שאלה בקשר לקניה של ipod touch

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
tevel3 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אממ יש לי כרגע ipod nano 3rd gen
אני רוצה להפטר ממנו ולקנות ב1500 שקל תipod touch
עכשיו משהו מטריד אותי, אני יודע שלiphone יש היום bt שפעיל רק לאוזניות ולא להתקן gps חיצוני, אבל אני גם יודע שחברות הצליחו להתאים תתוכנות gps שלהן למכשיר הiphone והipod touch...
עכשיו מעניין אותי בבוא היום אני אוכל לקנות מתאם bt חיצוני לiphone ולהשתמש בו כgps (ברגע שהחברות יתאימו לiphone ואפל תאפשר זאת? יעני תאפשרת זו בחומרה או בתוכנה שתפתח את הbt למקלטי gps חיצוניים)

אני פשוט חושב לטווח האורך, לא הייתי מתנגד למכשיר כזה היום, אבל רוצה לדעת אם זה שווה לי מבחינת הgps (אני נוהג די הרבה)

אגב בכמה הייתם קונים מכשיר nano 3rd gen שנפל פעמיים ויש עליו רק סימנים חיצוניים אבל המכשיר עובד כמו חדש (אחרי הכל המכשיר הוא בלי חלקים מכניים, והוא כולה כרטיס עם מסך והכל מודבק שם בטח), המכשיר נרכש במחיר מלא 950 שקל מבאג והוא עם אחריות לעוד שמונה+- חודשים

בכ (Y)

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

לא כדאי לך לחכות עד שניתן יהיה לחבר GPS חיצוני לדגמי מכשירי הiphone וה ipod touch הנוכחיים.
בעתיד יופצו מכשרי IPHONE עם GPS מובנה, או שתחכה או שתקנה מכשיר GPS בנפרד

tevel3 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

כרגע אני לא לחוץ לgps, בגלל שיש לי התקן חיצוני שמתחבר לסלולרי שלי, הוא פשוט פשוט אבל אפשר להסתדר איתו
כרגע הiphone עולה בצורה מוגחכת, ולא אתנגד למכשיר שכזה... (לipod touch, בלי הטלפון וכל מיני דברים כאלה)
אני כיום יכול להרשות לעצמי רק את הipod touch וגם אם אוכל להרשות לעצמי את הiphone אני אוותר.
כל מקרה אני רוצה את הipod touch בלי קשר לgps, אבל אם בעתיד הוא יכול להיות גם מכשיר gps זה יהיה מאוד נחמד במקום להסתבך עם הgps בפלאפון...
אבל בגדול זה פשוט אחלה מכשיר, המוזיקה והסרטים והאינטרנט, יפיג לי תשעמום, בעיקר כי אני נמצא בחוץ די הרבה וגם שאני לא בחוץ אני פשוט לא עושה כלום... (אין מחשב נגיש).
אז בלי קשר לipod touch לא אתנגד.
אגב בקשר לnano בכמה אתה היית מוכר אותו בyad2?
אני יכול להשמיט כמה מילים שם ממה שתיארתי כאן, אבל לא כל כך בא לי לעבוד על בנאדם ולמכור לו משהו כשהוא לא יודע את כל המידע, וחוץ מזה המון משוגנע יש בחוץ פתאום לא יעבוד לו משהו חלק יבוא אלי בטענות יגיד מכרתי לו ***

skook
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

zviwr כתב:לא כדאי לך לחכות עד שניתן יהיה לחבר GPS חיצוני לדגמי מכשירי הiphone וה ipod touch הנוכחיים.
בעתיד יופצו מכשרי IPHONE עם GPS מובנה, או שתחכה או שתקנה מכשיר GPS בנפרד
...
בס"ד

מצטרף למה שאמרת.
יש מגמה חזקה בתחום המכשירים הסלולארים החדשים לייצר מכשירים עם gps מובנה .

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”