מחפש מידע על התקליט הזה...Sadok Savir

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מה אתם יכולים לספר לי על התקליט הזה? הוא נמצא בתוך דירת סטונדנטים באיזה מחסן בעבר ע"י אבא שלי ומאז הוא אצלי, אני רק יכול לומר שהוא יחסית כבד מאוד, אי אפשר לקפל אותו בשום מצב, מסוג התקליטים שאני חושב שהם מעל 120 גרם אבל ממש לא יודע לבחון את זה בוודאות.

מה שכתוב עליו זה sadok savir תוצרת ישראל ויש שם אוסף שירים כגון "הלו דולי" של לואיס ארסמטרונג ואחרים לא מוכרים וגם מוכרים (יש אפילו רצועה של "הבא נגילה" hava nagila).
אני רוצה שתספרו לי עליו מידע מי שיודע, מתי הוא יצא? במה מתמקד האוסף הזה ? כי לא יצא לי לשמוע אותו עדין בגלל שהוא קצת מלוכלך ולא בא לי להכניס תקליטים מלוכלכלים לפטיפון עד שאני אנקה אותו... האם הוא יצא רק בישראל או גם בחו"ל? כמה הוא באמת שוקל? ו מי זה לכל הרוחות צדוק סוויר הזה? מקווה שמישהו ראה את התקליט הזה פעם... תודה!

תמונה

תמונה

יואלפלרמן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 296
קיבל תודות: 8 פעמים

בבקשה

שליחה #2 

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3 

חתיכת היסטוריה 8O
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אתם רוצים להגיד לי שכל התקליט הזה זה חיקויים בעצם? יואוו....הדולי של ארמסטרונג היה נשמע מקורי לחלוטין... מגניב!!! סוף סוף יש לי תקליט נדיר בבית..

תגידו, כמה אתם מעריכים שהתקליט הזה עולה עכשיו? ולאיזה סכום הוא עלול להגיע בעוד כמה שנים? איך אני בכלל יכול לבדוק ערך של תקליט?

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”