מעכשיו ניתן לשלם ב Paypal גם בשקלים

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #1 

https://www.thepaypalblog.com/2008/07/new-paypal-curr/
מעכשיו ניתן לשלם ב Paypal גם בשקלים.

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #2 

מדובר באחזית עיניים (כרגע לפחות...)

סה"כ מה שעשו זה איפשרו למוכרים לקבל שקלים באמצעי תשלום...

זאת אומרת שמוכר יכול לקבל שקלים אבל למה לא?
אם נגיד אני מוכר מישראל אז אני ארצה לקבל בשקלים אבל לא הרבה יקנו אצלי כי הם יפסידו כסף בהמרה מהמטבע שלהם לשקל (פאי פאל לוקחים עמלה של 3 אחוז בהמרה, עמלה זאת לא נראית לעין אבל היא קיימת, פשוט השער נמוך ב-3 אחוז ממה שמקובל באותו יום בעולם)

כלומר, בתור מוכר ישראלי המחירים שלי מטבע כוחות השוק יהיו נמוכים בעלות ההמרה כלומר אני מפסיד.

אז לא ישתלם לי, ואני פשוט יאפשר ללקוחות לשלם בדולרים מה גם שלא ראיתי מכירה באיביי שאפשר לבצע בשקלים... ככה שזה לא רלוונטי בכלל.

אם אני מוכר לא ישראלי אין לי שום סיבה לאפשר חיוב בשקלים, השוק הישראלי לא גדול מספיק ועמלת ההמרה משקלים למטבע המקומי שלי בתור מוכר יקרה מאוד.

(כל הדברים נאמרים מנסיון בתחום כמובן)

לכן כל הסיפור כאן לא רלוונטי כרגע.
זה אולי צעד התחלתי בשביל לאפשר העברה לחשבונות בנק ישראלים אבל עצם השימוש במטבע ישראלי לא עוזר לאף אחד בשלב הנוכחי.

גם ככה כשרכשתי מוצרים זה הראה לי את שער המטבע בשקלים ואת הסכום שיומר לדולרים... וזהו... עשה המרה אוטומטית... זה מה שיהיה במקרה הזה עדיין.
מה זה משנה אם אני מפקיד קודם בשקלים ואז ממיר לדולר בתוך PAYPAL או ישר עושה את ההמרה בהפקדה? אותה עמלה תשולם בכל מקרה

אם וכאשר יאפשרו העברות לבנק בישראל אז הסיפור יראה אחרת לגמרי.

אבל קודם שיאפשרו ללקוחות ישראכרט להשתמש בכרטיס שלהם בפאיפאל :)

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #3 

pay pal קנו את fraud science הישראלית והפכו אותה ל pay pal israel כנראה שזו אחת הסיבות של התקרבות pay pal לשוק הישראלי

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”