אוכל במפגשים...

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #41 

היה טעים מאוד ובשפע ובתור אחד שלא יכל לחכות עוד דקה
בגלל צום כל היום וירידת סוכר אפילו עמדתי ליד הגריל ופינקו אותי שם :wink:
הבחורה מהקייטרינג באמת הייתה מדהימה בכלל היו שם כמה נשים
שנתנו לנו חשק של עוד לכן קפצנו למועדון הבורסה :D
אני בעד לעשות שם את המפגש הבא רק בלי הסיגריות (n)
אור שפע ואהבה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #42 

tiptip,
בהתחשב בזה שהקייטרינג הוזמן ל-150 איש ובסוף היו מעל 300 איש, אני בכלל התפלאתי שהיה מספיק אוכל לכולם, גם אם התור היה ארוך (אם היו יודעים שיהיו כל כך הרבה אנשים, היו פותחים עוד בופה אחד).
בקטע הזה, אני פשוט מוריד את הכובע, למארחים ולחברת אסאדו ....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #43 

ואז אולי היית עוד בחורה חצי עירומה שמגישה חבל :?
התור היה ארוך כי אנשים לא ראו שיש 2 עמדות :roll:
בהעמדה ליד הכניסה היה פחות לחץ ויותר אוכל מין הסתם
אור שפע ואהבה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73188
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #44 

MartinHSabag כתב:tiptip,
בהתחשב בזה שהקייטרינג הוזמן ל-150 איש ובסוף היו מעל 300 איש, אני בכלל התפלאתי שהיה מספיק אוכל לכולם, גם אם התור היה ארוך (אם היו יודעים שיהיו כל כך הרבה אנשים, היו פותחים עוד בופה אחד).
בקטע הזה, אני פשוט מוריד את הכובע, למארחים ולחברת אסאדו ....
...
לא מתלונן - אבל לא היה מספיק בדיוק בגלל הסיבה הזו. מי שנדחס בנגלה הראשונה קיבל צלחת מלאה ומי שלא רצה להידחף בשביל מזון והמתין לירידת הלחץ ההיסטרי זכה לדוגמית/טעימות. סה"כ לא נורא בכלל (באתי לא בגלל המזון וגם אם לא היה בכל הייתי עדיין נהנה), אבל להבא באמת שיש צורך לפתור את בעיית ה"עודף מוזמנים" (מקום גדול יותר או היצמדות לרשימת המוזמנים שנקבע מראש) - ראו את תגובתי בת'רד הרישמי להמשך :wink:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5371 פעמים

שליחה #45 

Huber,

בשטח, האופציה היחידה שלנו היתה פשוט לא להכניס את מי שלא ברשימה (קרי, לזרוק לגשם חצי מהאנשים שהגיעו לאירוע...)

יתכן גם שיש לנו כ"כ הרבה אנשים כבר שזה אפילו לא יהיה פרקטי לעשות מסיבה בשנה הבאה...

אני אישית מאוד נהנתי, למרות שבענייני אוכל אני לא חושב שהיה שם מישהו שאכל פחות ממני באירוע :)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #46 

עם קצב הגדילה של האתר, המסיבה בשנה הבאה תהיה בהיכל נוקיה.
שנה אחרי זה באיצטדיון רמת גן...
:)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73188
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #47 

וזה רע כי? מי שמגיע מתוך ידיעה מוחלטת שהוא לא היה מוזמן מראש, אין שום סיבה שבעולם להתחשב ברגשותיו. אנשים שכן הוזמנו נאלצו להידחק בגלל אותם חוצפנים. מה שאתה בעצם אומר בהצהרה שלך זה שלהבא להתעלם בכלל מרשימת המוזמנים ולבוא בכל מקרה - נכון?

לא הגיוני.

אם זה לא פקרטי לעשות מסיבה, לא עושים, אבל לא עושים מסיבה שבה אנשים צריכים להימרח אחד על השני בשביל להקשיב למה שיש לכם ולנציגים של החברות להראות לנו - באנו כי זה עיניין אותנו. אני אישית לא נהניתי כמו שניהניתי במפגשים הקודמים בדיוק בגלל הסיבה הזו. המזון מבחינתי היה SIDE KICK והייתי מוכן לחלוטין לוותר עליו (ועובדה שוויתרתי על הדוחק של הגל הראשון ושהבנתי שבגל השני אין מזון די וויתרתי על הרעיון), אבל הבעייה שגרמה לחוסר במזון היא בדיוק הבעייה שגרמה לדוחק ולהנאה מופחתת משמעותית בשאר האספקטים של המפגש.

אני רוצה שתבינו - הטענה שלי באה ממקום טוב, רצון לשפר. באתי לחגוג איתכם אירוע ולצפות בהשקות כי הנושא כן מעניין אותי. אני לחלוטין מוכן לוותר על מזון אם התקציב שלו יופנה למען מיקום נכון/גדול יותר. תשתדלו לקבל את דבריי כביקורת בונה ולא כתלונה.

אתם בהחלט יכולים להתעלם מדבריי ולסווג אותם בתור סתם עוד תלונה של מישהו מממורמר, אבל זו לא הכוונה ואני מקווה שתבינו את זה. אשמח לחלוק עוד מפגשים חברתיים עם גולשי האתר, אבל להבא אדיר את רגליי ממפגש בו תהיה צפיפות שכזו.

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #48 

אים זה יום הולדת . מזמינים את כולם . ולא עושים סלקציה . רק לעשירים שיקנו ציוד . והעניים שישארו בבית . הייה דוחק כי חלקו אוכל חינם בשר על האש .
הארוע הזה עלה כסף למארגנים . והרבה . ולא מכרו כלום . אפילו לא טלויזיה אחת .
אז היפסידו . המנהלים של האתר מנפנפים יום הולדת . אבל בפועל הם עשו בוחטה טובה שנתנו פירסום לחנות . אז זה לא יום הולדת . יום הולדת עושים בפרק הירקון . שמסוגל להכיל את כול מי שרוצה לבוא . אני תורם מערכת הגברת קול על גנרטור . ומבלים ומסוכחים .
זה ניראה יום הולדת . ולא להזמין קומץ אנשים מרשימה . זה מעליב את יתרת חברי הפורום .
את מי מעניין קלקציית מסכי סמסונג . את אף אחד . חוץ מיזה זה פורום אדיו .

כך אני רואה את זה . והיו מיפגשים של פורומים בתחומים אחרי שאני הישתתפתי . כו הנהלת חשבונות . פורום אידיש, פורום לוויינים . ואולי עוד איזה פורום שרק קראתי עלו . שהכול הלך על בסיס היתנדבות .
רק הטכנאי קרמר

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #49 

קרמר, אולי די לחפור?

אתה לא מרוצה, קח את עצמך - וצא לרוץ או משהו... למה לשפוך עוד ועוד רעל דרך המקלדת לדפי הפורום?

היו שבאו למפגש הזה כדי להיפגש, והיו שבאו כדי להתרשם ממסכי סמסונג (תתפלא - האתר הוא "אודיו וקולנוע ביתי", ויש פה לא פחות פורומי וידאו מפורומי אודיו, ביחס למשקלם בתוך הגדרת ה"קולנוע ביתי").

אחרים באו (כן כן) לאכול - והשאר כתוספת.

בטוח ישנם כאלו רק כי הם שמעו שיש הגרלה (למרות שההגרלה הוכרזה הרבה אחרי ההכרזה על האירוע).

מה זה משנה?

כל אדם בא מסיבותיו הוא, מי שבא נהנה - ומי שלא (לא הוזמן / לא הסתדר / לא רצה), יהנה בפעם הבאה.
האתר מכיל חברים רבים, ומה לעשות - המקום מוגבל.

אגב, אם כ"כ מתאים לך לשלם תמורת אירוחים / מפגשים - למה אתה לא חבר מועדון?

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #50 

לא יודע מה זה חבר מועדון . .וגם פעם הבאה לא יהייה מספיק מקום . אני כתבתי מה אני חושב . אתה כתבתה מה אתה חושב .העיקר שנהייה בראים . היתר יגיע בי
רק הטכנאי קרמר

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #51 

קרמר !!!
חבר,אתה חופר

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #52 

מנהלים, אני מציע לסגור את השרשור.
אין לו תכלית וסתם מספק כר לאנשים משועממים ושליליים.
באמת משאיר טעם רע למאמץ חיובי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5371 פעמים

שליחה #53 

יאללה. באלגן :)

נעול