:הל: Asus משיקה את ה – Eee PC 900 בישראל
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
Asus משיקה את ה – Eee PC 900 בישראל
עם מסך גדול יותר, נפח אחסון גדול יותר ומשקל קטן מק"ג 1, הגיעה הגרסה החדשה של ה Eee PC לישראל
לאחר ההצלחה של מכשיר האינטרנט הנייד הקטן ביותר בישראל של ASUS – Eee, מגיעה לארץ הגרסה החדשה 900 Eee PC. המחשב החדש מכיל בתוכו את כל האיכויות של ה Eee PC, אך עם שלושה יתרונות חדשים בולטים: מסך גדול יותר בגודל 8.9 אינצ', משקל מינימאלי של פחות מק"ג 1 (990 גרם) ונפח אחסון גדול יותר.
נפח האחסון של גרסת ה–XP הינו 12 גי'גה בייט. המחשב מצויד במעבד של אינטל, מצלמה MPixel1.3, חיבורWiFi 802.11 b/g המאתר ומתחבר אוטומאטית לאינטרנט, קורא כרטיסים, רמקולים, מיקרופון, 12GB SSD (Solid State Disk) המגן על המכשיר מטלטולים ומהמורות וזמן סוללה של שעתיים וחצי. המחשב יופיע בצבעים שחור או לבן.
המחיר לצרכן כולל מע"מ: 2290 ₪.
אחריות בינלאומית לשנה.
[/pressrelease]
Asus משיקה את ה – Eee PC 900 בישראל
עם מסך גדול יותר, נפח אחסון גדול יותר ומשקל קטן מק"ג 1, הגיעה הגרסה החדשה של ה Eee PC לישראל
לאחר ההצלחה של מכשיר האינטרנט הנייד הקטן ביותר בישראל של ASUS – Eee, מגיעה לארץ הגרסה החדשה 900 Eee PC. המחשב החדש מכיל בתוכו את כל האיכויות של ה Eee PC, אך עם שלושה יתרונות חדשים בולטים: מסך גדול יותר בגודל 8.9 אינצ', משקל מינימאלי של פחות מק"ג 1 (990 גרם) ונפח אחסון גדול יותר.
נפח האחסון של גרסת ה–XP הינו 12 גי'גה בייט. המחשב מצויד במעבד של אינטל, מצלמה MPixel1.3, חיבורWiFi 802.11 b/g המאתר ומתחבר אוטומאטית לאינטרנט, קורא כרטיסים, רמקולים, מיקרופון, 12GB SSD (Solid State Disk) המגן על המכשיר מטלטולים ומהמורות וזמן סוללה של שעתיים וחצי. המחשב יופיע בצבעים שחור או לבן.
המחיר לצרכן כולל מע"מ: 2290 ₪.
אחריות בינלאומית לשנה.
[/pressrelease]
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אווווה....סוף סוף צעצוע חדש שאני יכול לקנות לעצמי!!!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מציע לבדוק את ה-Acer Aspire One שאמור להגיע החודש בייבוא של ניופאן.Yaron_M כתב:מתלבט בינו לבין ה-Dell E...
המחשב של דל רק עכשיו יוצא בארה"ב ולארץ לא יגיע עוד זמן מה.
מרטין - ה-HP יקר מאוד יחסית למפרט הדל שהוא מציע והמעבד שלו חלש בהרבה מהמתחרים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם היה משהו בגודל, במחיר וגם ב tablet PC כמו ה Eee, מזמן הייתי קונה לעצמי מכספי הפרטי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני חושב שה-M912 של ג'יגהביט עונה על הדרישות שלך - יחסית ל-eee 901 הוא לא הרבה יותר יקר - 100$ יותר.Catskinner כתב:אם היה משהו בגודל, במחיר וגם ב tablet PC כמו ה Eee, מזמן הייתי קונה לעצמי מכספי הפרטי....
ובלי קשר, בשביל שאר המתלבטים - השוואה בין כל ה-Netbooks בוויקיפדיה.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כנראה שאתה לא קורא engadget מספיקMartinHSabag כתב:יש בדיוק 3.......
http://www.engadget.com/2008/07/29/leak ... -dilution/
רשימה חלקית:
701
700SD
901
900HD
1000H
S101
900A
1000HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
מרטין,
ASUS ראו כי טוב והחליטו להוציא איזה מיליון דגמים. יש באחד מאתרי הגדא'טים העולמיים את ה-ROADMAP של החברה שנראה כמו פירמידה עם מיליון סוגי מכשירים. כולם יקראו EEPC...
טעות בעיני, כל היופי הוא שכמו ה-iPhone הם יצרו משהו ייחודי ועל ידי ריבוי הדגמים הם מפסידים את זה.
ASUS ראו כי טוב והחליטו להוציא איזה מיליון דגמים. יש באחד מאתרי הגדא'טים העולמיים את ה-ROADMAP של החברה שנראה כמו פירמידה עם מיליון סוגי מכשירים. כולם יקראו EEPC...
טעות בעיני, כל היופי הוא שכמו ה-iPhone הם יצרו משהו ייחודי ועל ידי ריבוי הדגמים הם מפסידים את זה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ASUS פשוט יודעים לעשות לוחות אם ובשוק הזה הם משחררים לוח על כול פיפס חדש אז הם לא הצליחו לעשות SWITCH בראש...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בשרשור האחר (שלי), ממליצים עליו בחוםshurvitz כתב:למי ששוקל לקנות 900 eee או UMPC בכלל, כדאי לבדוק גם את MSI Wind. מעבודה עם שניהם, ה-Wind מוצלח יותר (בפרט מקלדת נוחה יותר) ונדמה אפילו שה-Wind זול יותר...