בזק תיאלץ לבחור בין החזקת yes לבין הקמת חברת טלוויזיה חדשה
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Re: בזק תיאלץ לבחור בין החזקת yes לבין הקמת חברת טלוויזיה חד
הם הולכים ל IPTV ובגדול, השאלה אם זה לא יהיה מוקדם מדי....jpost כתב:כתבה ב Themarker
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 8_29847242
בזק יכולה כבר כיום, על בסיס תשתית הנחושת של ובהשקעה קטנה להציע טלוויזיה רב ערוצית של עד 250 ערוצים ל-60% מאוכלוסיית ישראל....
מה דעתך?
יבורךךךךךךךךךךךךךךךך !!
יבורך !!!!- עם הפרדה בין נותן התשתית לנותן התוכן (הערוצים ), כמו באינטרנט. החיוב לפי ערוץ בלי להכריח קניית חבילות וכו ! סוף סוף ,הגיעה הזמן להוט ויס !!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לדעתי הם יאיימו שהם יסגרו את יס בכדי שיאפשרו להם להחזיק באחוז ניכר יותר מיס.
כיום הם מחזיקים בפחות מחצי בעוד שמשפחת אלוביץ' מנסה להיפטר מהמניות שלה אך לא יכולה למכור אותן למי שהכי רוצים בהם (בזק).
קשה לי להאמין שהם ילכו על פיתרון אמיתי של חברת VOD, שהרי אין להם יתרון בולט בתחום הזה (כי ברגע שיעשו את זה, עוד 3 חברות נוספות יפתחו VOD זהה על אותו תשתית, אז לא יהיה להם יתרון משמעותי בשוק הזה).
כיום הם מחזיקים בפחות מחצי בעוד שמשפחת אלוביץ' מנסה להיפטר מהמניות שלה אך לא יכולה למכור אותן למי שהכי רוצים בהם (בזק).
קשה לי להאמין שהם ילכו על פיתרון אמיתי של חברת VOD, שהרי אין להם יתרון בולט בתחום הזה (כי ברגע שיעשו את זה, עוד 3 חברות נוספות יפתחו VOD זהה על אותו תשתית, אז לא יהיה להם יתרון משמעותי בשוק הזה).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בזק מחזיקה את יס בהנשמה מלאכותית כבר כמה שנים. אני די מבין את התסכול שלהם הנובע מכך שהם נושאים בלפחות מחצית מההוצאות אבל לא זוכים לנהל את החברה לפי רצונם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.