לדעתי אין בכלל מה להשוות בין הסמוראי האחרון לבין נמר דרקון\גיבור, זה אותו דבר כמו לשאול "מה יותר טעים, סטייק או גלידה?"... הסרטים האלה שונים לגמרי בסגנון שלהם... ואני בכלל לא מסכים איתך, לדעתי הסרט מעולה וטום קרוז משחק את התפקיד בצורה מצויינת...איתי_הגיתי כתב:d-tox
סליחה, אבל בסאמורי האחרון הוא היה טוב?
סרט יבש שנראה כאילו קרוז "הזמין" לעצמו סרט סמוראים כי לא היה לו כזה עדיין.
יחסית לנמר דרקון וגיבור, מה טום קרוז תורם לאנושות?
ויש הרבה רספקט לשפילברג.
אני לא מבין מה הבעיה במהע"מ?
אחלה המחשה של ספר.
חורים בעלילה לא רלונטיים בכזה סרט אקשן סוחף.
רק השחקן הראשי...
...
איכות תמונה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6049
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
sunny_jim
הסרטים האלה (היו) באופנה, ולקרוז התחשק גם סרט לוחמה יפני. זה הקשר.
ברור שגיבור ודרקון סרטים טובים, שאי אפשר להשוות אותם לבינוניות הדלוחה של קרוז.
אחד סטיק השני גלידה, אני מסכים!
הסרטים האלה (היו) באופנה, ולקרוז התחשק גם סרט לוחמה יפני. זה הקשר.
ברור שגיבור ודרקון סרטים טובים, שאי אפשר להשוות אותם לבינוניות הדלוחה של קרוז.
אחד סטיק השני גלידה, אני מסכים!
חתיכת בשר מקולקלת מול קרם ברולה ב80 יורו
גיבור ודרקון אלה 2 סרטים שאפילו לא סיימתי לראות בגלל שהם שיעממו אותי... אותו דבר עם מחול הפגיונות. האפקטים חמודים ביותר, הם מחדשים במשהו עם השטויות שלהם, אבל הסרטים עצמם משעממים ביותר... לאומת זאת ממש לא חיכיתי שהסמוראי האחרון יגמר...
גיבור ודרקון אלה 2 סרטים שאפילו לא סיימתי לראות בגלל שהם שיעממו אותי... אותו דבר עם מחול הפגיונות. האפקטים חמודים ביותר, הם מחדשים במשהו עם השטויות שלהם, אבל הסרטים עצמם משעממים ביותר... לאומת זאת ממש לא חיכיתי שהסמוראי האחרון יגמר...
טוב, אז גם אני ראיתי את בסרט.
לגבי כל המבקרים את הסוף אז תחשבו טוב מה האלטרנטיבות שהיו לסופר (ספילברג כאמור נאמן למקור).
אם הגיבורים היו מוצאים איזה פתרון מתוחכם זה היה נוגד את כל רוח הסיפור ומהווה "דאוס אקס מכינה" מאכזב.
לדעתי סוף לא רע ו"הגיוני" אם מותר לבשתמש במילה בהקשר של סיפור זה.
לגבי כל המבקרים את הסוף אז תחשבו טוב מה האלטרנטיבות שהיו לסופר (ספילברג כאמור נאמן למקור).
אם הגיבורים היו מוצאים איזה פתרון מתוחכם זה היה נוגד את כל רוח הסיפור ומהווה "דאוס אקס מכינה" מאכזב.
לדעתי סוף לא רע ו"הגיוני" אם מותר לבשתמש במילה בהקשר של סיפור זה.
משה
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
משה,
הסוף המשתפן של שפילברג כפי שטענתי הוא לא לגבי תבוסת החייזרים.
מי שקרא את הספר או ראה את הסרט המקורי יודע ששפילברג היה חייב להיות נאמן למקור.
הבעיה היא בסוף-האמריקאי-קיטשי-טיפוסי-אףאחד לא מת-בואו נתחבק.
רבאק לא יכלו להרוג מישהו שם.... אני הייתי הורג את הילד ועל הדרך גם את הילדה. (אבל זה רק אני).
אבל שפילברג מסביר בדיסק התוספות שהוא היה מסיים את הסרט אחרת אם הוא היה עושה אותו לפני 9.11
בקיצור חבל סטיבן חבל, הסרט היה יכול להסתיים הרבה יותר טוב אם רק מישהו היה מת.
מה כבר ביקשנו?
הסוף המשתפן של שפילברג כפי שטענתי הוא לא לגבי תבוסת החייזרים.
מי שקרא את הספר או ראה את הסרט המקורי יודע ששפילברג היה חייב להיות נאמן למקור.
הבעיה היא בסוף-האמריקאי-קיטשי-טיפוסי-אףאחד לא מת-בואו נתחבק.
רבאק לא יכלו להרוג מישהו שם.... אני הייתי הורג את הילד ועל הדרך גם את הילדה. (אבל זה רק אני).
אבל שפילברג מסביר בדיסק התוספות שהוא היה מסיים את הסרט אחרת אם הוא היה עושה אותו לפני 9.11
בקיצור חבל סטיבן חבל, הסרט היה יכול להסתיים הרבה יותר טוב אם רק מישהו היה מת.
מה כבר ביקשנו?
d-tox, אני מסכים שהיה עדיף אם היו הורגים כמה אנשים, אך אני לא מסכים שזה קריטי לסרט. זה סרט פעלולים. זה גם לא קשור לסוף, היה צריך להרוג אותם בהדרגה.
zeev, דווקא חשבתי על הנקודה הזו לפני שכתבתי ואני מבין אותך ומסכים שגם הסיום שקיים הוא בעצם deus ex machina. בגלל זה הוספתי 'מאכזב'. זה עיניין של מידה. אם נצא מתוך הנחה שהסיום לא יכול להיות פשוט שכולם מתים והעולם נחרב אז חייב להיות איזשהו DEM כדי לצאת מהמצב האבוד. האלטרנטיבה שיכלה להיות זה שהגיבור מצליח למצוא פטנט לגבור על הפולשים. זה נראה לי DEM הרבה יותר מאכזב מזה שנבחר.
zeev, דווקא חשבתי על הנקודה הזו לפני שכתבתי ואני מבין אותך ומסכים שגם הסיום שקיים הוא בעצם deus ex machina. בגלל זה הוספתי 'מאכזב'. זה עיניין של מידה. אם נצא מתוך הנחה שהסיום לא יכול להיות פשוט שכולם מתים והעולם נחרב אז חייב להיות איזשהו DEM כדי לצאת מהמצב האבוד. האלטרנטיבה שיכלה להיות זה שהגיבור מצליח למצוא פטנט לגבור על הפולשים. זה נראה לי DEM הרבה יותר מאכזב מזה שנבחר.
משה