בשעה טובה הושק אתר ה VOD של אורנג
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הרעיון יפה וגם המימוש שלהם מעולה.
אבל...
1. אין דוגמאות - האם צריך לשלם 5 ש"ח בשביל לראות פרק בשביל לוודא שהאיכות מספקת?
2. החיוב דרך חשבון אורנג' חביב ומתוחכם!
3. הרזולוציה, ממה שאני מבין היא 640X350 (פלוס מינוס). מספק עבור מסך מחשב, אבל איך זה יראה על המסך הגדול?
4. אני לא רואה מנוי, אם אני רוצה להשתמש בזה באופן קבוע, בעצם אני צריך מעבר לחשבון האינטרנט שלי להוסיף כמות לא קטנה של כסף. סרט עולה 10 ש"ח ופרק בסדרה 5 ש"ח.
עשיתי חשבון ובקלות מגיעים ל-300 ש"ח וצפונה אם רואים את כל התכנים אך ורק דרך זה. כלומר, זה יקר מיס והוט. בשביל שזה יהיה כדאי, העלויות צריכות לרדת בערך לחצי מכפי שהם כיום (לפחות לסדרות, סרטים אפשר גם בירידה מתונה יותר).
5. לא ברור לי אם אני רוכש סרט אם זכותי לראות אותו פעם אחת או יותר.
6. אנחנו בעצם משלמים בשביל לראות דברים שאפשר לראות ביס ובהוט. להזכירכם, ב-012 בעצם כבר הריצו מיזם כזה שנכשל (012FUN). השאלה מה היתרון של זה באורנג', החיוב הפשוט? התכנים העדיפים? אין ספק שהמערכת כאן מתוחכמת בהרבה, אך ללא השילוב עם DTT (או בכלל שפרוייקט DTT יצא לקהל) אין הרבה לאן להתקדם עם הפרוייקט הזה.
7. לא ראיתי שהם שילבו בשלב הזה תרגום, מעניין אם זה יכנס.
8. איפה HD בכל הספור הזה. מעניין גם אם הם מתכננים להריץ HD, אם כן זה הופך אותם לשחקן משמעותי מול יס והוט שכרגע בעמדה לא הכי טובה עם HD. עם זאת, כאמור, ללא נגן יעודי הם בחסרון משמעותי כי לא כולם אוהבים או יכולים לצפות בתכנים הללו דרך המחשב (חוץ מצעירים, אבל הם לא יחשבו בכלל על רכישת תכנים כשהם יכולים להוריד תכנים עדכניים יותר בחינם ממילא).
אבל...
1. אין דוגמאות - האם צריך לשלם 5 ש"ח בשביל לראות פרק בשביל לוודא שהאיכות מספקת?
2. החיוב דרך חשבון אורנג' חביב ומתוחכם!
3. הרזולוציה, ממה שאני מבין היא 640X350 (פלוס מינוס). מספק עבור מסך מחשב, אבל איך זה יראה על המסך הגדול?
4. אני לא רואה מנוי, אם אני רוצה להשתמש בזה באופן קבוע, בעצם אני צריך מעבר לחשבון האינטרנט שלי להוסיף כמות לא קטנה של כסף. סרט עולה 10 ש"ח ופרק בסדרה 5 ש"ח.
עשיתי חשבון ובקלות מגיעים ל-300 ש"ח וצפונה אם רואים את כל התכנים אך ורק דרך זה. כלומר, זה יקר מיס והוט. בשביל שזה יהיה כדאי, העלויות צריכות לרדת בערך לחצי מכפי שהם כיום (לפחות לסדרות, סרטים אפשר גם בירידה מתונה יותר).
5. לא ברור לי אם אני רוכש סרט אם זכותי לראות אותו פעם אחת או יותר.
6. אנחנו בעצם משלמים בשביל לראות דברים שאפשר לראות ביס ובהוט. להזכירכם, ב-012 בעצם כבר הריצו מיזם כזה שנכשל (012FUN). השאלה מה היתרון של זה באורנג', החיוב הפשוט? התכנים העדיפים? אין ספק שהמערכת כאן מתוחכמת בהרבה, אך ללא השילוב עם DTT (או בכלל שפרוייקט DTT יצא לקהל) אין הרבה לאן להתקדם עם הפרוייקט הזה.
7. לא ראיתי שהם שילבו בשלב הזה תרגום, מעניין אם זה יכנס.
8. איפה HD בכל הספור הזה. מעניין גם אם הם מתכננים להריץ HD, אם כן זה הופך אותם לשחקן משמעותי מול יס והוט שכרגע בעמדה לא הכי טובה עם HD. עם זאת, כאמור, ללא נגן יעודי הם בחסרון משמעותי כי לא כולם אוהבים או יכולים לצפות בתכנים הללו דרך המחשב (חוץ מצעירים, אבל הם לא יחשבו בכלל על רכישת תכנים כשהם יכולים להוריד תכנים עדכניים יותר בחינם ממילא).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
יש סדרות ישראליות בחינם.
איכות נראית לי סבירה יחסית ל SD
אם איני טועה הם גם אמורים להשיק ממירים שיתממשקו לשירות הזה בסלון.
אם תוך שנה הם ישיקו שירות ב HD עם מחירים טיפה יותר גבוהים מזה (15 שקלים להשכרת סרט ו 10 שקלים לסדרה נשמע לי הגיוני) אולי יש לנו מנצח
אם תוך שנה הם ישיקו שירות ב HD עם מחירים טיפה יותר גבוהים מזה (15 שקלים להשכרת סרט ו 10 שקלים לסדרה נשמע לי הגיוני) אולי יש לנו מנצח
Need more cowbell
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
ממש לא התלהבתי.
1. 5 שקל לפרק של סדרה ו10-15 ש"ח לסרט? ברוב המקרים של סדרה כבר עדיף לשכור אותה בDVD, גם יותר זול וגם ליותר זמן. גם המחיר לסרט הוא לא משהו, כשהשכרת סרט בDVD עולה 10-20 ש"ח והזמנה של סרט ביס/הוט עולה 10-15 ש"ח הבחירה קלה מאד ובכל מקרה היא לא תהיה השירות של אורנג'. כמו שנאמר כבר מנוי או אופציה לרכישת עונה שלמה(במקרה של סדרה) יכולים להיות אטרקטיביים יותר.
2. המחיר לשיר הוא מאד מופקע, 6 ש"ח לשיר? גם כאן לא ראיתי אופציה לרכישת אלבום שלם.
3. זמינות התכנים: לא ראיתי באתר סרטים מהשנה וחצי האחרונות ואם זה ישאר כך אז הם פשוט יפסידו הרבה לקוחות פוטנציאליים שרוצים לראות משהו חדש ולא משהו מלפני שנתיים+.
4. איכות השירות: כפי שנאמר אין שום הדגמה, חייבים לרכוש "על עיוור" כדי לדעת איך זה רץ אצלכם.
לדעתי הפוטנציאל של השירות הזה הוא מאד מאד נמוך. קשה לי להאמין שאנשים ישלמו מחירים כאלו עבור צפייה של סרט מלפני כמה שנים דרך המחשב. האפשרות היחידה של השירות הזה להצליח היא לצרף לו מכשיר שיקשר אותו ישירות לטלוויזיה ולהוריד את המחירים בצורה דרסטית.
1. 5 שקל לפרק של סדרה ו10-15 ש"ח לסרט? ברוב המקרים של סדרה כבר עדיף לשכור אותה בDVD, גם יותר זול וגם ליותר זמן. גם המחיר לסרט הוא לא משהו, כשהשכרת סרט בDVD עולה 10-20 ש"ח והזמנה של סרט ביס/הוט עולה 10-15 ש"ח הבחירה קלה מאד ובכל מקרה היא לא תהיה השירות של אורנג'. כמו שנאמר כבר מנוי או אופציה לרכישת עונה שלמה(במקרה של סדרה) יכולים להיות אטרקטיביים יותר.
2. המחיר לשיר הוא מאד מופקע, 6 ש"ח לשיר? גם כאן לא ראיתי אופציה לרכישת אלבום שלם.
3. זמינות התכנים: לא ראיתי באתר סרטים מהשנה וחצי האחרונות ואם זה ישאר כך אז הם פשוט יפסידו הרבה לקוחות פוטנציאליים שרוצים לראות משהו חדש ולא משהו מלפני שנתיים+.
4. איכות השירות: כפי שנאמר אין שום הדגמה, חייבים לרכוש "על עיוור" כדי לדעת איך זה רץ אצלכם.
לדעתי הפוטנציאל של השירות הזה הוא מאד מאד נמוך. קשה לי להאמין שאנשים ישלמו מחירים כאלו עבור צפייה של סרט מלפני כמה שנים דרך המחשב. האפשרות היחידה של השירות הזה להצליח היא לצרף לו מכשיר שיקשר אותו ישירות לטלוויזיה ולהוריד את המחירים בצורה דרסטית.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

צודק, עכשיו שמתי לב שיש כמה פרקים בחינם, אותי לפחות האיכות ממש לא מספקת.Pavelz כתב:יש סדרות ישראליות בחינם.
אם תוך שנה הם ישיקו שירות ב HD עם מחירים טיפה יותר גבוהים מזה (15 שקלים להשכרת סרט ו 10 שקלים לסדרה נשמע לי הגיוני) אולי יש לנו מנצח...
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
חבל ... חבל שהביצועים הם ברמה ירודה
חבל שהמחשבה על SEO נפלה בין הכיסאות
כל הכבוד למעצבי הפלאש
חבל שהמחשבה על SEO נפלה בין הכיסאות
כל הכבוד למעצבי הפלאש
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- oferlaor
- מנהל

לא לשכוח חברים שזה בטא ובכלל לא מיועד לקהל עדיין, אלא רק לנסות את הפלטפורמה.
מן הסתם הם לא ישימו את התכנים החדשים שהם יכולים עדיין, כי זה בהרצה...
מן הסתם הם לא ישימו את התכנים החדשים שהם יכולים עדיין, כי זה בהרצה...
- oferlaor
- מנהל

הרזולוציה סבירה, אך רק לצפיה בחלון. ב-FULL SCREEN זה עדיין רע.
ראיתי את בנות בראון וזה ממש טחן את המחשב שלי (מחשב די חזק) ועדיין גמגם. התלות בפלאש לדעתי היא עקב אכילס כאן.
ראיתי את בנות בראון וזה ממש טחן את המחשב שלי (מחשב די חזק) ועדיין גמגם. התלות בפלאש לדעתי היא עקב אכילס כאן.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשובות לשאלות
היי חברים,
ride הזמין אותי לענות כאן על שאלות ונענתי בשמחה
1. התכנים החינמיים הם בפורמט flash ולכן הם באיכות נמוכה יותר (משמעותית). בתכנים בתשלום ניתן לצפות על מסך מלא והאיכות מצויינת
2. מנוי - כרגע אנחנו לא מציעים מנוי אך מציעים חבילות שמוזילות את המחיר ב-50%! (זה עונה לנקודת המחיר שהעלת עפר). לדוגמה חבילת 50 ש"ח מעניקה תוכן בשווי 100 ש"ח וכו.
אגב ניתן לרכוש באותה חבילהו תוכן סלולארי כמו טרוטונים וכו.
3. תרגום - יש באתר תרגום כרגע לשתי שפות עברית ורוסית
4. התכנים- כמו שעפר אמר האתר ב-beta ומגוון התכנים ישתפר משמעותית עם הזמן
כמובן שכל הסרטים והסדרות מתחילים לנגן תוך 30 שניות מרגע הרכישה.משימה לא פשוטה בהתחשב באיכות הסרטים.
אני אשמח לענות על כל שאלה. דרך אגב אם אתם מעוניים בהקרנה לחברי הפורום אולי זה משהו שנוכל לארגן עבורכם.
נשמח לשמוע הערות הצעות וכו (אני מקווה שיהיו פחות קטנוניות מ-seo במידה ומישהו חושב שלא נעשה seo כדאי שיתעורר ויריח את הקפה
)
ערב טוב.
ride הזמין אותי לענות כאן על שאלות ונענתי בשמחה
1. התכנים החינמיים הם בפורמט flash ולכן הם באיכות נמוכה יותר (משמעותית). בתכנים בתשלום ניתן לצפות על מסך מלא והאיכות מצויינת
2. מנוי - כרגע אנחנו לא מציעים מנוי אך מציעים חבילות שמוזילות את המחיר ב-50%! (זה עונה לנקודת המחיר שהעלת עפר). לדוגמה חבילת 50 ש"ח מעניקה תוכן בשווי 100 ש"ח וכו.
אגב ניתן לרכוש באותה חבילהו תוכן סלולארי כמו טרוטונים וכו.
3. תרגום - יש באתר תרגום כרגע לשתי שפות עברית ורוסית
4. התכנים- כמו שעפר אמר האתר ב-beta ומגוון התכנים ישתפר משמעותית עם הזמן
כמובן שכל הסרטים והסדרות מתחילים לנגן תוך 30 שניות מרגע הרכישה.משימה לא פשוטה בהתחשב באיכות הסרטים.
אני אשמח לענות על כל שאלה. דרך אגב אם אתם מעוניים בהקרנה לחברי הפורום אולי זה משהו שנוכל לארגן עבורכם.
נשמח לשמוע הערות הצעות וכו (אני מקווה שיהיו פחות קטנוניות מ-seo במידה ומישהו חושב שלא נעשה seo כדאי שיתעורר ויריח את הקפה
ערב טוב.
- oferlaor
- מנהל

בהחלט נשמח לשת"פ עבור חברי האתר.
האם ניתן יהיה לגשת לתוכן דרך הסלולר (קרי: אייפון) ...
האם ניתן יהיה לגשת לתוכן דרך הסלולר (קרי: אייפון) ...
כן...באמת שאלה מעניינת,האם באמת ניתן לרכוש סרט ולצפות בו חוץ מהמחשב,דרך הדפדפן/נגן הסרטים באייפון/אייפוד טאץ' מדור שני ששניהם לא תומכים בפלאש באינטרנט?
ובמילים פשוטות יותר,האם האתר נתמך רק בצפייה במחשב?או שניתן להשתמש בו גם בדפדפני אינטרנט כמו ספארי בנגני אפל?
ובמילים פשוטות יותר,האם האתר נתמך רק בצפייה במחשב?או שניתן להשתמש בו גם בדפדפני אינטרנט כמו ספארי בנגני אפל?
- oferlaor
- מנהל

התלות בפלאש לא מאפשרת לאייפון לנגן את התוכן.
בעצם נראה שזו הצהרת כוונות לקראת ההשקה של dtt, מה שצריך בהחלט להדאיג את הוט ויס אם
וכאשר יצקו יותר תוכן לעסק.
Sebulba,
האם יהיה חיבור בקרוב לגוף תוכן כמו הפרוייקט של בלוקבסטר?
יש סיכוי ל hdtv ?
בעצם נראה שזו הצהרת כוונות לקראת ההשקה של dtt, מה שצריך בהחלט להדאיג את הוט ויס אם
וכאשר יצקו יותר תוכן לעסק.
Sebulba,
האם יהיה חיבור בקרוב לגוף תוכן כמו הפרוייקט של בלוקבסטר?
יש סיכוי ל hdtv ?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

sebulba, קודם כל תודה על התשובות.
לגבי החבילות - לא מצאתי, יש לך לינק?
לגבי איכות התכנים שבחינם - אוקיי, אבל אני חושב שזה יהיה נכון להוסיף משהו באיכות הרגילה, גם אם זה יהיה רק סרטון הדגמה קצר של 5 דקות.
לגבי החבילות - לא מצאתי, יש לך לינק?
לגבי איכות התכנים שבחינם - אוקיי, אבל אני חושב שזה יהיה נכון להוסיף משהו באיכות הרגילה, גם אם זה יהיה רק סרטון הדגמה קצר של 5 דקות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למי שלא קרא - מרגע ההזמנה - יש 24 שעות לצפות כמה שרוצים במה שהזמנת
מה שנשאר בקיצור זו שאלת האיכות, ושאלת אפשרות עשיית מנוי - במידה והאיכות תהיה מספקת
אם יגיעו למצב שאפשר יהיה לשלם מחיר נמוך מיס/הוט - כלומר כ-150 ש"ח או אולי פחות - ולצפות כל החודש במה שבא לך מתי שבא לך - אז זה יהיה משהו מנצח.
ועוד בדיקה שצריך לעשות - מה קורה אם שניים בבית רוצים לראות - שלא לדבר על שלושה/ארבעה
ד"א - עופר - לא כדאי שהוא יהיה מוגדר כעוסק בתחום?
מה שנשאר בקיצור זו שאלת האיכות, ושאלת אפשרות עשיית מנוי - במידה והאיכות תהיה מספקת
אם יגיעו למצב שאפשר יהיה לשלם מחיר נמוך מיס/הוט - כלומר כ-150 ש"ח או אולי פחות - ולצפות כל החודש במה שבא לך מתי שבא לך - אז זה יהיה משהו מנצח.
ועוד בדיקה שצריך לעשות - מה קורה אם שניים בבית רוצים לראות - שלא לדבר על שלושה/ארבעה
ד"א - עופר - לא כדאי שהוא יהיה מוגדר כעוסק בתחום?