מיקבץ חדשות הפופ/רוק השבועי....18.07.2008

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

סוף השבוע איתנו.......חם ולוהט , וכזה גם השבוע בעולם הרוק והפופ......וננסה להתרענן עם החדשות שעשו את השבוע בעולם.

ואלה הכותרות החמות שעשו את השבוע.....

Steven Adler....מתופף רובים ושושנים בעבר......נעצר לחקירה בסוף השבוע ע"י משטרת לוס אנג'לס על אחזקת סמים. אדלר שהוא בעל עבר דיי מפואר וגדול בענייני סמים , שוחרר אחרי הכל בערבות של 45 אלף דולר.

גיטרת הפנדר השרופה של Jimi Hendrix......תעלה על שולחן המכירה הפומבית ב 4לספטמבר. גיטרת הפנדר סטראטוקאסטר משנת 65 ,שהייתה הראשונה שהוא שרף בהופעה צפויה להימכר בכ........500 אלף לי"ש. הגיטרה שנישרפה בהופעה המפורסמת שלו באסטוריה שבלונדון בשנת 67 , נימצאה רק לפני שנה במוסכו של האחיין של הנדריקס ,טוני גארלנד. בזמנו אחרי ההופעה היא נישמרה אצל נגן הבאס של הנדריקס נואל רידינג , לפני שהיא הועברה למוסך של גארלנד. היו עוד גיטרות שהנדריקס נהג לשרוף בהופעות אבל זו היחידה ששרדה.
במכירה הזו גם ימכר סט תופי הלודוויג האחרון שהיה שייך למתופף של לד זפלין ג'ון בונהאם.
הסט בן 5 החלקים הוא היחיד שהיה שייך לבונהאם אבל לא הוחזק בידי משפחתו. המחיר הצפוי של הסט.......20 אלף לי"ש.
גם פינקס אישי משנת 71 ,בן 20 דפים שהכיל מילות שירים ,שהיה שייך לג'ים מוריסון האגדי ( סולן הדלתות ) ,ונחשב לאחרון שהוא החזיק לפני מותו בפאריס ,ואשר ניתן לחבר שלו צפוי להימכר במכירה במחיר של קרוב ל100 אלף לי"ש.

ועוד קצת Jimi Hendrix.....אשף הגיטרה האלוהי ,יעלה כנראה בקרוב על מישחק המחשב החדש של Guitar Hero. מספר שירים של הנדריקס מועמדים להיות במישחק המחשב הפופולרי שצפוי לצאת באוקטובר הקרוב.בין השירים הצפויים.........גירסה של הנדריקס לשירו הגדול ערפל ארגמני ( Purple Haze ) שהוקלטה במקור ב 69.

Ronnie Wood....גיטריסט להקת האבנים המתגלגלות ,ניכנס גם הוא לטיפול שיקומי לגמילה מאלכוהול........כך אישר דוברו של הגיטריסט. זו איננה המילחמה הראשונה שלו באלכוהול , אבל חברים ובני משפחה אמרו שהוא נראה לא טוב ,ואחרי גל שמועות....הודה רוני ווד במצבו ,ובכניסתו לטיפול גמילה.

Sir George Martin....אגדה מוזיקלית בריטית ומי שנחשב לחיפושית החמישית , זכה השבוע לכבוד מיוחד בלוס אנג'לס ,בו הוא קיבל את פרס הגראמי......... לכל החיים. בטקס הגאלה המיוחד שנערך לכבודו ע"י האקדמיה למוזיקה ומדעי ההקלטה , השמיעו קטעים של מרטין אמנים כמו ... תום ג'ונס ,ברט באכרך ,וג'ף בק. בטקס נכחו גם יוקו אונו ,ואוליביה ,אלמנתו של ג'ורג' האריסון. על פול מקארטני ורינגו סטאר ,שלא נכחו בטקס ,עקב אילוצי הופעות ,אמר מרטין כי הם חולי עבודה...........והוא לא יודע למה אבל הוא מבין שהם לא יכלו להגיע עקב סיבובי ההופעות שלהם.

מעריצים של להקת Coldplay....ניצטוו השבוע להחזיר את הכרטיסים שהם קנו למופע הלהקה בסקוטלנד ( שיתקיים רק בדצמבר ) באופן דחוף , עקב בעיה בהדפסת הכרטיסים על נייר לא טוב. חברת טיקטמאסטר המפיצה התחייבה לעמוד בכל עלויות המישלוח של המעריצים. עוד הודיעה החברה כי מעריצים שהשיגו את הכרטיסים דרך צד מתווך ,ולא באמצעותם אלא דרך אתר אי-ביי.....לא יזכו להחלפת הכרטיס לחדש ולקבלת הכסף. מה בדיוק היה פשר התקלה הטכנית בהדפסת הכרטיס...לא הובהר.

Crosby, Stills & Nash....שהם 3 רבעים של הרביעיה המיתולוגית שכללה גם את ניל יאנג ,הודיעה על כוונתה להקליט בקרוב תקליט חדש עם מפיק העל.....ריק רובין. זה יהיה אלבום האולפן הראשון מאז After the Storm שיצא בשנת 94. גרהאם נאש אמר למגזין אמריקאי גדול כי....רובין הוא איש מבריק וכי הוא לא רוצה באלבום שירים של קרוסבי סטילס ונאש ,אלא רוצה שאלו יהיו שירים שחברי הלהקה אוהבים ,או שירים שהם היו רוצים לכתוב.
יש להם הרבה חומרים ומדיבורים עם רובין על הפרוייקט....נישארו כבר 20 שירים מתוך 60 ,וההקלטות צפויות להתחיל , בתחילת 2009. גרהאם נאש עצמו עובד על מיספר פרוייקטים במקביל בעצמו ,כולל סט אישי מכל הקריירה המוזיקלית שלו שיצא בפברואר 2009 ליום הולדתו ה 67.

מעריציו של ג'יימס בראון....הסנדק של מוזיקת הנשמה , התנפלו על פריטים שלו שנימכרו במכירה פומבית בבית המכירות המפורסם כריסטי בניו יורק , והביאו את המכירה לסך של 800 אלף דולר. בראון שניפטר ב 2006 ,היה ונישאר מלך הנשמה למליוני מעריצים בעולם. פריטים שנימכרו בתערוכה כללו מכל הבא ליד.......ממיכל ספריי לשיער שלו.....דרך תלתלים שלו ששומרו ,ביגוד שלו....כלים מוזיקאליים שלו ,והפריט הכי יקר שנימכר היה שכמייה שחורה שהוא לבש בהופעות ,ומאחורייה הכיתוב של שמו. פריט זה נימכר בקרוב ל 50 אלף דולר. המכירה עצמה ניפתחה באיחור ,עקב ויכוחים קשים של בני משפחתו של בראון על בעלות של חלק מהפריטים.

Metallica......ענקית המטאל ,צפויה לשחרר את אלבומה החדש הקרב ובא Death Magnetic ,ביחד עם מישחק המחשב Guitar Hero. הדיסק החדש יצא לחנויות ב 22 לספטמבר ,והדיסק יהיה בר הורדה באותו תאריך דרך המישחק Guitar Hero.

Duffy....הזמרת הוולשית הנהדרת ,היא ההימור האחרון שרץ השבוע בין יודעי דבר בעיתונות האנגלית , בתור מי שתשיר את השיר לסרט החדש והקרוב של ג'יימס בונד

Elton John.....האגדי , זכה השבוע לכבוד מחברת הגלידה העולמית Ben & Jerry , והיא הכינה גלידה מיוחדת מטעמה תחת השם המקורי.......Goodbye Yellow Brickle Road . הגלידה בטעמים של שוקולד ,קצפת ,בוטנים , וחמאת עוגיות , תהיה זמינה לטעימה רק במדינת Vermont , המקום ממנה בא יצרן הגלידה הזו. אלטון ג'ון איננו המוזיקאי היחיד שזוכה לכבוד הזה......אבל כל ההכנסות ממכירת הגלידה תהיה לצדקה לקרן למילחמה באיידס שהקים אלטון ג'ון. הגלידה תהיה זמינה לטעימה רק בין התאריכים ה 18 ל25 ביולי.

Earth, Wind & Fire.....הרכב הסול/פאנק/דיסקו , הוותיק והמצויין שעדיין פעיל ,החליטו ללכת בדרכם של להקת הנשרים ולהקת Journey , ולהפיץ את תקליטם הבא דרך רשת קימעונאית. פיליפ ביילי מנהיג הלהקה, אמר לירחון מוזיקה אמריקאי נחשב ,כי הם מתכננים להוציא חבילה של 3 דיסקים. דיסק אודיו עם חומרים מוזיקאליים , דיסק מוזיקה בהופעה חיה.... וכן די וי די בהופעה חיה. העבודה על הדיסק תחל כנראה באוקטובר הקרוב , אחרי שהלקה תסיים את מסע ההופעות שלה.

שיר חדש של להקת הרוק הכבד.....רובים ושושנים , שלא ממש קיימת מלבד אקסל רוז ,יהיה במישחק הוידאו הממוחשב החדש שיצא בקרוב ויקרא Rock Band 2. המישחק שהוא גם מתחרה למישחק האחר גיבור הגיטרה , יכיל שירים של מיטב הלהקות והאמנים.......בוב דילן , האחים אולמן ,בק , הביסטי בוייס ,חברה רעה , בלונדי ,בון ג'ובי ,דיסטרב ,דרים תיאטר ,דוראן דוראן .........ועוד ועוד. המישחק יצא בפליי סטיישן ובאיקס בוקס , בספטמבר.

Foo Fighters....הרכב הרוק המצויין ,ביטלה השבוע 2 הופעות צפויות בקולורדו ....אבל קבעה תאריכים חדשים , עקב מחלה של מנהיג הלהקה Dave Grohl.

עד כאן השבוע שהיה.........

רפי_א

מצטער על האיחור של סקירת סוף השבוע שהיה...... עקב סוף שבוע ארוך של תורנות בעבודה. עימכם הסליחה.
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 21/07/2008 14:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78822
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #2 

רפי,

תודה!!

נייר לא טוב?! נראה לי שהם התכוונו לעשות בו שימושים ייחודיים...

מקווה שדייב גרוהל יחלים בהקדם.

יש צפי האם הדיסק החדש של מטליקה יהיה פלופ כמו כמה האחרונים, או שהם סוף סוף חזרו טיפה לעצמם?

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

עופר....

שליחה #3 

לגבי הדבר המוזר של הכרטיסים למופע של קולדפליי.....אני רק יכול לשאר שהנייר המיוחד הוא כנראה בהקשר של מניעת זיופים.

דייב גרוהל. יהיה בסדר ,הוא היה ילד טוב ושמע בעצת רופאיו.

בעניין מטאליקה ,ענקית המטאל כמו שאני קורא לה , מתחלקת אצלי ל2.
מטאליקה עד האלבום השחור...... ומטאליקה שאחריו ( Load.....Reload וכל השאר ).

וברור שמטאליקה האמיתית בשבילי היא זו של עד האלבום השחור , בועטת כמו שהיא יודעת.

מכל מה שחברי מטאליקה רמזו....הם בהחלט מתכוונים לחזור לימי מטאליקה של פעם ,הן מבחינת הסאונד....... והן מבחינת החומרים שהם ינגנו. נישאר לקוות שאכן כך יהיה וזו תהיה שוב מטאליקה במיטבה.

רפי_א
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 21/07/2008 21:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #4 

רפי מצדיע לך

ממש מושקע,כייף לקרוא (Y)

ועכשיו שאלה....
איזה להקה בדרך לארץ עם תג מחיר של 720 ש"ח לשורה הראשונה
ולא נשאר אף כרטיס?

רמז
ב-550 ש"ח עדיין נשארו כמה כרטיסים..............
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

תודה תודה חיים.....

שליחה #5 

לצערי אני יודע בדיוק למי התכוונת........וזו הסיבה שאני כנראה לא אהיה שם......... בקיסריה :wink:

לא מוכן לשלם 400 ש"ח..... ולא לראות כלום.

ולגבי ה 720 ש"ח.......העץ דולרים שלי שאני מגדל בגינה..... עוד לא נתן פירות כך שאני לא יכול לקטוף את הדולרים עדיין.......... :P

גם בלי ריצ'י בלקמור וג'ון לורד הייתי מת לראות אותם , וכנראה שלא לא אהיה שם.

רפי_א

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #6 

:lol: :lol: :lol:
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.