assafiles כתב:עדיין לא הבנתי מה הטעם במדיה סנטר ? =]
מישהו יכול לציין את הייתרונות הגדולים שלה ?
כי איך שזה נראה זה פשוט מרכז דיגטלי להקלטות וצפיה בתוכניות ...
...
אז לפי דבריכם הייתרונות הגדולים הם שליטה בתוכן הנצפה ובתוכן המוקלט
אז כמו שאמר הבחור וידאו גם יעשה את העבודה למי שלא מכור
assafiles כתב:עדיין לא הבנתי מה הטעם במדיה סנטר ? =]
מישהו יכול לציין את הייתרונות הגדולים שלה ?
כי איך שזה נראה זה פשוט מרכז דיגטלי להקלטות וצפיה בתוכניות ...
...
אז לפי דבריכם הייתרונות הגדולים הם שליטה בתוכן הנצפה ובתוכן המוקלט
אז כמו שאמר הבחור וידאו גם יעשה את העבודה למי שלא מכור
...
זהו שלא, ונא לא לסלף את דברי.
תקרא שוב את הרשימה (החלקית בהחלט) של הדברים שאני עושה באופן יומיומי עם ה-HTPC שלי ותראה לי פתרון טכנולוגי אחר שיודע לתת את אותה רמת נוחות.
בעצם, אתה מוזמן לבוא ביום חמישי למפגש, ולהבין איך צריכה להיראות אפליקציה בסלון.
אני לא מסלף ולא חולק על אף אחד
יש אמת בדבריו של כל אחד =]
אני רק מביע את דעתי ...
וכמובן שכל עוד ואין לי אישית מטרה וייתרון בזה אני לא ארגיש עד כמה הייתרון חביב על כל אחד.
assafiles, צריך לחשוב ולנתח מה הפילוזופיה הבסיסית העומדת מאחורי הרעיון של HTPC. אם תבדוק אחורה תראה שכבר משנות ה 80 המאוחרות היו אנשים שראו במחשב הביתי אמצעי לרכז את כל אפשרויות הבידור האודיו וויזואלי במקום אחד בסלון. זה בא לידי ביטוי במערכות ה HTPC העכשוויות וכפי שאתה רואה זה כמו מזנון פתוח שבו כל אחד בא ומעמיס על הצלחת את מה שהוא אוהב.
האפשרויות ב HTPC הן כמעט אינסופיות. shed אוהב את הגמישות של ההקלטה (הוא גם מקליט במקצבים שעושים לי פיק ברכיים), אני אוהב את האפשרות ליצירת אווירה בסלון תוך שימוש במוזיקה ותמונות (מופע אורקולי בזעיר אנפין), אחרים בוודאי ישתפכו כאן על אפשרויות הקיטלוג של הסרטים והסדרות ויהיו גם כאלו שיגידו לך שמה שחשוב להם זה אפשרות הזרמת המדיה לתחנות מרוחקות.
זה כמו הסיפור על ארבעת העיוורים בגן החיות שהתבקשו לתאר את הפיל. כל אחד מישש חלק אחר ולכן כל אחד תיאר את החיה במושגים שונים. ברור שאם אתה לא זקוק לפיל הזה מלכתחילה אז אתה לא קהל היעד למערכת HTPC ואין גם טעם לשאול שאלות בנוסח של "מה יוצא לי מזה?"
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בשנות ה 20 המאוחרות של המאה הקודמת? אפילו אני לא מספיק זקן כדי לזכור מה היה אז.
אבל הצלחתי לעבוד על כולכם. אין לי HTPC, אין לי מזרימדיה וגם אין לי מסך. הבידור אצלנו בבית בא מתיאטרון צלליות לאור נר כי אנחנו חושבים שהחשמל זו המצאה של השטן ולא מוכנים להיפרד ממנוע הקיטור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner כתב:בשנות ה 20 המאוחרות של המאה הקודמת? אפילו אני לא מספיק זקן כדי לזכור מה היה אז.
אבל הצלחתי לעבוד על כולכם. אין לי HTPC, אין לי מזרימדיה וגם אין לי מסך. הבידור אצלנו בבית בא מתיאטרון צלליות לאור נר כי אנחנו חושבים שהחשמל זו המצאה של השטן ולא מוכנים להיפרד ממנוע הקיטור.