שלום לכולם :) בחירת LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

נברתי לא מעט בפורום וזו לי ההודעה הראשונה. אני מניח שותיקי הפורום מכירים הודעות כמו זו וכבר יודעים להניח מה מה עתיד לבוא...

אני בדרך אל הLCD הראשון שלי ואני שואף גבוה בתקציב בינוני. קראתי את המדריך לרוכש מסך דק ויש לי כמה שאלות שדורשות מענה מיודעי דבר.
קודם כל אציין שאני מחפש מסך LCD בגודל 42" . אני לרוב צופה בDVD (70 אחוז, 30 אחוז TV) והקריטקיונים החשובים לי הם:
1- אמנם אני צופה מעט בTV אבל חשוב לי שאיכות הקליטה של השידור תהא טובה, ללא עיוותים
2- אחריות טובה, ארוכה ככל האפשר
3 -איכות תמונה, כמובן (ניגודיות גבוהה? לפי ה שאני מבין, לפחות 1:5000)
4- סאונד לא ממש משנה לי מאחר והעניין פה הוא קולנוע ביתי כך שהרמקולים לא חשובים לי
5- יציאות נחוצות מרובות
6- HD ready ולא HD, שכן אני לא רואה איך אני אשיג אמצעים שישדרו בHD, אלא אם כן כמובן מדובר בדגם טוב שנכנס בתקציב, מה שלא נראה לי

זהו, בעיקרון. הדגמים שמצאתי בזאפ לא אמרים לי המון ויש מבחר גדול. התקציב הוא 6000 ש"ח, אגב. לא חשוב לי השם עד כדי כך, אבל מוצרים כמו SPECTRA, Greatz, KONKA וכו' לא נלקחים בחשבון.
באותה הזדמנות חשוב לי לברר מה הן התגובות והדעות שלכם לגבי Haier וגם KTV, וכמו כן לשאול מה הטריק שקראתי עליו באשר לניגודיות המפורסמת שלעיתים צריך להיזהר ממנו.
אשמח לכל תגובה,
תודה למגיבים!
נערך לאחרונה על ידי maz ב 19/08/2008 19:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הדגמים מזאפ,

שליחה #2 

מספר דגמים אפשריים שאיתרתי בזאפ

42LC43וLGו42ואינטש

42AV500וToshibaו42ואינטש

LCDו42LC7RוLGו42ואינטש

LCDו42LB9RוLGו42ואינטש
נערך לאחרונה על ידי maz ב 19/08/2008 19:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

ronn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
נתן תודות: 0

Re: שלום לכולם :)

שליחה #3 

maz כתב:נברתי לא מעט בפורום וזו לי ההודעה הראשונה. אני מניח שותיקי הפורום מכירים הודעות כמו זו וכבר יודעים להניח מה מה עתיד לבוא...

אני בדרך אל הLCD הראשון שלי ואני שואף גבוה בתקציב בינוני. קראתי את המדריך לרוכש מסך דק ויש לי כמה שאלות שדורשות מענה מיודעי דבר.
קודם כל אציין שאני מחפש מסך LCD בגודל 42" . אני לרוב צופה בDVD (70 אחוז, 30 אחוז TV) והקריטקיונים החשובים לי הם:
1- אמנם אני צופה מעט בTV אבל חשוב לי שאיכות הקליטה של השידור תהא טובה, ללא עיוותים
2- אחריות טובה, ארוכה ככל האפשר
3 -איכות תמונה, כמובן (ניגודיות גבוהה? לפי ה שאני מבין, לפחות 1:5000)
4- סאונד לא ממש משנה לי מאחר והעניין פה הוא קולנוע ביתי כך שהרמקולים לא חשובים לי
5- יציאות נחוצות מרובות
6- HD ready ולא HD, שכן אני לא רואה איך אני אשיג אמצעים שישדרו בHD, אלא אם כן כמובן מדובר בדגם טוב שנכנס בתקציב, מה שלא נראה לי

זהו, בעיקרון. הדגמים שמצאתי בזאפ לא אמרים לי המון ויש מבחר גדול. התקציב הוא 6000 ש"ח, אגב. לא חשוב לי השם עד כדי כך, אבל מוצרים כמו SPECTRA, Greatz, KONKA וכו' לא נלקחים בחשבון.
באותה הזדמנות חשוב לי לברר מה הן התגובות והדעות שלכם לגבי Haier וגם KTV, וכמו כן לשאול מה הטריק שקראתי עליו באשר לניגודיות המפורסמת שלעיתים צריך להיזהר ממנו.
אשמח לכל תגובה,
תודה למגיבים!
...
בתקציב הזה אתה יכול לקנות רק קוריאניות, קרי פלזמות של סמסונג ו LG, או LCD שלהן (לדעתי LCD של סמסונג עולה מעל 7), או טושיבה דגם כניסה AV500 יבוא פרלילי ב 6800 ש"ח בערך, אבל זו סידרת כניסה של טושיבה ולא מומלצת, לדעתי הכי כדאי לך לרכוש את הפלזמה של LG PG200, 6350 ש"ח כולל הכל.

maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אוקיי, ומאחר ואני לא ממש מבין -
יש משהו רע בLG (או קוריאניות בכלל?)
-מדוע הטושיבה אינה מומלצת לדעתך (הבדל של 1000 ש"ח)

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

כנראה לא הבנת נכון את המדריך כי אתה צריך פלזמה ולא LCD.חוץ מזה ש HDR זה עדיין HD.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

למה בחרת LCD?

נא לערוך את הכותרת.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

מה שהנחה אותי לבחור ב LCD היו כמה טעמים. לפי מיטב הבנתי הLCD הוא בעל רזולוציה יותר גבוהה, אורך חיים יותר גדול, ובמקרה של תקלה, זול וקל יותר לתיקון .
מעבר לכל זה, התרשמתי שאני נהנה יותר לצפות בLCD מאשר בפלזמה...מעבר לזה ישנו אלמנט ההשתקפות בפלזמה, לא?
טעיתי?

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

לגבי הרזוליציה,אכן היא קצת גבוהה יותר ב LCD אבל לא משהו שצריך להשפיע על ההחלטה שלך.ב FHD היא זהה.לגבי אורך חיים זה שטויות,לגבי זול יותר,זה גם לא נכון.לא יודע מה המחירים של תיקונים.אבל אם רשמת שאתה נהנה לצפות יותר ב LCD אז בבקשה.לי יש LCD ואני מתחרט כל יום שלא קניתי פלזמה.

maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

guy11 כתב:לגבי הרזוליציה,אכן היא קצת גבוהה יותר ב LCD אבל לא משהו שצריך להשפיע על ההחלטה שלך.ב FHD היא זהה.לגבי אורך חיים זה שטויות,לגבי זול יותר,זה גם לא נכון.לא יודע מה המחירים של תיקונים.אבל אם רשמת שאתה נהנה לצפות יותר ב LCD אז בבקשה.לי יש LCD ואני מתחרט כל יום שלא קניתי פלזמה.
...
אתה יכול קצת לפרט מדוע?
ואם בפלזמה עסקינן, מה דעתך/כם על ה samsung PS42C91H?

http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6240

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

LCD

שליחה #10 

MAZ אני לא רוצה לבלבל אותך אבל אני גם עברתי את התהליך שאתה עובר. בפסח האחרון קניתי LCD של טושיבה פשוט כי ה LCD היה לי יותר נעים לעין.
אני עם טושיבה דגם REGZA 42 FHD מאוד מאוד מרוצה!!!!
מחובר עם נגן DVD ו- PS3. לא מחובר לטלוויזיה.

חשוב לציין שאני קניתי את המסך עם הידיעה שאני אצפה בעיקר בתכנים של HD ובכל המאמרים שקראתי נכתב ש LCD עדיף על פלזמה לתכנים אלה ולהיפך לגבי TV רגיל.

העצה היחידה שאתה צריך לקחת היא: מה הכי נעים לך בעין!! כי זה מה שקובע. כל חברי הפורום כאן לא ישבו איתך לראות סרטים :)
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #11 

guy11 כתב:לי יש LCD ואני מתחרט כל יום שלא קניתי פלזמה.
...
איזה LCD יש לך, איזה גודל ומאיזה מרחק אתה צופה?

maz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

אתה לא מבלבל אותי, כל תגבה עניינית עוזרת לי :)
אני פשוט לא רוצה למצוא את עצמי במצב דומה לשל guy לאחר קניה, ועל כן אני נזהר. כמובן שאין כמו מראה עניניים...רק שאני מוצא עצמי לפתע מול שאלות עקרוניות כמו LCD או פלזמה, ואני עדיין לא מבין מה הסייג מהטושיבה שציינתי, LG או HAIER...

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

BigDragoon כתב:
guy11 כתב:לי יש LCD ואני מתחרט כל יום שלא קניתי פלזמה.
...
איזה LCD יש לך, איזה גודל ומאיזה מרחק אתה צופה?
...
פיליפס 7962 בגודל 42",מרחק צפיה קצת פחות מ 3 מטר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”