:הל: טופ אודיו ממשיכה את נקיון המחסנים שלה בסוף השבוע
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
[pressrelease]
עד 70% הנחה על כל מוצרי האודיו וידאו, של המותגים המובילים בעולם
חברת טופ אודיו, החברה המובילה בישראל לאדריכלות פנאי, יוצאת במבצע חסר תקדים לרגל מעבר למחסן חדש: עד 50% הנחה על כל מוצרי האודיו וידאו של המותגים המובילים בעולם .
הנחה עד 70% תינתן על מוצרי אודיו וידאו כגון, רמקולים, מסכים, מגברים ועוד של המותגים: PHILIPS, B&W, ONKYO, JAMO, NAD, ROTEL.
מכירת החיסול תתקיים ביום שישי, 6/6/08, ברחוב משכית 32, בנין מרכזים, הרצליה פיתוח, קומה ראשונה. שעות המכירה בין השעות : 14:00 – 09:00.
[/pressrelease]
עד 70% הנחה על כל מוצרי האודיו וידאו, של המותגים המובילים בעולם
חברת טופ אודיו, החברה המובילה בישראל לאדריכלות פנאי, יוצאת במבצע חסר תקדים לרגל מעבר למחסן חדש: עד 50% הנחה על כל מוצרי האודיו וידאו של המותגים המובילים בעולם .
הנחה עד 70% תינתן על מוצרי אודיו וידאו כגון, רמקולים, מסכים, מגברים ועוד של המותגים: PHILIPS, B&W, ONKYO, JAMO, NAD, ROTEL.
מכירת החיסול תתקיים ביום שישי, 6/6/08, ברחוב משכית 32, בנין מרכזים, הרצליה פיתוח, קומה ראשונה. שעות המכירה בין השעות : 14:00 – 09:00.
[/pressrelease]
70 אחוז ממליון דולר זה עדיין יקר.
בטח היה כל כך יקר (עדיין) יקר , שלא קנו כלום
ואים נישאר משהוא אז.......
סתם מחשבה פרועה...
בטח היה כל כך יקר (עדיין) יקר , שלא קנו כלום
ואים נישאר משהוא אז.......
סתם מחשבה פרועה...
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
-
oferlaor
- מנהל

madror,
לפי מה שהבנתי המכירה היתה כל כך "לא מוצלחת" שכשעה לאחר הפתיחה (ב-8 בבוקר יום שישי!) נגמרו כל המסכים ...
לא לשכוח, הם מרוקנים מחסן די ענק שם.
לגבי הבדיחות על מדיניות התמחור של טופ אודיו. אתה רשאי לדעותיך, אבל זה לא הנושא של השרשור...
לפי מה שהבנתי המכירה היתה כל כך "לא מוצלחת" שכשעה לאחר הפתיחה (ב-8 בבוקר יום שישי!) נגמרו כל המסכים ...
לא לשכוח, הם מרוקנים מחסן די ענק שם.
לגבי הבדיחות על מדיניות התמחור של טופ אודיו. אתה רשאי לדעותיך, אבל זה לא הנושא של השרשור...
-
oferlaor
- מנהל

guyezra,
אין לי מושג מה נשאר, זה הדיווח ששמעתי. שמעתי שיש שם פרונטו ממודלים שונים ומשונים במחירים מטורפים ושחלק מהמבצעים באמת כדאיים.
ממליץ להתקשר אליהם (שלח להם דואל או תרים טלפון). מה שכן, אם אתה מתכנן על משהו פופולרי, תגיע לפני שזה נפתח כי יש התסערות כללית על הציוד שם.
אין לי מושג מה נשאר, זה הדיווח ששמעתי. שמעתי שיש שם פרונטו ממודלים שונים ומשונים במחירים מטורפים ושחלק מהמבצעים באמת כדאיים.
ממליץ להתקשר אליהם (שלח להם דואל או תרים טלפון). מה שכן, אם אתה מתכנן על משהו פופולרי, תגיע לפני שזה נפתח כי יש התסערות כללית על הציוד שם.
-
oferlaor
- מנהל

חברים, תספרו מה שאתם רוצים, אבל למה בשרשור של הודעה לעיתונות ?
אם צריך, נא לפתוח שרשור יעודי.
אם צריך, נא לפתוח שרשור יעודי.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני הייתי במכירת החיסול(המועד השני לצערי,את הראשונה הפסדתי), ואני רוצה לומר לכם,שמי שלא היה שם, הפסיד בגדול, לכול הספקנים, נמכרו שם מערכות סטריאו,רמקולים של B&W במחירי ריצפה, גיגול קצר היה מעלה מחירים שהם זולים יותר ממחירי ארה"ב, ואני בכלל לא מזכיר את חגיגת הכבלים של מונסטר שנמכרו שם במחירי הפסד לדעתי.
פשוט תענוג ,כן ירבו מכירות ומבצעים כאלו.
פשוט תענוג ,כן ירבו מכירות ומבצעים כאלו.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
עד 70 אחוז, ממש, במצב רגיל המחירים שם פי 1 וחצי מהרגיל גם ככה, טרייד אין בכלל טעם,כי שוחטים אותך איך שלא תסתכל על זה,ולגבי האחריות , כשצריכים אותם, לך תדבר אל הקיר.
אני הייתי ולא קניתי כלום, מהסיבה שאין שם מה לקנות.
יש הנחות על מוצרים מתצוגה,אבל אל נא נשכח שזה מתצוגה ואוליי, רק אולי, מכשירי טרייד של לקוחות?!
בזבוז זמן.
אני הייתי ולא קניתי כלום, מהסיבה שאין שם מה לקנות.
יש הנחות על מוצרים מתצוגה,אבל אל נא נשכח שזה מתצוגה ואוליי, רק אולי, מכשירי טרייד של לקוחות?!
בזבוז זמן.