dvd ל pioneer 428xd
שלום,
אני מהסס בין הפיוניר 600/610 (אגב לא הצלחתי להבין בדיוק מה ההבדל ביניהם) לבין marantz dv3722vk שנמכר ב 400 ש"ח.
על פניו יש למרנטז כל מה שיש לפיוניר להציע, השאלה היא האם הפיוניר שעולה יותר מכפול ממנו שווה את ההפרש, מבחינת איכות התמונה שתתקבל בחיבור hdmi למסך.
אם למישהו יש נסיון עם ה 428xd בחיבור לנגנים האלו אשמח לתגובות.
תודה...
אני מהסס בין הפיוניר 600/610 (אגב לא הצלחתי להבין בדיוק מה ההבדל ביניהם) לבין marantz dv3722vk שנמכר ב 400 ש"ח.
על פניו יש למרנטז כל מה שיש לפיוניר להציע, השאלה היא האם הפיוניר שעולה יותר מכפול ממנו שווה את ההפרש, מבחינת איכות התמונה שתתקבל בחיבור hdmi למסך.
תודה...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
את המרנץ שציינת שופרסל מכרו בסביבות 200 ש"ח בפעם הקודמת שנתנו פטור על המע"מ.
הוא מכיל Upscaler סביר ונותן תמורה הולמת למחיר של 200 ש"ח. קניתי אז שניים כאלה - אחד לאמא שלי ואחד לאחותי. שתיהן מרוצות. עם זאת ולאור זאת, אני לא חושב שהוא שווה 400 ש"ח...
קרא עוד פרטים כאן: http://www.hometheater.co.il/vp583204
הוא מכיל Upscaler סביר ונותן תמורה הולמת למחיר של 200 ש"ח. קניתי אז שניים כאלה - אחד לאמא שלי ואחד לאחותי. שתיהן מרוצות. עם זאת ולאור זאת, אני לא חושב שהוא שווה 400 ש"ח...
קרא עוד פרטים כאן: http://www.hometheater.co.il/vp583204
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לי היה את הפיוניר והחזרתי אותוlambda כתב:שלום,
תודה......
אני מחובר ל428XD אני לא חושב שהתמורה למחיר שווה את ההשקעה
תקנה דגם אחר במחיר שלא עולה את ה400 שח
מת"ל עיסקיים בחברת מירס