IONIZER לפטפון. מצורף סרטון ההדגמה של פעולת המכשיר
vpi scout, ההארקה היא באמצעות הinterconnect. גם אם הייתי מחבר אותי להארקה הפלטה מבודדת (אקריליק) ועליה מרבד גרפית (גם חומר מבודד ככל הידוע לי).
זאת לא ממש בעיה מבחינתי. אני מוריד תקליטים מהפלטה כשהווליום על אפס.
לגבי פיזור החשמל הסטטי, אם אני זוכר משהו מימי התיכון העליזים נראה לי שאתה צודק.
זאת לא ממש בעיה מבחינתי. אני מוריד תקליטים מהפלטה כשהווליום על אפס.
לגבי פיזור החשמל הסטטי, אם אני זוכר משהו מימי התיכון העליזים נראה לי שאתה צודק.
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
אני סבור בדיוק כמו שחושב חנן ואמר את המדוייק ביותר לבעיה שלך shineon
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
-
chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
חברה,
לאחר שהשתמשתי כבר עם ה-IONIZER במשך כך וכך שעות, גם בהקלטה שאני מבצע ברגעים אלו מתקליט של DAVE BRUBECK, ה-TAKE FIVE המפורסם, אני חייב להגיד שגיליתי "עולם חדש". אין כמעט קליקים ופופים ואיזה עבודה קלה מחכה לי בניקוי עם תוכנת העריכה. אני רק מצטער שלא היה לי את המכשיר קודם לכן.
ההאזנה לתקליט עם המכשיר הזה הופכת לתענוג אמיתי. חבל על הדיבורים - שווה את המחיר כי זה מכשיר לכל החיים (אם הוא לא מתקלקל פתאום).

דרך אגב, חיברתי את ה-IONIZER יחד עם מד שעות המחט כך שהוא מופעל רק כאשר המנוע מתמתג. כמו כן במצב שאני מקליט אני מפעיל את בקרת מהירות המאוורר למקסימום וכאשר אני מאזין בלבד אני מפחית את המהירות למחצית בערך. בשני המקרים אין קליקים.
לאחר שהשתמשתי כבר עם ה-IONIZER במשך כך וכך שעות, גם בהקלטה שאני מבצע ברגעים אלו מתקליט של DAVE BRUBECK, ה-TAKE FIVE המפורסם, אני חייב להגיד שגיליתי "עולם חדש". אין כמעט קליקים ופופים ואיזה עבודה קלה מחכה לי בניקוי עם תוכנת העריכה. אני רק מצטער שלא היה לי את המכשיר קודם לכן.
ההאזנה לתקליט עם המכשיר הזה הופכת לתענוג אמיתי. חבל על הדיבורים - שווה את המחיר כי זה מכשיר לכל החיים (אם הוא לא מתקלקל פתאום).
דרך אגב, חיברתי את ה-IONIZER יחד עם מד שעות המחט כך שהוא מופעל רק כאשר המנוע מתמתג. כמו כן במצב שאני מקליט אני מפעיל את בקרת מהירות המאוורר למקסימום וכאשר אני מאזין בלבד אני מפחית את המהירות למחצית בערך. בשני המקרים אין קליקים.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
-
chalmh
- חבר מביא חבר

אחרי שבדקתי בעזרת הספקטרום אנלייזר את ההקלטה שביצעתי, גיליתי שישנה עליה בעוצמת התדרים התת קוליים מתחת ל-20 הרץ בגלל משב הרוח של המאוורר. הבעיה נפתרה בקלות ע"י הנמכת מהירותו והסטתו מעט הצידה מהזרוע. ה-IONIZER היה מכוון בערך אנכית לזרוע ולכן הזרוע התנדנדה ממשבי הרוח תנודות קלות שהרעידו את המחט גם כן. הטיית ה-IONIZER כך שהרוח לא תפגע בזרוע (כמעט במקביל לזרוע) פתרה את הבעיה. כמובן שאני חוזר על ההקלטה פעם נוספת.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
מסתבר שיש גם מכשיר אודאופילי
שמיוצר למטרה הזו, ואני מניח שאמיר ארמה, יבואן החברה, יוכל לעזור למי שמעוניין. המכשיר הנ"ל מופעל באמצעות סוללות, כך שסביר שאינו מיועד לפעולה רציפה לאורך זמן הנגינה.
לפירוט : http://www.furutech.com/produ_2.asp?ProdNo=265
לפירוט : http://www.furutech.com/produ_2.asp?ProdNo=265
-
chalmh
- חבר מביא חבר

המכשיר ש-ariane העלה נראה מרשים ביותר. הייתי מצפה שהוא יפעל באופן רציף. יש לכך חשיבות רבה מכיוון שהתקליט נטען במטען אלקטרוסטטי תוך כדי נגינה. נוכחתי לדעת מתוך ניסיון עם ה-IONIZER שלי. ה-ZeroStat שהועלה באשכול קודם פועל גם באופן רגעי לפני נגינת התקליט ויעילותו לא "הוכחה" כפי שציין shineon.
אם יש למכשיר שקע לספק חיצוני אני בטוח שהוא יכול להיות יעיל הרבה יותר.
אין שום ספק ש-IONIZER עושה עבודה מעולה.
אני גם שדרגתי את הפלטה במחרשה שלי כך שהפריקה האלקטרוסטטית דרך השלדה השתפרה. תמונות בהמשך.
אם יש למכשיר שקע לספק חיצוני אני בטוח שהוא יכול להיות יעיל הרבה יותר.
אין שום ספק ש-IONIZER עושה עבודה מעולה.
אני גם שדרגתי את הפלטה במחרשה שלי כך שהפריקה האלקטרוסטטית דרך השלדה השתפרה. תמונות בהמשך.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
נשמע מעניין רעיון שדרוג הפלטה של הפטיפון אם אפשר באמת כמה תמונות עם הסברים קלים נראה לי שזה יכול לעזור לא מעט ...לכמה אנשים פה בפורום ואולי גם לי.chalmh כתב:אני גם שדרגתי את הפלטה במחרשה שלי כך שהפריקה האלקטרוסטטית דרך השלדה השתפרה. תמונות בהמשך....
תודה מראש .
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
-
chalmh
- חבר מביא חבר

Ozen כתב:
שלח קישורית כדי לקרוא.
לא מכיר.ראיתי כתבה על המצאה שמשתמשת בחשמל בשביל ליצור זרם אויר חזק יותר ממאוורר קטן, ושקט יותר....
שלח קישורית כדי לקרוא.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
-
chalmh
- חבר מביא חבר

זרם אויר מהיר וחזק יותר עלול ליצור " רעש מיקרופוני" מהראש של הפטפון כי הוא עלול לזוז מעט לצדדים בגלל משבי הרוח. גם משב רוח חזק יותר על משטח התקליט עלול להשפיע בצורה דומה. בדקתי עם ה-IONIZER שלי במצב קירבה צמודה לאזור התקליט ויש השפעה בעיקר בתדרים התת קוליים ועוצמת רזוננס הזרוע. הרוח צריכה להיות כמותית ואטית.
הטכנולוגיה שאתה מדבר עליה משמשת לצורך העברת חום מהירה ופיזור יונים לפריקה אלקטרוסטטית זה דבר שונה. היונים הפורקים מטען אינם חייבים לפנות את המטענים במהירות אלא רק לנטרל אותם בהיפוך קוטביות ולכן כמות היונים חשובה.
אבל כל זה השערה בלבד כי אני לא יודע איך השיטה שלהם פועלת בדיוק.
הטכנולוגיה שאתה מדבר עליה משמשת לצורך העברת חום מהירה ופיזור יונים לפריקה אלקטרוסטטית זה דבר שונה. היונים הפורקים מטען אינם חייבים לפנות את המטענים במהירות אלא רק לנטרל אותם בהיפוך קוטביות ולכן כמות היונים חשובה.
אבל כל זה השערה בלבד כי אני לא יודע איך השיטה שלהם פועלת בדיוק.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!