Upscaling דרך יציאת component ב-DVD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78760
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
ה-DENON יעשה לו DEINTERLACING טוב יותר מאשר הפיוניר בגלל הצ'יפ של פרוגד'ה.
עקרונית הוא גם יכול לרכוש פיוניר 585.
ב-PAL המגבלה עם HDMI היא 576P.
עקרונית הוא גם יכול לרכוש פיוניר 585.
ב-PAL המגבלה עם HDMI היא 576P.
KISS 1100
יש למישהו ניסיון עם הנגן הנ"ל ? אני יודע שאין להשוות , אבל בתקציב מוגבל (1000 ש"ח) גם DIVX עברית ללא היפוך כתוביות , גם NERO DIGITAL וגם UPSCALING ל 1080I נראה טוב .
http://www.kiss-technology.com/?p=1100&v=users
http://www.kiss-technology.com/?p=1100&v=users
oferlaor,
רק כדי להיות בטוח שהבנתי נכון:
שאלתי הייתה:
איזה נגן DVD ייתן לי את ה-upscaling הטוב ביותר (עם DIVX וכתוביות בעברית) במסגרת התקציב ודרך איזה חיבור במסך שלי (PHD7)?
התשובה (למיטב הבנתי):
DENON 1920 וחיבור HDMI ייתנו: 576P ב-PAL ו-720P ב-NTSC
PIONEER 585 (או מכשיר אחר) וחיבור component ייתנו: 720P, 1080I/50 גם ב-PAL וגם ב-NTSC
האם אני צודק? ואם כך אז איזה פתרון עדיף?
il62,
למיטב הבנתי יש כבר עדכוני עברית בחנות הוליווד סינמה ל- Denon 1920
האם אתה יכול לחדש לגבי עדכון העברית (מתי, היכן?)
ערן
רק כדי להיות בטוח שהבנתי נכון:
שאלתי הייתה:
איזה נגן DVD ייתן לי את ה-upscaling הטוב ביותר (עם DIVX וכתוביות בעברית) במסגרת התקציב ודרך איזה חיבור במסך שלי (PHD7)?
התשובה (למיטב הבנתי):
DENON 1920 וחיבור HDMI ייתנו: 576P ב-PAL ו-720P ב-NTSC
PIONEER 585 (או מכשיר אחר) וחיבור component ייתנו: 720P, 1080I/50 גם ב-PAL וגם ב-NTSC
האם אני צודק? ואם כך אז איזה פתרון עדיף?
il62,
למיטב הבנתי יש כבר עדכוני עברית בחנות הוליווד סינמה ל- Denon 1920
האם אתה יכול לחדש לגבי עדכון העברית (מתי, היכן?)
ערן
- oferlaor
- מנהל

seranpp,
לגבי ה-585, אני לא בטוח שהוא עושה UPSCALING דרך היציאת קומפוננט שלו, צריך לחקור זאת באינטרנט או לברר עם סוכן של פיוניר.
עקרונית, UPSCALING דרך קומפוננט זה לא חוקי לביצוע עבור מי שחתום על החוזה של ה-DVD CONSORTIUM, ולכן סביר להניח שלא תראה את זה במוצרים של חברות גדולות (אם כן, אז דרך HACK כלשהו).
לגבי ה-585, אני לא בטוח שהוא עושה UPSCALING דרך היציאת קומפוננט שלו, צריך לחקור זאת באינטרנט או לברר עם סוכן של פיוניר.
עקרונית, UPSCALING דרך קומפוננט זה לא חוקי לביצוע עבור מי שחתום על החוזה של ה-DVD CONSORTIUM, ולכן סביר להניח שלא תראה את זה במוצרים של חברות גדולות (אם כן, אז דרך HACK כלשהו).
oferlaor,
עדיין אקשה עוד קצת...
האם כאשר ברצוני לראות סרטי DVD "רגילים" ולקבל את התמונה הטובה ביותר בPHD7איזו מן האפשרויות, לדעתך, תתן את התמונה הטובה ביותר:
1. upscaling וחיבור HDMI אשר ייתנו: 576P ב-PAL ו-720P ב-NTSC
2. upscaling וחיבור component אשר ייתנו: 720P, 1080I/50 גם ב-PAL וגם ב-NTSC
ערן
עדיין אקשה עוד קצת...
האם כאשר ברצוני לראות סרטי DVD "רגילים" ולקבל את התמונה הטובה ביותר בPHD7איזו מן האפשרויות, לדעתך, תתן את התמונה הטובה ביותר:
1. upscaling וחיבור HDMI אשר ייתנו: 576P ב-PAL ו-720P ב-NTSC
2. upscaling וחיבור component אשר ייתנו: 720P, 1080I/50 גם ב-PAL וגם ב-NTSC
ערן
seranpp תקשיב!
הפיוניר 585 לא עושה אפסקיילינג כלל
אבל הוא מכשיר שחזק בDIVX ויש לו576P ב-PAL שזה אומר יציאת פרוגרסיב סקאן בחיבור קומפוננט.
אתה צריך להבין שאפסקיילינג ל720 וגם ל1080 בפאל (50 הרץ)במסך שלך אי אפשר לראות.
לכן תחשוב האם בשביל אפסקיילינג בNTSC שווה לך לקנות את הדנון 1920 שהוא מכשיר מצוין.ואכן נאמר לי בהוליווד סינמה שיש גירסת עידכון למכשיר לDIVX בעברית
אם יהיה לך קצת סבלנות תשיג מכשיר (כמו שהיה לי עד לפני שבוע)שעושה אפסקיילינג 1080\50 מיציאת קומפוננט-או שתיבא אותו מאירופה.
אם אין לך סבלנות אתה צריך להחליט האם להשקיע במכשיר שנותן יציאת 576 P בקומפוננט כדוגמת פיוניר וחבריו או לעלות כיתה בשביל אפסקיילינג NTSC ולקנות את הדנון
או לעלות שלש כיתות ולקנות את הJVC ב3250 שח מהעולם הדיגיטלי שיתן לך אפשרות לעשות אפסקיילינג בכל צורה דרך קומפוננט וגם להקרין תכני היי דפינישן אמיתיים במסך שלך
יש לו DIVX אבל לא בעברית!
אני אעשה לך את החיים פשוטים
1-עד 1200 שח-פיוניר ורגיל,יתרון -יש DIVX בעברית ,יש פרוגרסיב PAL+NTSC בקומפוננט.חסרון-אין אפסקיילינג ואין יציאת HDMI
2-עד 2650 שח דנון 1920,יתרון-מכשיר איכותי באודיו,יש יציאת HDMI יש אפסקיילינג בNTSC יש יציאות פרוגרסיב PAL+NTSC יש DIVX CGCRH.חסרון -אין יציאת אפסקיילינג PAL בקומפוננט.
3- 3250שח JVC-יתרון-יש אפסקיילינג PAL +NTSC גם מקומפוננט וגם מHDMI
יש אפשרות להתחבר לרשת וגם להציג תכני היי דפינישן אמיתיים.חסרון-יש DIVX אבל לא בעברית
אני מקווה שעשיתי לך סדר בדברים וזה יעזור לך להחליט
בהצלחה ישראל
אבל הוא מכשיר שחזק בDIVX ויש לו576P ב-PAL שזה אומר יציאת פרוגרסיב סקאן בחיבור קומפוננט.
אתה צריך להבין שאפסקיילינג ל720 וגם ל1080 בפאל (50 הרץ)במסך שלך אי אפשר לראות.
לכן תחשוב האם בשביל אפסקיילינג בNTSC שווה לך לקנות את הדנון 1920 שהוא מכשיר מצוין.ואכן נאמר לי בהוליווד סינמה שיש גירסת עידכון למכשיר לDIVX בעברית
אם יהיה לך קצת סבלנות תשיג מכשיר (כמו שהיה לי עד לפני שבוע)שעושה אפסקיילינג 1080\50 מיציאת קומפוננט-או שתיבא אותו מאירופה.
אם אין לך סבלנות אתה צריך להחליט האם להשקיע במכשיר שנותן יציאת 576 P בקומפוננט כדוגמת פיוניר וחבריו או לעלות כיתה בשביל אפסקיילינג NTSC ולקנות את הדנון
או לעלות שלש כיתות ולקנות את הJVC ב3250 שח מהעולם הדיגיטלי שיתן לך אפשרות לעשות אפסקיילינג בכל צורה דרך קומפוננט וגם להקרין תכני היי דפינישן אמיתיים במסך שלך
יש לו DIVX אבל לא בעברית!
אני אעשה לך את החיים פשוטים
1-עד 1200 שח-פיוניר ורגיל,יתרון -יש DIVX בעברית ,יש פרוגרסיב PAL+NTSC בקומפוננט.חסרון-אין אפסקיילינג ואין יציאת HDMI
2-עד 2650 שח דנון 1920,יתרון-מכשיר איכותי באודיו,יש יציאת HDMI יש אפסקיילינג בNTSC יש יציאות פרוגרסיב PAL+NTSC יש DIVX CGCRH.חסרון -אין יציאת אפסקיילינג PAL בקומפוננט.
3- 3250שח JVC-יתרון-יש אפסקיילינג PAL +NTSC גם מקומפוננט וגם מHDMI
יש אפשרות להתחבר לרשת וגם להציג תכני היי דפינישן אמיתיים.חסרון-יש DIVX אבל לא בעברית
אני מקווה שעשיתי לך סדר בדברים וזה יעזור לך להחליט
בהצלחה ישראל
- oferlaor
- מנהל

720P דרך קומפוננט יתן, במקרים רבים, את התמונה הטובה ביותר. קשה מאוד יהיה למצוא נגן שיש לו יציאה כזו ב-PAL.
לכן, המלצתי על פיתרון שגם אפשר יהיה לממש אותו ולמצוא נגן מתאים עבורו.
לכן, המלצתי על פיתרון שגם אפשר יהיה לממש אותו ולמצוא נגן מתאים עבורו.
- oferlaor
- מנהל

seranpp,
UPSCALER יעזור לשפר את התמונה, אבל נכון לכרגע נראה לי שהפשרה הכי טובה זה 576P דרך HDMI עבורך.
UPSCALING דרך קומפוננט זה בעיה כיום כי כמעט ואין למצוא מכשירים כאלה, וגם הם דורשים איזה HACK בכדי לאפשר זאת.
UPSCALER יעזור לשפר את התמונה, אבל נכון לכרגע נראה לי שהפשרה הכי טובה זה 576P דרך HDMI עבורך.
UPSCALING דרך קומפוננט זה בעיה כיום כי כמעט ואין למצוא מכשירים כאלה, וגם הם דורשים איזה HACK בכדי לאפשר זאת.