תגובות דעה אישית: לקראת השקת אייפון 3G. למה אני צריך אותו

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
Rann
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

יש תוכנת ניווט שעובדת בישראל... FreeMap.
יחסית לתוכנה חינמית, עובדת מצוין.
אני אישית לא התנסיתי בחיבור של GPS, אבל ניתן לחבר אחד חיצוני. יש הסברים בקישור:
http://www.freemap.co.il/wiki/index.php ... .D7.98_GPS

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78766
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #22 

Giliboy,

לפי מה שהבנתי פריצה של 2.0 זו פריצה של המכשיר החדש והישן כאחד.

צריך להמתין יותר זמן בכדי לראות שזה באמת נכון, אבל לפי מה שהבנתי ב-ENGADGET כבר משתמשים במכשיר החדש עם 2.0 פרוץ...

odedia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #23 

שימו עין על www.hackthatphone.com, יש שם את המדריכים הכי טובים לפתיחת המכשיר. אם זה שם, אפשר לפתוח בקבוק שמפניה. :)

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #24 

odedia כתב:שימו עין על www.hackthatphone.com, יש שם את המדריכים הכי טובים לפתיחת המכשיר. אם זה שם, אפשר לפתוח בקבוק שמפניה. :)
...
אתה סגור לגבי הלינק...?

עריכה:
כנראה שהיה למטה.
עכשיו עובד..

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

עפר,
שנינו באותה סירה. אני מת לעדכן לגרסא 2.0 אבל מחכה לעדכונים קצת יותר רציניים ממה שרץ עד היום ע"מ לבצע את השדרוג על המכשיר שלי.

בקשר ל-BT EDR, יש גם בדגם הנוכחי, אבל אין ממש מה לעשות איתו (המודול היחיד שמומש בטלפון הוא זה שמאפשר שימוש ב-Headset).
בקשר ל-Installer, אני לא חושב שצריך אותו עכשיו כשיש לנו את ה-APP Store המופלאה. אין הגיון בלהחזיק שני Repositories לאותו המכשיר (אלא אם כן חלק מהתוכנות שם לא יוכלו חוקית להגיע ל-APP Store, מה שמן הסתם יקרה).

כ-Off Topic, למי שעוקב, מעניין מאוד מה שעובר על אפל מאז ה-11 לחודש (שחרור האייפון החדש ועוד שירות שנקרא MobileMe, שהוא יורש הכתר של ה-dotMac).
כל האופרציה הזו הוכיחה את עצמה כבלאגן אחד גדול. השרתים נפלו על ימין ועל שמאל (התייצב רק במוצ"ש), היו המון לקוחות שלא הצליחו לקנות אייפון ב-Apple Store עצמה מכיוון ששרתי האקטיבציה מול AT&T נפלו גם כן...
ממש לא מתאים להם. אפל בנו לעצמם מוניטין שלם שמתבסס על השקות מוצרים מתוכננות על לפרט הכי קטן ונקיות מבעיות, שדרוגי גרסא חלקים וכיוצ"ב. אותי מאוד מעניין לאיזה כיוון זה יתפתח...
Good advise $5, me shut up $10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78766
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #26 

tamiral,

הסיפור פשוט מאוד - הם הרגישו שאין להם ברירה אלא לעשות את ה-ACTIVATION במקום (אילוץ ש AT&T הכריחו אותם לעשות בשל כך שהם מסבסדים את המכשיר יותר כיום, ואם אנשים לא יעשו בסוף אקטיבציה, AT&T יפסידו הון עתק כתוצאה מכך). האילוץ הזה לא ראלי בהתחשב בעומס של הקונים.

זה מזכיר לי טיפה את התורים שהיו באורנג' ובסלקום כשכל אחד מהם התחיל את שירותיו בישראל. היית צריך לקבוע תור, לחכות יום שלם והכל בשביל לקבל טלפון ומספר חדשים...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73199
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3152 פעמים

שליחה #27 

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”