scaler vp30 - מזה הכרטיס 102D

איך מכיילים מסך, מי יכול לכייל לי? מה הערכים הנכונים לכיול...

DEINTERLACING, SCALING, הורדת רעשים, UPCONVERSION, TRANSCODING.
שלח תגובה
kobi78 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

צריך עזרה....

יש לי 3 שאלות קצרות וחד משמעיות:
1. למה מיועד התוספת של הרטיס 102D בסקלר VP30 ? יש לי טלויזיה מהדור החדש ביותר של SONY - XBR4 , האם אני צריך את תוספת הכרטיס הזה או שניתן לוותר עליו ?

2. האם ה VP20/30 יודע לקבל אות 1080p/60 ולהפוך ל 1080p/50 ? (שימו לב -לא 1080i) ?

3. האם ניתן להתקין את הכרטיס בתוך המכשיר לבד ? אני רוצה לקנות את המכשיר ב AMAZON ואת הכרטיס מהחברה ולחבר לבד, אפשרי ?

תודה לנותני העזרה .....

אם אפשר תשובות בשפה ברורה לאחד שלא מבין בכל מושגי הוידאו הגבוהים :) :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78832
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5386 פעמים

שליחה #2 

1. חפש את המילה ABT102 במאמר על ה-VP50

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1067

בגדול ה-ABT102 הוא כרטיס שדרוג שמחליף בפועל את ה-DEINTERLACER שקיים ב-VP30. מדובר בשדרוג מאוד משמעותי באיכות התמונה. זה מאוד עוזר בתכני PAL (שאלה שידורי הטלויזיה בישראל).

2. VP30 איננו מעבד HD. כלומר, הוא יכול להעביר תכני 1080 הלאה (לא זכור לי אם 1080P או 1080i). בשביל מה שאתה רוצה צריך מעבד חזק יותר, כמו ה-VP50 או ה-VP50 PRO, שהם מעבדי HD מלאים.

3. כן. אני עשיתי זאת. צריך לפתוח משהו כמו 15 ברגים בצדדים ומאחור. אחרי הרמת המכסה, ההתקנה דורשת שתתקין שני מעמדים קטנים מפלסטיק (זה דורש מעט כח בשביל שהם ינעלו) ואז את הכרטיס עצמו על גבי המעמדים והמחבר שלו. לא זכור לי אם יש שם בכלל צורך בברגים...

הייתי נזהר מאוד מרכישה של מכשיר כזה דרך AMAZON, בעיקר בגלל שאם זה לא נמכר דרך סוחר רשמי, עלולה להיות בעיית אחריות.

בארץ היבואן הוא טופ אודיו. בזמנו ראיתי מכשירים כאלה אצל העולם הדיגיטלי (אחד הסוכנים של טופ אודיו)

בגדול, נשמע לי שאתה זקוק למודל אחד מעל מה שבחרת (כלומר ה-VP50).

אור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1483
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אולי דווקא מה שבחרת יתאים לך,
השאלה היא למה אתה צריך להפוך סיגנל 1080P60 ל1080P50?

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1622
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אם אתה לא צריך את היכולות של VP-50, שים לב שאתה יכול גם ללכת על השילוב VP20+ABT102, שזול ממנו בהרבה.
אמיר.

שלח תגובה

חזור אל “כיול ועיבוד תמונה”