לגבי פריצה ושימוש בארץ אין בעיה הכל עובד (חוץ מ-GPS שלא כלול במכשיר) כולל עברית מלאה.
ממליץ בחום להשקיע עוד 100$ ולקחת את גירסת ה-16GB.
(ד"א - את ההודעה הזאת אני רושם מהאייפון
בברכה,
אייל
נ.ב ממליץ על הפורום ב: http://www.iphones.co.il/forum

איזה מצחיק אתה, אתה מעדיף שיתקעו לך מחיר 5000 ש"ח וזהו?truejoker כתב:koby1023 תודה על ההבהרה . משום מה זה נראה לי מכירה די לא הוגנת . כי אין לך את היכולת לבדוק כמה אחרים מציעים כמו מכירה פומבית , ואין לך רקורד של מכירות קודמות . בקיצור במדינת הקומבינה מצאו דרך לעשות מכירה אעלק "פומבית"...

כן.MartinHSabag כתב:טוב, הגענו לשלב הפרקטי....
האם IPHONE שנקנה בימים אלו (אני מניח גירסא 1.1.4) מחנות APPLE STORE, ע"מ לפרוץ אותו לכל SIM (עזבו את העברית בשלב הזה בצד), מספיק להוריד את ה-ZIPHONE 2.6 , להתקין ITUNES , לחבר את המכשיר למחשב (שיזוהה ע"י ה-ITUNES) ואז להריץ את ZIPHONE וללחוץ על "DO IT ALL" ?...

הבעיה היא לא ליצור חשבון בנק אמריקאי אלא שתהיה לך כתובת אמריקאית.truejoker כתב:מישהו יודע איך יוצרים חשבון בנק אמריקאי כזה ? או ששמא חייבים לחיות שם ?...
בוא נגיד ככה, אם היה קל לתושבי חוץ לעשות כרטיס אשראי אמריקאי עם כתובת שם, אז הם לא היו מוכרים לכל אחד כזה ואז הם היו צריכים למצוא קריטריון אחר. במילים אחרות, אנחנו בין האנשים שהם לא רוצים למכור להם.truejoker כתב:לא חשבתי לתחמן , וזה לא רק לטלפון , זה שהרבה אתרים לא מוכנים למכור אם אין לך כרטיס אשראי אמריקאי . זה לא רק אפל . אבל אם אפשר אז אי אפשר...