ממשק אייפון בטלפון lg-כיצד ייתכן
ברשותי מכשיר lg דגם ks20
בחיפוש ביו-טיוב ראיתי מישהו שמציג את המכשיר שברשותי שעליו ממשק של אייפון כולל הגלילה וכולל התפריטים
איך ניתן לעשות את מערכת ההפעלה למכשיר שלי
בחיפוש ביו-טיוב ראיתי מישהו שמציג את המכשיר שברשותי שעליו ממשק של אייפון כולל הגלילה וכולל התפריטים
איך ניתן לעשות את מערכת ההפעלה למכשיר שלי
נערך לאחרונה על ידי צמיגי ב 10/11/2008 23:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78781
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
היי,
מה שרואים זהו סקין הגורם לטלפון להתחפש לאייפון. אני התקנתי בעבר משהו דומה למכשיר WM2003 וגם לטלפון (סימביאן) נוקיה N95
הסקין רק מסדר ומציג את אייקונים בפורמט דומה לאייפון, אך בפועל מריץ את יישומי ה WM המותקנים.
לידיעתך, הסקין עלול להכביד על ביצועי המכשיר.
מה שרואים זהו סקין הגורם לטלפון להתחפש לאייפון. אני התקנתי בעבר משהו דומה למכשיר WM2003 וגם לטלפון (סימביאן) נוקיה N95
הסקין רק מסדר ומציג את אייקונים בפורמט דומה לאייפון, אך בפועל מריץ את יישומי ה WM המותקנים.
לידיעתך, הסקין עלול להכביד על ביצועי המכשיר.
צבי וורובל
יש איזשהו קישור או רעיון כיצד לישם זאתzviwr כתב:היי,
לידיעתך, הסקין עלול להכביד על ביצועי המכשיר....
- oferlaor
- מנהל

יש שם אפילו דברים שהם עשו יותר טוב מהמקור (אהבתי את האייקון של הפנים עבור כל אחד).
אגב, חסר לי היום באייפון פלאגינים חכמים כמו למשל אפשרויות לחייג למישהו ב-FRING הישר מה-CONTACT שלו, להציג על המפה את הכתובת שלו וכו'.
אגב, חסר לי היום באייפון פלאגינים חכמים כמו למשל אפשרויות לחייג למישהו ב-FRING הישר מה-CONTACT שלו, להציג על המפה את הכתובת שלו וכו'.