טושיבה מוציאה את נגן ה-NEAR HD הראשון שלה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
לאחר הנפילה של HD DVD, טושיבה הכריזה על אלטרנטיבות "טובות כמעט" כמו HD מלא.
ה-XD-E500 אמור לעלות כ-150 דולר ולצאת עוד כמה ימים בארה"ב וטושיבה תולה בו לא מעט תקוות. המכשיר מיועד למי שרוצה להתכונן ל-HD אבל עדיין אין לו תקציב לנגן HD מלא.
בגדול, מה שהם הוסיפו זה עיבוד תמונה חזק יותר, ככל הנראה כזה שמדגיש חדות באופן קיצוני... ה-UPSCALER יעבוד עד 1080P.
החברה עדיין לא הצהירה האם היא נשארת רק בתחום ה-DVD או אם היא עוברת לבלו-ריי.
החברה מסתמכת על מספרים שמראים שמרבית הצרכנים בארה"ב עדיין מחפשים נגני DVD ומתכננים לעבור לבלוריי רק במהלך 2009.
לנגן תהיה תמיכה ב-HDMI CEC (נגן DVD ראשון בעל יכול זו, שאני שמעתי עליו), יציאת 24P (גם פעם ראשונה עבור נגן DVD רגיל), ניגון WMA, WMV, DIVX, MP3 ותמונות JPG.
ה-XD-E500 אמור לעלות כ-150 דולר ולצאת עוד כמה ימים בארה"ב וטושיבה תולה בו לא מעט תקוות. המכשיר מיועד למי שרוצה להתכונן ל-HD אבל עדיין אין לו תקציב לנגן HD מלא.
בגדול, מה שהם הוסיפו זה עיבוד תמונה חזק יותר, ככל הנראה כזה שמדגיש חדות באופן קיצוני... ה-UPSCALER יעבוד עד 1080P.
החברה עדיין לא הצהירה האם היא נשארת רק בתחום ה-DVD או אם היא עוברת לבלו-ריי.
החברה מסתמכת על מספרים שמראים שמרבית הצרכנים בארה"ב עדיין מחפשים נגני DVD ומתכננים לעבור לבלוריי רק במהלך 2009.
לנגן תהיה תמיכה ב-HDMI CEC (נגן DVD ראשון בעל יכול זו, שאני שמעתי עליו), יציאת 24P (גם פעם ראשונה עבור נגן DVD רגיל), ניגון WMA, WMV, DIVX, MP3 ותמונות JPG.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
- יצירת קשר:
להערכתי, ההצלחה של זה תהיה כמו עוד נגד DVD עם UPSACLE. הם כנראה קצת שיחקו עם הפרמטרים של חדות במעבד התמונה כדי להראות כביכול תמונת HD חדה, אבל כולנו ראינו ויודעים שאין יש מאין. ניתן לשפר, אבל עד גבול מסויים.
אגב הבלוגים המקצועיים הגיבו למוצר ממש בזלזול
אגב הבלוגים המקצועיים הגיבו למוצר ממש בזלזול
זלזול או לא, זה עדיין מעניין לראות מה הנגן מסוגל לעשות.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
האמת ..guyezra כתב:מעניין מה תהייה ההצלחה של זה......
ממש לא מעניין. מוצר קקיוני. "צרכנים שרוצים להתכונן ל HD" .. מה להתכונן, זאת האוליפיאדה ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בטח שצריך להתכונן. אתה יודע, כמו לקראת האולימפיאדה, קודם עושים מכביה ואז עוברים את הגשר...Lior_M כתב:האמת ..guyezra כתב:מעניין מה תהייה ההצלחה של זה......
ממש לא מעניין. מוצר קקיוני. "צרכנים שרוצים להתכונן ל HD" .. מה להתכונן, זאת האוליפיאדה ?...
(בטח ישלחו אותי לגיהינום בגלל הבדיחות שלי)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
כי מעבר לזילזול של כל החכמים אופו עולה כפול (והוא כבר לא כזה שוס כמו פעם למרות חסד הנעורים הענקקקק שלו) ועם עוד הורדת מחיר כמקובל לחגים הנגן יהיה קרוב ל 100$ סימליים.
להרוג לפני שאיכותו כתואם אופו לא נבדקה ממש לא במקום ובהחלט יתכן שיש כאן פתרון מנצח במגבלות ה DVD .
נכון להיום (סוף 2008) עדיין מכירות ה DVD מהוות רוב מוחלט כך שבסיס לשוק כזה לשנה הקרובה לבטח יש.
להרוג לפני שאיכותו כתואם אופו לא נבדקה ממש לא במקום ובהחלט יתכן שיש כאן פתרון מנצח במגבלות ה DVD .
נכון להיום (סוף 2008) עדיין מכירות ה DVD מהוות רוב מוחלט כך שבסיס לשוק כזה לשנה הקרובה לבטח יש.