מחפש מקום שאפשר לרכוש ממנו רדיו נייד מסוים של סוני..

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
nir100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לסבא שלי יש מכשיר רדיו שאני כמעט בטוח שהוא מדגם ICF-SW7600GR של סוני (חיפשתי באתר של סוני וזה נראה דומה) רק שהוא בצבע שחור ונראה ישן.. הבעיה ברדיו היא שהוא אמור לקלוט תחנות מכל העולם ומתישהו קרה שהוא הפסיק לקלוט תחנות מכל העולם ואפשר לשמוע דרכו רק תחנות רדיו מהארץ.. למישהו יש רעיון איפה הבעיה? תודה מראש (:

עריכה: לא משנה זה כבר כנראה לא יעבוד.. הדגם אגב היה ICF-SW7600..
יש לי בקשה אחרונה: מישהו יודע איפה מוכרים את הדגם של ICF-SW7600GR ? הצלחתי למצוא אותו באתר של ישפאר אבל לא הצלחתי למצוא מקומות שמוכרים אותו בארץ.. למישהו יש רעיון? תודה! :)
נערך לאחרונה על ידי nir100 ב 08/04/2008 17:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.

YARDEN17
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221

שליחה #2 

תחנות מכל העולם זה בדרך כלל שידור AM ולא FM שים אותו על מצב AM ובדוק שיש לך בכלל אנטנה ל AM

nir100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

לא אמורה להיות אנטנה ל-AM אם הוא קלט תחנות מכל העולם בעבר? ותודה אני אנסה את זה כשאחזור מבית ספר (:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

תחנות מהעולם זה אפילו לא AM.
לדעתי באמת האנטנה לא מחוברת.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #5 

יש מצב שסבא שלך נהג להקשיב לתחנות שמשודרות בגלים קצרים/ארוכים? (SW/LW) ראיתי
בעצמי מכשירי רדיו כאלה בחנויות כמו אדר סוכנויות,הם מכשירים יקרים למדי,בסביבות ה-400
שקל ומעלה.פעם קליטת גלים קצרים וארוכים הייתה פונקציה שכיחה בהרבה מקלטי רדיו וטיונרים
סטנדרטיים,היום כבר נדיר יותר למצוא מכשירי רדיו נפרדים שמציעים חוץ מ-AM ו-FM גם LW ו-SW..כאמור יש כאלה,אבל הם יחסית יקרים.גם הדגם שאני ראיתי היה של סוני.

nir100 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

Kosh כתב:יש מצב שסבא שלך נהג להקשיב לתחנות שמשודרות בגלים קצרים/ארוכים? (SW/LW) ראיתי
בעצמי מכשירי רדיו כאלה בחנויות כמו אדר סוכנויות,הם מכשירים יקרים למדי,בסביבות ה-400
שקל ומעלה.פעם קליטת גלים קצרים וארוכים הייתה פונקציה שכיחה בהרבה מקלטי רדיו וטיונרים
סטנדרטיים,היום כבר נדיר יותר למצוא מכשירי רדיו נפרדים שמציעים חוץ מ-AM ו-FM גם LW ו-SW..כאמור יש כאלה,אבל הם יחסית יקרים.גם הדגם שאני ראיתי היה של סוני.
...
אני לא כל כך מבין בזה אבל מה היתרונות של מכשירים שמשתמשים בגלים קצרים/ארוכים על מכשירים שעובדים ב-AM/FM? והמחיר של הדגם של הסוני לפי מה שראיתי הוא בין 150 ל-200 דולר.. אשמח לקבל הסבר קצת יותר מפורט כי פעם ראשונה אני שומע על LW/SW.. תודה על התשובה (:

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #7 

SW-SHORT WAVE,LW-LONG WAVE.
ושכחתי גם לציין שיש גם את MW-MEDIUM WAVE.כולן שיטות שונות לקליטת שידורי רדיו.
גם לקול ישראל יש שידורים בגלים קצרים(שאני לא בטוח מה איכותם כיום,בגלל שהמשדרים
שלהם עתיקים) שמיועדים לחו"ל.גם כאן בארץ ניתן לקלוט תחנות כאלו כמו ה-BBC למשל.בילדותי(ואני רק בן 27) היה לי רדיוטייפ שהטיונר שלו היה יכול לקלוט את כל השיטות,והייתי נוהג לשחק עם כפתור הטיונינג ולנסות לקלוט תחנות מוזרות מהעולם..בעיקר
הייתי מנסה את ה-SW..(שאגב,שיטת האיפנון שלה היא בהרבה מקרים היא AM..)יש באינטרנט
מידע רב בנושא:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7% ... 7%99%D7%94

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”