4100 תצוגת תיקיות בעיה נוראית חייב עזרה דחוף !!!!!!!!!!!!!!!
חברים שלום יש לי בעיה רצינית ,
יש לי HD של 400 GB ב4100 ובתוך זה יש לי תקייה עם 300 GB של סרטים שכרגע אני לא רואה אוה במכשיר , שאני מחבר לLCD אני רואה אתה ובמחשב אני לא רואה אותה
היא לא נמחקה כי אני רואה את הנפח של HD נמוך ולכן אני מניח כי תקייה פשוט נעלמה איך שהוא
יש דך לאתר תיקיות כאלו ,? בבקשה יש שם סרטים חשובים מאוד שלי .
יש לי HD של 400 GB ב4100 ובתוך זה יש לי תקייה עם 300 GB של סרטים שכרגע אני לא רואה אוה במכשיר , שאני מחבר לLCD אני רואה אתה ובמחשב אני לא רואה אותה
היא לא נמחקה כי אני רואה את הנפח של HD נמוך ולכן אני מניח כי תקייה פשוט נעלמה איך שהוא
יש דך לאתר תיקיות כאלו ,? בבקשה יש שם סרטים חשובים מאוד שלי .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
תנסח קצת יותר טוב את המקרים בהם אתה רואה ולא רואה את התוכן ואני בטוח שנוכל לעזור.big27 כתב:יש לי HD של 400 GB ב4100 ובתוך זה יש לי תקייה עם 300 GB של סרטים שכרגע אני לא רואה אוה במכשיר , שאני מחבר לLCD אני רואה אתה ובמחשב אני לא רואה אותה...
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
Re: 4100 תצוגת תיקיות בעיה נוראית חייב עזרה דחוף !!!!!!!!!!!
כיצד פירמטת את ה-HD? כשאתה מחבר אותו ל-PC כיצד חלונות מזהה אותו?big27 כתב:חברים שלום יש לי בעיה רצינית ,
יש דך לאתר תיקיות כאלו ,? בבקשה יש שם סרטים חשובים מאוד שלי ....
קודם כל תודה רבה על המענה , אז ככה זה התחיל אחרי שעשיתי מחיקה של סרט דרך הסטרימר בכפתור של cepture delete
היום בצהרים חיברתי את ההמכשיר למחשב הוא הציג לי תיקיה ריקה , חיברתי את זה בחזרה לLCD ואז כן ראיתי את הקבצים ,
כך שהבנתי שהקבצים עדיין קיימים ,
1.הפכתי את האינטרנט ומצאתי תוכנה שנקראת rootkitrevealer והיא מציגה לי את הקבצים לפי מה שאני מבין הקבצים הוצפנו או משהו כזה כי ברגע שאני נכנס לתקיה שהיא לכאורה ריקה רשום בצד תיקיה דחוסה ,,
2.ניסיתי לשחק עם ההגדרות של זיהוי קבצים ושום דבר לא עזר עוד משהו שיכול אולי לאפיין את זה השם של התיקיה צבוע בכחול.
3.עוד משהו אחד כאשר אני מנסה לעשות cut paste רושם לי שהתיקה לא ריקה ולכן הוא לא יכול למחוק אותה .
4.עוד משהו אחרון בתוך התיקיה שלי היתה תמונה כאשר אני מציג את התיקיות ע""פ tumblines הוא מראה לי את התמונה icon אבל בפועל אין קבצים , ואם אני מעביר לשם קבצים הם פשוט מוסתרים ולא מזוהים .
בבקשה עזרה בנושא !!!!
היום בצהרים חיברתי את ההמכשיר למחשב הוא הציג לי תיקיה ריקה , חיברתי את זה בחזרה לLCD ואז כן ראיתי את הקבצים ,
כך שהבנתי שהקבצים עדיין קיימים ,
1.הפכתי את האינטרנט ומצאתי תוכנה שנקראת rootkitrevealer והיא מציגה לי את הקבצים לפי מה שאני מבין הקבצים הוצפנו או משהו כזה כי ברגע שאני נכנס לתקיה שהיא לכאורה ריקה רשום בצד תיקיה דחוסה ,,
2.ניסיתי לשחק עם ההגדרות של זיהוי קבצים ושום דבר לא עזר עוד משהו שיכול אולי לאפיין את זה השם של התיקיה צבוע בכחול.
3.עוד משהו אחד כאשר אני מנסה לעשות cut paste רושם לי שהתיקה לא ריקה ולכן הוא לא יכול למחוק אותה .
4.עוד משהו אחרון בתוך התיקיה שלי היתה תמונה כאשר אני מציג את התיקיות ע""פ tumblines הוא מראה לי את התמונה icon אבל בפועל אין קבצים , ואם אני מעביר לשם קבצים הם פשוט מוסתרים ולא מזוהים .
בבקשה עזרה בנושא !!!!
נערך לאחרונה על ידי big27 ב 29/08/2008 21:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין צורך להחליף את פורמט הכונן ל FAT32, זה לא ממש קשור.
ייתכן והקבצים Hidden. קליק ימני על התיקייה ותחת Attributes בדוק כי Hidden לא מסומן.
ייתכן והקבצים Hidden. קליק ימני על התיקייה ותחת Attributes בדוק כי Hidden לא מסומן.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הקבצים קיימים, ללא כל ספק מכיוון שרשמת שה 4100 רואה אותם.
אם המחשב לא רואה, כנראה איזה שהיא הגדרה בו מונעת ממך להבחין בהם. אין לי מושג מה אפשר לעשות במכוון במחשב על מנת להגיע למצב כזה.
אולי לחבר אחר כאן תהיה התובנה.
אם המחשב לא רואה, כנראה איזה שהיא הגדרה בו מונעת ממך להבחין בהם. אין לי מושג מה אפשר לעשות במכוון במחשב על מנת להגיע למצב כזה.
אולי לחבר אחר כאן תהיה התובנה.