ראיון עם "מר מחירון" - יצחק לוי
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בורסה של איש אחד, הא? מצב רוח רע שלו, וכל השוק נופל!
Silence speaks louder than words
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
באתר יד 2 מתכוונים להוציא מחירון לפי מחירים אמיתיים שבהם נמכרים רכבים.
לא מזמן מכרתי רכב דרך האתר וכשרציתי למחוק את המודעה נפתח לי דיאלוג שבו נשאלתי אם מכרתי את הרכב ואם אני יכול לרשום את המחיר לצורך הנפקת מחירון ריאלי לרכבים.
נקווה שזה יצליח להם.
לא מזמן מכרתי רכב דרך האתר וכשרציתי למחוק את המודעה נפתח לי דיאלוג שבו נשאלתי אם מכרתי את הרכב ואם אני יכול לרשום את המחיר לצורך הנפקת מחירון ריאלי לרכבים.
נקווה שזה יצליח להם.
כבר יצא..theAman כתב:באתר יד 2 מתכוונים להוציא מחירון לפי מחירים אמיתיים שבהם נמכרים רכבים.
נקווה שזה יצליח להם....
התגובות שאנחנו מקבלים מפרגנות מאוד..theAman כתב:יפה מאד, לא ראיתי את זה עד עכשיו.Nba כתב:כבר יצא........
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
כל הכבוד, תחרות זה לרב דבר בריא
ד"א - יפה לראות שהבימבה שלי לא ירדה שקל בשנה האחרונה
ד"א - יפה לראות שהבימבה שלי לא ירדה שקל בשנה האחרונה
theAman כתב:יפה מאד, היוזמה של המחירון באמת ברוכה, עוד לא בדקתי אותו במבחן המציאות ואני גם מקווה שאנשים רשמו מחירים אמיתיים, אם כן, אז המחירון הזה יהיה מדוייק מאוד.Nba כתב:חיובי......
Nba, לקחתם בחשבון את האפשרות שחברות הליסינג יפרסמו מודעות ויענו תשובות פקטיביות על מנת לעלות בצורה מלאכותית את המחירונים של דגמיהם?
זה לא מתבסס על זה..אלא על נתונתי שמאות.anin17 כתב:theAman כתב:יפה מאד, היוזמה של המחירון באמת ברוכה, עוד לא בדקתי אותו במבחן המציאות ואני גם מקווה שאנשים רשמו מחירים אמיתיים, אם כן, אז המחירון הזה יהיה מדוייק מאוד.Nba כתב:חיובי......יש להם יתרון עצום מבחינה סטטיסטית, לא ניתן להשוות את כמות הרכבים המחליפים ידיים דרך האתר לסוקרים הטלפונים של לוי יצחק
Nba, לקחתם בחשבון את האפשרות שחברות הליסינג יפרסמו מודעות ויענו תשובות פקטיביות על מנת לעלות בצורה מלאכותית את המחירונים של דגמיהם?...
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אכן יוזמה יפה שאולי תצליח, אבל אני מסופק.Nba כתב:זה לא מתבסס על זה..אלא על נתונתי שמאות.anin17 כתב:theAman כתב:יפה מאד, היוזמה של המחירון באמת ברוכה, עוד לא בדקתי אותו במבחן המציאות ואני גם מקווה שאנשים רשמו מחירים אמיתיים, אם כן, אז המחירון הזה יהיה מדוייק מאוד.Nba כתב:חיובי......יש להם יתרון עצום מבחינה סטטיסטית, לא ניתן להשוות את כמות הרכבים המחליפים ידיים דרך האתר לסוקרים הטלפונים של לוי יצחק
Nba, לקחתם בחשבון את האפשרות שחברות הליסינג יפרסמו מודעות ויענו תשובות פקטיביות על מנת לעלות בצורה מלאכותית את המחירונים של דגמיהם?......
בעבר, כבר היו נסיונו להציע תחרות למחירון לוי יצחק וכולם לא שרדו, או לא משמעתיים.
וללא קשר לשרשור הזה, נכנסתי אמול למחירון של יד שנייה, ולבדקתי לגבי שני דגמים-
המחירים שם מופרכים! וגבוהים בכ- 30% לעומת מה שקורה בשוק לגבי אותם דגמים.
לא צריך להיות שמאי גדול, וסקר טלפוני קטן של מה מבקשים המוכריםיכול להראות את זה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בתור מוכר זה דווקא יפה.
הרי ישראלי אף פעם לא יקנה על פי מחיר-מחירון,
מחירון זה מחירון, ומחיר שוק זה משהו אחר
הרי ישראלי אף פעם לא יקנה על פי מחיר-מחירון,
מחירון זה מחירון, ומחיר שוק זה משהו אחר
הנושא הזה נידון כבר 25 שנה לפחות.
מי מפרנס את יצחק לוי?
הפרסומות של יבואנים וחברות הביטוח. שני גופים עם אינטרס למחירי מחירון גבוהים.
זכור לי ראיון משעשע עם לוי מהעבר, שהלך משהו כזה: (זוכר פרטים במעורפל, אך רוח הדברים נשארת)
לוי: אנו רואים נפילה חדה של מחירי רכבי יוקרה כי לא קיימת השכבה החברתית שיכולה לקנות רכבי יוקרה בני שנתיים במחירים של 30% פחות מחדש (כמו שיש ברכבים רגילים). למשל ב.מ.וו. שעלתה 500K כחדשה, נמכרת כעבור שנתיים ב200K.
מראיין: אז ב.מ.וו. בת שנתיים תקבל מחיר של 200K במחירון?
לוי: לא, איך אני יכול לחתוך את המחיר ב60% כעבור שנתיים?

מי מפרנס את יצחק לוי?
הפרסומות של יבואנים וחברות הביטוח. שני גופים עם אינטרס למחירי מחירון גבוהים.
זכור לי ראיון משעשע עם לוי מהעבר, שהלך משהו כזה: (זוכר פרטים במעורפל, אך רוח הדברים נשארת)
לוי: אנו רואים נפילה חדה של מחירי רכבי יוקרה כי לא קיימת השכבה החברתית שיכולה לקנות רכבי יוקרה בני שנתיים במחירים של 30% פחות מחדש (כמו שיש ברכבים רגילים). למשל ב.מ.וו. שעלתה 500K כחדשה, נמכרת כעבור שנתיים ב200K.
מראיין: אז ב.מ.וו. בת שנתיים תקבל מחיר של 200K במחירון?
לוי: לא, איך אני יכול לחתוך את המחיר ב60% כעבור שנתיים?
משה