צריך המלצה למונובלוק!
שלום לכולם,
אחרי שקניתי מגבר של נקאמיצי ואת הרמקולים הכי חזקים שיש להרטז, אני רוצה לחבר לסאב של ההרטז שלי מונובלוק טוב.
תאמת שאין לי מושג כל כך במונובלוקים אז בגלל זה אני בא לפה לשמוע המלצות ולקבל תגובות מאנשים, אני מחפש מונובלוק שיהיה ברמה של המגבר נקמיצי שיש לי, זתומרת מצויין אבל לא מוגזם, יש לי תקציב גדול אבל אני לא מוכן להשקיע אותו סתם, אני מחפש מגבר שיהיה חזק אפשר להגיד הכי חזק אבל אם הוא מתאים למערכות ב10000 אין לי מה לעשות איתו אז בקיצור אני מאמין שהבנתם למה אני מתכוון.
תודה לכל מי שעוזר!
אחרי שקניתי מגבר של נקאמיצי ואת הרמקולים הכי חזקים שיש להרטז, אני רוצה לחבר לסאב של ההרטז שלי מונובלוק טוב.
תאמת שאין לי מושג כל כך במונובלוקים אז בגלל זה אני בא לפה לשמוע המלצות ולקבל תגובות מאנשים, אני מחפש מונובלוק שיהיה ברמה של המגבר נקמיצי שיש לי, זתומרת מצויין אבל לא מוגזם, יש לי תקציב גדול אבל אני לא מוכן להשקיע אותו סתם, אני מחפש מגבר שיהיה חזק אפשר להגיד הכי חזק אבל אם הוא מתאים למערכות ב10000 אין לי מה לעשות איתו אז בקיצור אני מאמין שהבנתם למה אני מתכוון.
תודה לכל מי שעוזר!
לפי הקישור שנתת לי החול עולה המגבר בערך 2500 ש"ח ובארץ אתה אומר שבערך 7000 ש"ח תשמעו זה לא הגיוני אני עובר לחוץ לארץ כל פעם אני נדהם מחדש פשוט גועל נפש מה שהולך פה בתחומי היבוא.
טוב אז ליבא אני לא ייבא ולקנות בארץ ב7000 אני לא יקנה חוץ מזה יש עוד המלצות?
וכמה אמור לעלות ה500/1 ?
טוב אז ליבא אני לא ייבא ולקנות בארץ ב7000 אני לא יקנה חוץ מזה יש עוד המלצות?
וכמה אמור לעלות ה500/1 ?
היבואן של JL הוא חלק מכמה יבואנים SG למשל שאסור לקנות מהם בגלל התמחור השערורייתי שלהם לענ"ד . ולכן אני תמיד ממליץ לקנות בחו"ל . יש גם ענפים שלמים שבהם אם אין יבואן אפור נורמאלי , שנותן שירות טוב , שממש לא כדאי לקנות בארץ כלום . אני עכשיו הזמנתי משהו מחו"ל , ויכולתי למצוא באי ביי בפחות כסף , אבל העדפתי חנות מוכרת , אבל את ההבדל במחיר ובשירות שאתה מקבל שם לעומת כאן ........
בקיצור בא נעזוב את זה כי יש לי בטן מלאה מאוד על כול הנושא הזה
תבדוק באתר שנתתי לך כמה עולה ה500 ואח"כ תשאל בחנויות כמה הוא עולה בארץ
בקיצור בא נעזוב את זה כי יש לי בטן מלאה מאוד על כול הנושא הזה
תבדוק באתר שנתתי לך כמה עולה ה500 ואח"כ תשאל בחנויות כמה הוא עולה בארץ
בלאגן גדול , אבל כשמוצרי היי אנד עולים לי כאן לעיתים יותר מכפול ממחירם בחו"ל לא שווה לי לקנות כאן למרות הסיכון . המכשיר של קלריון לרכב עלה כאן קרוב ל8-9K , אתה יודע כמה הוא עולה בחו"ל ? בין 800-1000 דולר !!!!!!!
בהפרש מחיר הזה שבמקרה הכי גרוע (המחיר הכי יקר מחו"ל) , ההפרש היה 2500 ש"ח וההפרש המקסימאלי היה אז (שער דולר 4.5) כ4000 ש"ח אתה יכול לחשוב לבד אם שווה לך לשלם 5.2K-6.6K לעומת 9 ומשהו . ואני מדבר על מחיר אחרי משלוח משם כולל מיסים וכולל הכול . אני כבר לא מדבר על אלו שמביאים במזוודה
בהפרש מחיר הזה שבמקרה הכי גרוע (המחיר הכי יקר מחו"ל) , ההפרש היה 2500 ש"ח וההפרש המקסימאלי היה אז (שער דולר 4.5) כ4000 ש"ח אתה יכול לחשוב לבד אם שווה לך לשלם 5.2K-6.6K לעומת 9 ומשהו . ואני מדבר על מחיר אחרי משלוח משם כולל מיסים וכולל הכול . אני כבר לא מדבר על אלו שמביאים במזוודה
לא מבין מה הבעיה , אני לא ממש מבין אנגלית ואני די מתקשה בכתיבה באנגלית (אני קורא מעולה , אבל מדבר/שומע/כותב גרוע מאוד ), ופשוט מוצא אתרים (עם גוגל , ושולח דואר אלקטרוני ובודק מי מוכן לשלוח לישראל ומי לא וכמה יעלה המשלוח למוצר שביקשתי . אם אני רואה שאתר מסויים חזר אלי אחרון , אני פשוט בודק בפורומים בחו"ל מה דעתם על החנות הזו , ומחליט ע"פ זה האם לעשות איתו עסקים או לא
וד"א האתר שנתתי בקישור הוא אתר מומלץ , כך שלענ"ד (בלי אחריות) אתה יכול לעשות איתו עסקים
וד"א האתר שנתתי בקישור הוא אתר מומלץ , כך שלענ"ד (בלי אחריות) אתה יכול לעשות איתו עסקים
אני בבעיה , כי אני כרגע לא ממש במצב תנועה , ולכן עכשיו אני לא ממש יכול לשלוח בדואר או בצורה חסכונית אחרת אלא עם חברת שילוח ואז זה עולה לי הרבה כסף . אז עכשיו אלא אם כן זה משהו שממש ממש שווה אני עושה את זה . אבל אני משתדל מאוד להמנע מכך