שאלון
- SOUNDMAN_K
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שאלון יפה.
אבל יש עוד לפחות 1000 חברות טובות ועוד לפחות כמה עשרות חברות מעולות.
רוקפורד היו טובות. והיום פחות.
אוריין חברה מעולה.
JBL היא מקונצרן הרמן (אינפיניטי וכו) מיצרת ציוד מקצועי. והיום הוציא כמה סדרות בשילוב
מגברים של קראון.
JL. יש להם פטנטים על המגברים שלהם. והם מגברים שנחשבים מעולים (סדרת ה סלש "/ " )
וזה בגלל הספק המיוצב בהם.
ויש עוד חברות שלא מופיעות כמו הרמן קרדון. לדנון היו מגברים. יש פיוניר. קדנס. ארפקיווק. ZETEC. אלפיין. זד אודיו. BOSS המקורי כמובן. סאונדסטרים.
ועוד חברות מעולות שלא קופצות לי לראש.
למי שיש שאלות בתחום מוזמן לפנות אלי.
זה התחום שלי
אלי
אבל יש עוד לפחות 1000 חברות טובות ועוד לפחות כמה עשרות חברות מעולות.
רוקפורד היו טובות. והיום פחות.
אוריין חברה מעולה.
JBL היא מקונצרן הרמן (אינפיניטי וכו) מיצרת ציוד מקצועי. והיום הוציא כמה סדרות בשילוב
מגברים של קראון.
JL. יש להם פטנטים על המגברים שלהם. והם מגברים שנחשבים מעולים (סדרת ה סלש "/ " )
וזה בגלל הספק המיוצב בהם.
ויש עוד חברות שלא מופיעות כמו הרמן קרדון. לדנון היו מגברים. יש פיוניר. קדנס. ארפקיווק. ZETEC. אלפיין. זד אודיו. BOSS המקורי כמובן. סאונדסטרים.
ועוד חברות מעולות שלא קופצות לי לראש.
למי שיש שאלות בתחום מוזמן לפנות אלי.
זה התחום שלי
אלי
לדעתי הבחירה תהיה קשה בין רוקפורד לJL כי שניהם עושות מגברים מעולים וחזקים.
סך הכול JL ידועים בפטנטי המתח שלהם שהRMS נישאר יציב בכול סוג של מתח או כול סוג של התנגדות.
רוקפורד ידועים במגברי "אנדרייטד"(מוצאים בפועל יותר מה שמוצהר מהם) חזקים ויציבים שלא מתחממים בכלל ומשרתים בנאמנות רבה הרבה שנים(מניסיון).
סך הכול איי אפשר להגיד מי טוב יותר ומי טוב פחות זו שאלה של העדפות ודרישות אישיות של סאונד לכול חברה יש את סאונד שלה יש כאלה שיעדיפו ככה ויש כאלה שיגידו ככה זה עניין של אופי.
כמובן שיש חברות טובות יותר כמו זאפקו,טרו,בטלר,גנסיס ועוד.
סך הכול JL ידועים בפטנטי המתח שלהם שהRMS נישאר יציב בכול סוג של מתח או כול סוג של התנגדות.
רוקפורד ידועים במגברי "אנדרייטד"(מוצאים בפועל יותר מה שמוצהר מהם) חזקים ויציבים שלא מתחממים בכלל ומשרתים בנאמנות רבה הרבה שנים(מניסיון).
סך הכול איי אפשר להגיד מי טוב יותר ומי טוב פחות זו שאלה של העדפות ודרישות אישיות של סאונד לכול חברה יש את סאונד שלה יש כאלה שיעדיפו ככה ויש כאלה שיגידו ככה זה עניין של אופי.
כמובן שיש חברות טובות יותר כמו זאפקו,טרו,בטלר,גנסיס ועוד.