אם תוסיף מכס והובלה, המחירים יהיו קרובים.assafiles כתב:אני רוצה לרכוש מסך LCD 32" של סמסונג
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... k=LN32A450
כמו שאתם רואים הוא עולה ב NEWEGG כ 700$ מחיר שאם תשוו לשקל הישראלי וגם תוסיפו מעמ יצא לכם 2750 שח
חיפוש קטן ב ZAP ייתן לכם תוצאה אחרת לגמרי
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106
המחיר הכי נמוך עם אחריות מחנות טובה שם כמו סלון חללית הוא 4390 שח
ההפרש הוא מעל 1500 שח :\
שזה פשוט מעליב בצורה מטורפת !!!...
השרשור הגדול של תלונות על מחירים... :@
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כמה המכס לוקח על מסכי LCD עוד 15.5 אחוז רק לא ? או עוד 17 אחוז ביחד 32.5 אחוז ?
איך אני יודע על מה לוקח ועל מה לא
בכל מקרה ביחד עם המכס נגיד שהוא 32.5
אני עדיין לא מגיע ל 4000 אלף ...
איך אני יודע על מה לוקח ועל מה לא
בכל מקרה ביחד עם המכס נגיד שהוא 32.5
אני עדיין לא מגיע ל 4000 אלף ...
"מאת ה' היתה זאת, היא נפלאת בעינינו"
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אשמה או אחריות, זה בסימן שאלה.assafiles כתב:אם זה ככה יש למדינה חלק גדול באשמה ! של הבדלי המחירים ולא רק ליבואנים ......
המדינה "אשמה" בכך שהיא גובה מיסים. המדינה אינה אשמה בכך שמערכות הביטחון והשירותים האזרחיים לתושבים עולים כסף.
"שימצאו" ?assafiles כתב:כן אבל כמה כבר מיסים אפשר לקחת 1\3 מערך המוצר ? זה הגזמה
שיימצאו על משהו אחר לקחת לא על מה שכל אזרח פשוט קונה ומחפש שיעלה לו במחיר הוגן כמו שאר העולם !...
אם אתה לא מציע מפורשות מה המשהו אחר שעליו צריך להטיל עוד מיסים, או לחילופין איפה לקצץ בתקציב המדינה, אז זו אמירה מאוד לא רצינית.
תקציב המדינה ותקנות המיסים זה נושא מאוד פוליטי. אין נכון ולא נכון. יש אינטרסים ובסוף הכוחות הפוליטיים מגיעים לאיזה פשרה.
ואם כבר, מסים על מוצרי מותרות, זה דווקא אחד הנושאים שאף אחד לא שם כמטרה חשובה. עדיף שיפחיתו את מס הכנסה.
משה
תראה לקחת מע"מ על מוצר שמיובא לארץ 15.5% סבבה מתקבל על הדעת
אבל להוסיף על זה עוד מכס 17% או כל מוצר לפי הגדרתו ואחוזיו
זה ממששש המוןןןן כסף !
אם נגיד היה החזר מכס בצורה כל שהיא ככה שישאר לך שאתה משלם 7% על המכס על מוצרים מסויימים עוד חצי נחמה
אני חושב שאפשר לקחת מכס על מוצרים שהם ממש ענקיים בנפח כמו מקררים וכאלה וגם עדיין לא 17% זה הגזמה !
אבל להוסיף על זה עוד מכס 17% או כל מוצר לפי הגדרתו ואחוזיו
זה ממששש המוןןןן כסף !
אם נגיד היה החזר מכס בצורה כל שהיא ככה שישאר לך שאתה משלם 7% על המכס על מוצרים מסויימים עוד חצי נחמה
אני חושב שאפשר לקחת מכס על מוצרים שהם ממש ענקיים בנפח כמו מקררים וכאלה וגם עדיין לא 17% זה הגזמה !
assafiles,
למה 15.5% זה סביר ו32.5% זה המון כסף?
אולי 15% זה כבר המון? אולי 50% זה סביר?
הנקודה היא שאין מספר נכון או טבעי או סביר. המספרים הם תוצאה של צרכים, של משא ומתן בין קבוצות שונות עם דעות ואינטרסים שונים לגבי מה הצרכים מאיפה לקחת את הכסף.
כנראה שקובעי ההחלטות (שזו לא קבוצה מוגדרת אנשים) חושבים אחרת ממך.
למה 15.5% זה סביר ו32.5% זה המון כסף?
אולי 15% זה כבר המון? אולי 50% זה סביר?
הנקודה היא שאין מספר נכון או טבעי או סביר. המספרים הם תוצאה של צרכים, של משא ומתן בין קבוצות שונות עם דעות ואינטרסים שונים לגבי מה הצרכים מאיפה לקחת את הכסף.
כנראה שקובעי ההחלטות (שזו לא קבוצה מוגדרת אנשים) חושבים אחרת ממך.
משה
אז זה עושה את זה "בסדר" ?assafiles כתב:בשמחה אני מאוד רוצה לעשות זאת =]Joshua_G כתב:אתה מוזמן לתכנן את תקציב המדינה הבא....
ולמה 15.5% זה בסדר ? כי זה מע"מ וגם ככה אתה משלם מע"מ נוסף על כל מה שלא תקנה בחנויות בארץ ......
למה מכס זה "לא בסדר" ?
מס הכנסה זה בסדר ?
מס שבח זה בסדר ?
אגרת רישיון רכב ?
משה
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

וגם לקחת את האחריות על קביעת סדרי העדיפויות והתמרון בין הצרכים הצבאיים, הצרכים האזרחיים והחברתיים ומגבלות מקורות ההכנסה?assafiles כתב:בשמחה אני מאוד רוצה לעשות זאת =]Joshua_G כתב:אתה מוזמן לתכנן את תקציב המדינה הבא.......
כן אני אשמח לשבת לחשב הכל לארגן הכל
ככה שכולםםם יהיו מרוצים
אם יש מישהו שנדאג לו שיהיה מרוצה הכי הרבה זה העם הפשוט עם הרכישות היומיות שלו
אם יהיה מי שנקשה עליו יותר אלו יהיו העסקים הגדולים וכו ....
חוץ ממיסים יש עוד מקורות הכנסה שיכולים להוות למדינה רווח
אם יבנו בו מפעל אחד של מכוניות זה כבר התחלה ימשיכו עם טכנולוגיות של מטוסים זה כבר ההמשך
אבל המדינה צריכה לדחוף דברים כאלה בעוצמה, לא כמו שקורה שאיזה עסקנים יעשו מכוניות חשמליות עד 2020
ככה שכולםםם יהיו מרוצים
אם יש מישהו שנדאג לו שיהיה מרוצה הכי הרבה זה העם הפשוט עם הרכישות היומיות שלו
אם יהיה מי שנקשה עליו יותר אלו יהיו העסקים הגדולים וכו ....
חוץ ממיסים יש עוד מקורות הכנסה שיכולים להוות למדינה רווח
אם יבנו בו מפעל אחד של מכוניות זה כבר התחלה ימשיכו עם טכנולוגיות של מטוסים זה כבר ההמשך
אבל המדינה צריכה לדחוף דברים כאלה בעוצמה, לא כמו שקורה שאיזה עסקנים יעשו מכוניות חשמליות עד 2020
נראה לי שהסיבה העיקרית שאין להעלות מיסים על מוצרי מותרות היא שיש לאפשר לשכירים גם לחיות ולהנות במדינה הזאת.
גם ככה יש עשרות אלפי עובדי הייטק שעזבו לחו"ל כדי לחיות ברווחה גדולה יותר וגרמו להקטנה של התל"ג והכנסות המדינה ממיסים.
גם ביחס לעשירים שמסוגלים להעביר את עסקיהם לחו"ל אין להעלות את המיסים.
גם ככה יש עשרות אלפי עובדי הייטק שעזבו לחו"ל כדי לחיות ברווחה גדולה יותר וגרמו להקטנה של התל"ג והכנסות המדינה ממיסים.
גם ביחס לעשירים שמסוגלים להעביר את עסקיהם לחו"ל אין להעלות את המיסים.