שאלה כללית
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78859
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
TcBMAN,
האם אתה חושב שבאמת יש תשובה חד משמעית לשאלה הזו?
הרי יש המון פרמטרים כאן - איזה סוג רמקולים יש לך, מה התקציב שלך, מה הדרישות שלך (כניסות, אופציות, אפשרויות), מה הנגן שלך ובאילו חיבורים הוא תומך (DENON LINK, ILINK, וכו')...
תאלץ לתת הרבה יותר פרטים בכדי שניתן יהיה לעזור.
האם אתה חושב שבאמת יש תשובה חד משמעית לשאלה הזו?
הרי יש המון פרמטרים כאן - איזה סוג רמקולים יש לך, מה התקציב שלך, מה הדרישות שלך (כניסות, אופציות, אפשרויות), מה הנגן שלך ובאילו חיבורים הוא תומך (DENON LINK, ILINK, וכו')...
תאלץ לתת הרבה יותר פרטים בכדי שניתן יהיה לעזור.
- oferlaor
- מנהל

אגב,
לדעתי השאלה הזו היא שאלה מכשילה, לדעתי הדרישות מרסיבר לקולנוע ביתי שונות בתכלית מאלה של סטריאו, מה שמחייב פשרה על אחד מהשניים (או רכישה רחבה יותר).
חוץ מזה שאם אנחנו מדברים על פיתרון ללא מגבלת עלות, בד"כ לא מדברים בכלל על "רסיבר" אלא על פרה+פאוור (כלומר, פיצול של הרסיבר למכשירים שונים).
לדעתי השאלה הזו היא שאלה מכשילה, לדעתי הדרישות מרסיבר לקולנוע ביתי שונות בתכלית מאלה של סטריאו, מה שמחייב פשרה על אחד מהשניים (או רכישה רחבה יותר).
חוץ מזה שאם אנחנו מדברים על פיתרון ללא מגבלת עלות, בד"כ לא מדברים בכלל על "רסיבר" אלא על פרה+פאוור (כלומר, פיצול של הרסיבר למכשירים שונים).
וואו...
כנראה שאתה צודק....פשוט עד עכשיו הייתי בטוח שדנון מתעלים על כולם פשוט רכשתי לא מזמן רסיבר 1705 של דנון עם רמקולים של וורפידל מסדרת XARUS 4000
שומעים נהדר אבל בגלל שאני חדש בתחום אני אולי קצת חושש שההשקעה שלי לא הייתה הכי טובה כי אני רוצה להשאיר את המערכת לפרק זמן ארוך...
שומעים נהדר אבל בגלל שאני חדש בתחום אני אולי קצת חושש שההשקעה שלי לא הייתה הכי טובה כי אני רוצה להשאיר את המערכת לפרק זמן ארוך...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אתה מבסוט מהמערכת??
אם כן למה השקעה לא טובה?
דנון מייצרים רסיברים מעולים שעולים ברמתם גם על רסיברים יקרים מהם והרמקולים של וולפידל גם כן רמקולים טובים מאוד ואם אתה אוהב את המערכת אז מה משנה לך אם זה הטוב בעולם או לא!
יכול להיות שהמערכת ה"טובה ביותר" {שאין דבר כזה} תשמע לך על הפנים ...
הכל עיניין של טעם!!
תהיה רגוע עשית קניה טובה מאוד!
אם כן למה השקעה לא טובה?
דנון מייצרים רסיברים מעולים שעולים ברמתם גם על רסיברים יקרים מהם והרמקולים של וולפידל גם כן רמקולים טובים מאוד ואם אתה אוהב את המערכת אז מה משנה לך אם זה הטוב בעולם או לא!
יכול להיות שהמערכת ה"טובה ביותר" {שאין דבר כזה} תשמע לך על הפנים ...
הכל עיניין של טעם!!
תהיה רגוע עשית קניה טובה מאוד!
- oferlaor
- מנהל

אינני מבין את ההשוואה של הרסיבר שקנית לרסיברי HI END אשר עולים פי 15 ויותר מהרסיבר שלך. העובדה שחברה מייצרת רסיברי ENTRY-LEVEL טובים לא אומרת כי היא מייצרת את רסיברי ה-HI END הטובים בעולם ולהיפך. אין חברה אחת אשר בידה הסאונד הטוב ביותר.
אבל בכל זאת....
בכל חנות אומרים לי שהרסיברים של דנון הפכו כמעט למונופול בשוק...הם "בלעו " כמעט את כולם