הצלחתי להשיג טייפ סלילים AKAI GX220D במצב פועל. כמובן שכעת צריך להתחיל לנקותו ולכיילו ולהביאו לפעולה מושלמת. יש למכונה הזאת צליל פנטסטי.
הם יש למישהו בפורום את ה-SERVICE MANUAL של הדגם הזה? אני יודע שאפשר למצוא באינטרנט את החוברת, אבל חשבתי שאם יש למישהו את החוברת אוכל כבר להתחיל בעבודה במקום לחכות להגעתה מחו"ל.
הטנדברג שלי עדיין מחכה לשיקום, אבל לצערי אין לי תשובה מהנורבגים לגבי חלקי החילוף (המכניים בעיקר).
MASTERMIX, התחלנו עם מחלת הטייפיטיס?
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
כן קיבלתי גם סלילים. הם לא מוקלטים באיכות מי יודע מה. לא הספקתי להאזין לכולם. עשו להם הקלטה מקומפרסת משום מה. כנראה שההקלטות לא נעשו על הטייפ הזה אלא על טייפ אחר. זה הקלטות מתקליטים ומרדיו. בהקלטות מהתקליטים שומעים FADE-IN של NOISE בעצמה חזקה בין הרצועות ו-FADE-OUT של NOISE כשהרצועה הבאה מתחילה לנגן. אופייני להקלטה עם קומפרסור כדי למנוע קליפינג. זה מה שהיה נקרא בטייפים AUTO LEVEL RECORDING.
עכשיו אני יכול להתחיל להתעסק אתו באיזי ולשקם אותו קצת.
חנן,
תחי המחרשה !!!
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
ה-REVOX בהחלט טייפ מצוין וברמה מעל כולם. השווייצרים יודעים לתכנן ולייצר טייפים מקצועיים (REVOX, NAGRA, REVOX-STUDER) מליגה אחרת. לא לחינם הרבה אולפני הקלטות משתמשים בציוד של REVOX.
חנן,
תחי המחרשה !!!
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אני זוכר איזה טייפ גרונדיג שהיה למישהו ששרת איתי בצבא. הטייפ היה מונו אבל היה לו צליל חבל על הזמן. היו לו צלילים מפורטים וגבוהים מרשימים ביותר עם הרמקול הפנימי שלו. אני לא יודע איזה טייפ יש לך אבל אני מניח שהוא משהו דומה. לי היה אז איזה טייפ פיליפס "מעפן" נדמה לי דגם 4307 או קומבינה אחרת של הספרות. הפיליפס היה מתקלקל כל כמה חודשים. המחלה שלו היתה הפולי שמורכב על ציר המנוע היה עשוי מאלומיניום דפוק והוא הי פשוט נשבר כי הוא לא עמד בעומס מתיחות הרצועה. כל החלפים היו מקוריים של פיליפס. היה לי תקציב מתוכנן מראש מהמשכורת הצבאית לקנית חלפים כל כמה חודשים. הגרונדיג עלה עליו בצליל למרות שהם היו באותה הקטגוריה.
חנן,
תחי המחרשה !!!
זה לא מוצג ו אנני מוכן לימכור בשלב זה !
הוא משרת אותי להמרות של הצגות תיאטרון ל CD
(בכל הצגות התיאטרון והמחול בארץ עד ליפני 6-7 שנים היו עובדים עים שני TASCAM או 2 REVOX במקביל) למיקרה שיהיה כשל באחד מהם) מאז עברו ל DAT ואחר כך ל MINIDISK ו לדיסקים.
עד היום מישתמשים למאסטרינג במכונות חצי אינץ ורבע אינץ 2 ערוצים בכדי לתת לצליל גוון אנלוגי. http://www.avivarchive.co.il/massemeiri.html
רב סרן-רועי קליין.