מגמת צינזור אינטרנט חדשה בניו יורק

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78828
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #1 

התובע הכללי מקדם מגמות צנזור באינטרנט (הפוקוס כרגע הוא על אתרי פדופיליה) ומאיים על ספקיות אינטרנט (רבות מהן מבוססות כיום בניו יורק) שיתבע את אלה שאינן מצנזרות את האתרים הללו.

מדובר בעיני ביוזמה בעייתית. אין ספק שצריך להוריד את האתרים הללו, אך להטיל את האחריות של הצנזור על ה-ISP זה מגוחך. צריך לעשות TASK FORCE שיזהה את בעלי האתר או את המארחים של אתרים כאלה ולהפיל אותם.

מה הלאה, צינזור של אתרי גזענות, ואח"כ אתרים שאינם פוליטיקלי קורקט או תואמים את תפיסת עולמו של התובע הכללי בניו יורק (שאגב, זה שהוא החליף אותו בתפקיד לא פרש בעקבות סקנדל על שימוש יתר בשירות ליווי ידועה לשמצה?).

תחת הכיסוי העלוב הזה חברות ניו יורקיות גדולות הפסיקו את התמיכה שלהם ב-USENET (n)

בקיצור, במקום לזהות ולתקוף את הפושעים, תוקפים את חברות האינטרנט שהקשר בינהן לבין הנושא הזה לא קיים. אם האתרים מתארחים במדינות שמשתפות פעולה, שיזהו מי הספקים שמארחים את האתרים הללו ויתבעו את בעליהן. אם במדינות שלא משתפות פעולה, פשוט תנתקו אותם מה-BACKBONE של האינטרנט (כן, כן, את כל המדינה) ומהר מאוד כולם ישתפו פעולה ויזהו מי הפושעים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3571461,00.html

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

לי אישית מאוד מפריע תופעת ציד המכשפות. מפעם לפעם מקימים דחליל חדש כדי להפחיד את העם ובחסותו מכניסים מגבלות וחוקים מחניקים חדשים. פעם זה היה הקומוניזם, האוייב האדום הגדול של הדמוקרטיה בארה"ב, אח"כ בא הטרור הבינלאומי, עכשיו זה הפדופיליה שבחסות הסיסמא של הגנה על הילדים פותחת את הדלת לרשויות להציץ על מה שנעשה אצלנו בבית.

מזל שנושא הכפירה בדת ירד מהפרק בעולם המערבי כי משם ועד אירגון מסע צלב המרחק לא גדול.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #3 

רק לידע כללי, אני עכשיו בתורכיה, ומסתבר שהרשויות כאן מצנזרות אתרים חופשי.
הנה מה שאני מקבל כשאני מנסה לגשת ליוטיוב:

קוד: בחירת הכל

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 06/06/2008 tarih ve 2008/624 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 06/06/2008 of 2008/624.

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 of 2008/402.

מצד שני, יש אתרים שמצנזרים את תורכיה, אז אני חושב שאנחנו בתיקו אחד אחד :lol:
You are never fully dressed without a smile

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #4 

למי שלא הבין, אחד האתרים שמצנזרים את טורקיה זה אנחנו ב-HOMETHEATER...

איזו מחמאה לקבל השוואה כזו עם YOUTUBE...

hrox
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

oferlaor כתב:למי שלא הבין, אחד האתרים שמצנזרים את טורקיה זה אנחנו ב-HOMETHEATER...

איזו מחמאה לקבל השוואה כזו עם YOUTUBE...
...
מה זאת אומרת מצנזרים את טורקיה? לא נותנים להתחבר לאתר מטורקיה?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

נכון.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #7 

למה? מה עשו לנו הטורקים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #8 

catskinner,

ניסו פשוט לפרוץ לנו את האתר פעם אחת יותר מדי לטעמי....

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #9 

oferlaor כתב:התובע הכללי מקדם מגמות צנזור באינטרנט (הפוקוס כרגע הוא על אתרי פדופיליה) ומאיים על ספקיות אינטרנט (רבות מהן מבוססות כיום בניו יורק) שיתבע את אלה שאינן מצנזרות את האתרים הללו.

מדובר בעיני ביוזמה בעייתית. אין ספק שצריך להוריד את האתרים הללו, אך להטיל את האחריות של הצנזור על ה-ISP זה מגוחך. צריך לעשות TASK FORCE שיזהה את בעלי האתר או את המארחים של אתרים כאלה ולהפיל אותם.

מה הלאה, צינזור של אתרי גזענות, ואח"כ אתרים שאינם פוליטיקלי קורקט או תואמים את תפיסת עולמו של התובע הכללי בניו יורק (שאגב, זה שהוא החליף אותו בתפקיד לא פרש בעקבות סקנדל על שימוש יתר בשירות ליווי ידועה לשמצה?).

תחת הכיסוי העלוב הזה חברות ניו יורקיות גדולות הפסיקו את התמיכה שלהם ב-USENET (n)

בקיצור, במקום לזהות ולתקוף את הפושעים, תוקפים את חברות האינטרנט שהקשר בינהן לבין הנושא הזה לא קיים. אם האתרים מתארחים במדינות שמשתפות פעולה, שיזהו מי הספקים שמארחים את האתרים הללו ויתבעו את בעליהן. אם במדינות שלא משתפות פעולה, פשוט תנתקו אותם מה-BACKBONE של האינטרנט (כן, כן, את כל המדינה) ומהר מאוד כולם ישתפו פעולה ויזהו מי הפושעים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3571461,00.html
...
לא יכלנו לנמק יותר טוב מזה (Y)

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”