומך ב- HDMI, אז אתה צריך להחליט מה עובר דרך הרסיבר, מה יחובר רק לטלויזיה ומה תחבר גם וגם. אתה רק מתחיל את המסע....
בתחתית העמוד זה הקטלוג של הסדרה A650. לא מצאתי משהו ספציפי לטלוויזיה הנ"ל ולא משהו שכולל חיבורים.
יש לי רסיבר מאוד מתקדם. LX70 של פיוניר. 4 כניסות HDMI ויציאת HDMI אחת. כיום אני משתמש ב LCD HD READY של סמסונג - LA32R81B שמחוברת ב HDMI מהיציאה של הרסיבר.
אודה לך אם תמצא לי באתר של סמליין את החוברת שעליה אתה מדבר
המון תודה
עריכה : מצאתי חוברות הפעלה לכל הדגמים חוץ מה A650 באתר של סמליין...
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... g-0324.pdf
חוברת של 610 - זהה בחיבורים: (עברית)
http://www.miniline.com/Samsung/_Upload ... 3R.heb.pdf
אני יודע על מה אתה מדבר ולדעתי כדי שלא נטעה את חברי האתר שמעוניינים במסך הזה צריכים להדגיש את הדברים :
1.גם אצלי יש את התופעה וככל הנראה היא קיימת בדרך כזו או אחרת בכל המסכים מסוג SAMSUNG LAXXA650
2.התופעה בולטת לעין רק בתמונות חשוכות בתנאי צפיה חשוכים לחלוטין ( אני שמתי לב עליה כרגע בסיום סרט בהצגת המשתתפים ) .
3.ניתן להקטין את התופעה בהורדת BACKLIGHT ל-5 או נמוך מזה ועל ידי שינוי אופציית ENERGY SAVING ל-LOW או OFF אבל התופעה לא נעלמת לגמרה .
4.החלפת מסך לא פותרת את הבעיה מאחר והבעיה קיימת ככל הנראה בכל הגדלים מהסדרה .
5.קראתי בפורומים בחו"ל על פתרון אפשרי דרך שחרור הברגים האחורים של המסך אבל אני לא יכול להמליץ על כך ץ הפעולה עלולה לפגוע בכיבוד האחראיות .
1.גם אצלי יש את התופעה וככל הנראה היא קיימת בדרך כזו או אחרת בכל המסכים מסוג SAMSUNG LAXXA650
2.התופעה בולטת לעין רק בתמונות חשוכות בתנאי צפיה חשוכים לחלוטין ( אני שמתי לב עליה כרגע בסיום סרט בהצגת המשתתפים ) .
3.ניתן להקטין את התופעה בהורדת BACKLIGHT ל-5 או נמוך מזה ועל ידי שינוי אופציית ENERGY SAVING ל-LOW או OFF אבל התופעה לא נעלמת לגמרה .
5.קראתי בפורומים בחו"ל על פתרון אפשרי דרך שחרור הברגים האחורים של המסך אבל אני לא יכול להמליץ על כך ץ הפעולה עלולה לפגוע בכיבוד האחראיות .
Rino כתב:לא עברתי את ה4 בכל התכנים וגם שם זה נראה ברור מאוד בצפיה בחדר חשוך ובסצינות חשוכות,eagle75 כתב:Rino,
באיזו קונפיגורציה בדקת את זליגת האור? האם זה קרה רק כאשר ה backlight היה גבוהה או גם בערכים נמוכים שלו?
אין לי שום עניין לגרום פה לאנשים להיות ספקנים לגבי המסך למרות שנושא זליגות האור ידוע מאוד במסכי LCD ובגדלים של "52 כנראה זה נפוץ יותר,
אני מאוד רציתי את המסך וקניתי אותו במחיר מעולה עם שירות מעולה אבל אני שם לב לפרטים הכי קטנים ואולי לאחרים זה לא כ"כ משמעותי,
גש לראות בעין ובקש (אם אפשר) לצפות בחדר חשוך למרות שבבית תמיד יהיו תנאי צפיה אחרים
יש מספיק ביקורות חיוביות על המסך...
- Rino
- חבר מכור קשה

אין פה שום עניין של הטעיה אלה רק של שיתוף מידע,djeuro כתב:אני יודע על מה אתה מדבר ולדעתי כדי שלא נטעה את חברי האתר שמעוניינים במסך הזה צריכים להדגיש את הדברים :
Rino כתב:לא עברתי את ה4 בכל התכנים וגם שם זה נראה ברור מאוד בצפיה בחדר חשוך ובסצינות חשוכות,eagle75 כתב:Rino,
יש מספיק ביקורות חיוביות על המסך......
אם המסך לא היה "סובל" מזליגות אור הייתי משאיר אותו ללא כל ספק,
עניין שחרור הברגים נשמע כמו דבר (סליחה על הביטוי) אידיוטי ביותר ולא חכם ומוכן להתערב שזה לא תורם לשום דבר חוץ מנזק למסך,
אני החלפתי שלשה מסכים ובכולם היו זליגות אור נוראיות שבלטו בכל סצינה חשוכה שהbacklight היה אפילו על 2
עבורי זה הספיק.
אני מאמין שיש המון אנשים שנהנים מהמסך ולא משנה באיזה גודל כי אני חושב שיש לו המון יתרונות על מסכים אחרים,
כל אחד שיעשה את החישובים שלו,
אגב, זו דוגמא טובה לקניה מחנות אמינה ואחריות יבואן , השירות שקיבלתי היה מעל ומעבר , היתה נכונות לעזור ולהחליף את המסך עד שלבסוף הגענו להבנה משותפת שאין טעם להמשיך.