אירוח אזרחי הדרום
שלום
שמי מולי שטיין תושב הצפון לאור המצב כרגע אנחנו פותחים את הדלת ואת הלב לתושבי הדרום אנחנו משפחה צעירה זוג צעיר בבית 4 חדרים +כלב
אם קשה לכם לעבור את המצב המשוגע הזה אתם מוזמנים ליצור איתי קשר
בטלפון:0525679473
נשמח לעזור בארוח ומתן מחסה למשפחה אחרת
שיהיה שקט בקרוב ושנעבור את זה מהר
משפחת שטיין
מתגוררת בקרית אתא
שמי מולי שטיין תושב הצפון לאור המצב כרגע אנחנו פותחים את הדלת ואת הלב לתושבי הדרום אנחנו משפחה צעירה זוג צעיר בבית 4 חדרים +כלב
אם קשה לכם לעבור את המצב המשוגע הזה אתם מוזמנים ליצור איתי קשר
בטלפון:0525679473
נשמח לעזור בארוח ומתן מחסה למשפחה אחרת
שיהיה שקט בקרוב ושנעבור את זה מהר
משפחת שטיין
מתגוררת בקרית אתא
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78790
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אחלה שרשור,
שמי אבי ביטון, מקרית שמונה, אנו זוג + 2 (קטנות) בבית עם 3 חדרים + סלון ענק והרבה מקום בלב, מעוניינים לארח כל מי שמעוניין מהיישובים בטווח הטילים.
אפשר לפנות בה"פ או לטלפון 052-3358433.
שמי אבי ביטון, מקרית שמונה, אנו זוג + 2 (קטנות) בבית עם 3 חדרים + סלון ענק והרבה מקום בלב, מעוניינים לארח כל מי שמעוניין מהיישובים בטווח הטילים.
אפשר לפנות בה"פ או לטלפון 052-3358433.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
כל הכבוד לכם חברה
מי מהחברים כאן ובכלל שרוצים לצאת ולהתאוורר מהתופת בדרום, מוזמן לפנות אלי בפרטי, אומנם אני לא אוכל לארחו מכיוון שפתחתי "גנון", 3 ילדים של בני משפחתי מאשקלון מתארחים אצלי..... אבל אוכל לקשר עם ארגונים, עיריות וקיבוצים שיש להם מאגר משפחות עם לב גדול ודלת פתוחה.... אנשים דתיים/ מסורתיים/ שפות מסוימות.... תעדכנו בפרטי ואני אקשר....
מי מהחברים כאן ובכלל שרוצים לצאת ולהתאוורר מהתופת בדרום, מוזמן לפנות אלי בפרטי, אומנם אני לא אוכל לארחו מכיוון שפתחתי "גנון", 3 ילדים של בני משפחתי מאשקלון מתארחים אצלי..... אבל אוכל לקשר עם ארגונים, עיריות וקיבוצים שיש להם מאגר משפחות עם לב גדול ודלת פתוחה.... אנשים דתיים/ מסורתיים/ שפות מסוימות.... תעדכנו בפרטי ואני אקשר....