אייפון דור 3.5 כל מה שהיה חסר, בפנים.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אאוץ....

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
למה אאוץ'?
זהו, הם עיצבו את הטלפון המושלם? לא צריכים עוד גירסאות חומרה?
תראה כמה אייפודים יש, ברור לכם שבסוף יהיו אין ספור וריאציות וצבעים של האייפון?
הם כל פעם יוסיפו פיצ'ר וחצי ויקחו על זה שוב "200 דולר"
המשדרגים הסדרתיים יוסיפו לשדרג והכל יהיה טוב בעולם
שדרוגים אפשריים:
1. CUT & PASTE
2. מצלמה קדמית
3. MMS
4. TURN BY TURN GPS
5. מצלמה אחורית איכותית יותר
6. דק יותר
7. יותר רזולוציה במסך
8. עוד צבעים ועיצובים לגב של המכשיר
שדרוגים אפשריים:
1. CUT & PASTE
2. מצלמה קדמית
3. MMS
4. TURN BY TURN GPS
5. מצלמה אחורית איכותית יותר
6. דק יותר
7. יותר רזולוציה במסך
8. עוד צבעים ועיצובים לגב של המכשיר
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

"אאוץ" (1) כי עוד חצי שנה יסתובב לו מכשיר מתקדם משלי..oferlaor כתב:למה אאוץ'?
...
"אאוץ" (2) כי זה הולך לכאוב לי בכיס..
אגב, הרשימה מדברת על יותר מ"פיצ'ר וחצי":
אינטרנט וממשק מהיר פי שישה מהדור השלישי
מצלמה אחורית של 5 מגה פיקסל עם קסנון פלאש ומערכת לייצוב וזיהוי תווי פנים.
מלצמה קדמית של 1.3 מגה פיקסל לשיחות וידאו.
יציאה לכרטיסי זיכרון של עד 64 GB
נעילת הפלאפון על-ידי מערכת טביעת אצבע ביומטריות של המשתמש.
צילום וידאו ב-high definition ברזולוציה של 1080i
סוללה ניתנת להחלפה וחזקה יותר - עד 12 שעות שיחה
iMovie לעריכת וידאו מקצועית.
תקשורת אלחוטית/אינטרנט WIFI 802.11n.
**הרשימה נלקחה מאתר Iphones.co.il .
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
באיטליה מכשיר SIM FREE עולה כ 570 יורו ונגיד שגם אתה לא הצלחת להוציא מהם את ה 20% VAT (קורה הרבה) אז שילמת עם היורו הנמוך היום כ 2700 ש"חNissim כתב:תקנו אותי אם אני טועה,
כבר עכשיו יש תמיכה ב UMTS.
אגב, אני מנסה ללא הצלחה להשיג אחד כזה במחיר שפוי.
אם מישהו נוסע לאחת ממדינות שניתן להשיג שם מכשיר SIMfree ומעוניין לעזור לי ולהרוויח במעט, אני אשמח....
בארץ מכשיר זהה אטום בניילון מקורי יעלה לך כ 3450 ש"ח, הפרש של 750 ש"ח, שזה הפרש של 27%...לא סוף העולם במונחים של מוצר שלא נמכר בארץ ללא יבוא סדיר.
עבור מכשירים לא SIM FREE ניתן להשיגם במחירים נמוכים בהרבה.
המחיר נראה לי סביר גם בייחוד שאני משווה את המחירים של מכשירים כמו הנוקיה האחרון ה N96 שנמכר בארץ ב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714955
פתאום פחות מ 3500 ש"ח עבור אייפון חדש SIMFREE 16 GIGעד הבית (יש מוכרים שעושים זאת) נראה דיל לא רע בכלל לפני שמחשבים כמה הוא יכול לעלות אם דודה מרים תבריח אחד כזה בסוף הטיול המאורגן שלה לרומא ואלף שיחות של אין במלאי וכו'.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

Shayosef כתב:המכשירים הנמכרים בארץ אינם SImfree, ודורשים Turbo SIm.Nissim כתב: בארץ מכשיר זהה אטום בניילון מקורי יעלה לך כ 3450 ש"ח, הפרש של 750 ש"ח, שזה הפרש של 27%...לא סוף העולם במונחים של מוצר שלא נמכר בארץ ללא יבוא סדיר.
......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Giliboy,
תגיד אחרי... בול-ש-יט...
אפל לא עובדת ככה. היא משדרגת בהדרגה.
זה אומר שבגירסא הבאה יוסיפו לכל היותר 2 פיצ'רים. ההימור שלי? יותר זיכרון פנימי (32G + זיכרון RAM שיאיץ את המכשיר ויפחית את בעיות ההתרסקות) גירסא 3.0 של התוכנה (ההימור שלי, עדיין ללא CUT & PASTE, אפל החליטה לשבור אותנו בנושא הזה) ומצלמה אחורית של 3.5 מגה.
סיכוי קלוש שתהיה מצלמה קדמית (זה דורש מהם מאמץ).
אין שום סיכוי לתמיכה מלאה ב-BT או בכרטיסי זיכרון (הם רוצים שתעבוד דרך האינטרנט, כל הכסף מ-AT&T מגיע בצורה הזו ולכן הפתרונות שלהם בנושא יהיו דיסקים וירטואליים ברשת וכל דבר שיכול לגרום לך לשלם עוד טיפה על INTERNET TRAFFIC).
קשה לי מאוד להאמין שיהיה משהו יותר מ-UMTS ובוודאי שלא יהיה 802.11N (ה-DRAFT עדיין לא יבש על הנייר, ועם יכולת העיבוד הנוכחית של המכשיר הוא לא מצליח לממש אחוז משמעותי מרוחב הסרט שנגיש לו כבר היום).
השמועה על המכשיר הזה היא לא על מכשיר טלפון אלא על מכשיר אחר שיש עליו שמועות שהוא סוג של HYBRID בין טלפון ל-PDA גדול. כלומר, משהו בעל מסך של 5 עד 7", יכולת לעבוד עם תוכנות של אייפון אבל שהפונקציה העיקרית שלו לא תהיה להיות טלפון, אלא משהו כמו NEWTON - סוג של PDA חכם.
לגבי זה שיהיה מישהו עם מכשיר חדש יותר, הרגת אותי. בכל זמן נתון בעוד חצי שנה יהיה מישהו עם מכשיר חדש משלך, אלא אם כן אתה משדרג סדרתי (כמו רובינו).
תגיד אחרי... בול-ש-יט...
אפל לא עובדת ככה. היא משדרגת בהדרגה.
זה אומר שבגירסא הבאה יוסיפו לכל היותר 2 פיצ'רים. ההימור שלי? יותר זיכרון פנימי (32G + זיכרון RAM שיאיץ את המכשיר ויפחית את בעיות ההתרסקות) גירסא 3.0 של התוכנה (ההימור שלי, עדיין ללא CUT & PASTE, אפל החליטה לשבור אותנו בנושא הזה) ומצלמה אחורית של 3.5 מגה.
סיכוי קלוש שתהיה מצלמה קדמית (זה דורש מהם מאמץ).
אין שום סיכוי לתמיכה מלאה ב-BT או בכרטיסי זיכרון (הם רוצים שתעבוד דרך האינטרנט, כל הכסף מ-AT&T מגיע בצורה הזו ולכן הפתרונות שלהם בנושא יהיו דיסקים וירטואליים ברשת וכל דבר שיכול לגרום לך לשלם עוד טיפה על INTERNET TRAFFIC).
קשה לי מאוד להאמין שיהיה משהו יותר מ-UMTS ובוודאי שלא יהיה 802.11N (ה-DRAFT עדיין לא יבש על הנייר, ועם יכולת העיבוד הנוכחית של המכשיר הוא לא מצליח לממש אחוז משמעותי מרוחב הסרט שנגיש לו כבר היום).
השמועה על המכשיר הזה היא לא על מכשיר טלפון אלא על מכשיר אחר שיש עליו שמועות שהוא סוג של HYBRID בין טלפון ל-PDA גדול. כלומר, משהו בעל מסך של 5 עד 7", יכולת לעבוד עם תוכנות של אייפון אבל שהפונקציה העיקרית שלו לא תהיה להיות טלפון, אלא משהו כמו NEWTON - סוג של PDA חכם.
לגבי זה שיהיה מישהו עם מכשיר חדש יותר, הרגת אותי. בכל זמן נתון בעוד חצי שנה יהיה מישהו עם מכשיר חדש משלך, אלא אם כן אתה משדרג סדרתי (כמו רובינו).
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
Giliboy כתב:אתה טועה. יש מכשירים SIMFREE גם בארץ, אנשים שהביאו אותם ממדינות כדוגמת איטליה.Shayosef כתב:המכשירים הנמכרים בארץ אינם SImfree, ודורשים Turbo SIm.Nissim כתב: בארץ מכשיר זהה אטום בניילון מקורי יעלה לך כ 3450 ש"ח, הפרש של 750 ש"ח, שזה הפרש של 27%...לא סוף העולם במונחים של מוצר שלא נמכר בארץ ללא יבוא סדיר.
......
http://www.iphones.co.il/forum/forumdisplay.php?f=16
http://www.iphones.co.il/forum/search.p ... ry=simfree
תבדוק כמה שרשורי מכירה של מכשירים SIMFREE....