תגובות לביקורת על רסיבר פיוניר Pioneer VSX-LX70

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
נעול
varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #61 

danlior כתב:אבי,

יש ביננו פער גדול גם במונחים אך לדעתי גם בטעם אישי.

מה שנסיתי להגיד מלכתחילה היא שהטבלה שהראת שהפיוניר הצליח לדחוף X וואט ב-X אום עם X THD לא הוכיח דבר כי עדיין לא נאמר כיצד הוא נשמע באותו המוד. זה שלא היו עיוותים עבורי לא נתן את התמונה כולה.

עדיין לא השבת לשאלתו של METALLIJOE ולא נראה לי בגלל שהיא התפספסה מעינייך:
רק רציתי לחדד: לדעתך אין הבדל בין רסיבר מרמות המחיר של 10K לבין מגבר כח רב ערוצי ייחודי? כל ההבדל הוא ב-3DB שגם אותם מקזזים עם הווליום או עם RC? אין הבדל באיכות?
...
סימנתי עבורך את מהות השאלה.

גם אני מותש אך לעומתך נראה לי שאין לי כוונה להוכיח משהו אלא רק לרדת לעומק העניין. שים לב איך ומה הגבתי למה שרן כתב לי.
...
danlior,

1. אני לא יודע מה הטעם האישי שלך, ואתה בוודאי לא יודע מה הטעם שלי.
זה אולי מה שמכניס אותך למוד ויכוח ולא דיון כל פעם.

אין פה בפורום דיון/ויכוח אחד שאני מתווכח עם טעמו של אדם,
ואם זה ישתמע כך לך או מישהו אחר אני מתנצל מראש ובדיאבד.
לעומת זאת דיון על עובדות שניתן להוכיח או להפריך, תמצא גם תמצא.

אם אתה מתייחס להודעות המוקדמות שלי בפורום ששיבחו את ימהה,
זו הייתה מסקנה אישית שלי כי מצאתי כי הפתרון ההנדסי בו (RC) וצלילו הטבעי
והאנליטי (את הגוון אני מוסיף ברמקולים) היה אופטימלי לצרכים שלי ועושה ניסים
באקוסטיקה*. הייעוד שלו היה 100% ק"ב, וזה הוא עושה מצויין.
*הבעייתית אצלי: סלון א-סימטרי הפתוח לשטח כולל של כ-70 מ"ר, ולפיר מדרגות.

ימהה הקדימה כל מותג פה מבחינת פיתוח DSP ועדיין מובילה בתחום, ואני מדבר
מנקודת ראייה טכנית כי אני לא מנסה לשכנע פה איש שהסאונד שלהם טוב יותר או נעים
יותר, הוא בהחלט מאוד מדויק ואנליטי.
צריך לזכור שה-RX-V2500 שלי, מכיל RC שמלבד טיפול בסאב שהוא שונה מה-3800
יש לו יכולת תיקון זהה, ויכולת fine tuning שלא קיימת אפילו ב-1800 !

2. danlior, על השמיעה שלך אין לי ביקורת, אבל האם יש לך ראייה סלקטיבית !?
גלול כלפי מעלה ותראה שעניתי ל-MetalliJoe (פעמיים!) !!

משפטים שלך כמו "ולא נראה לי בגלל שהיא התפספסה מעינייך" הם בזויים בעיני
ולא ראויים. אני יכול להתחיל להתעלם מהודעות שלך כליל, האם זה מה שאתה מנסה לעשות בהקנטות שלך ? :roll:

varon @ 03/03/2008 0:37 כתב:אני מתנצל מעומק ליבי שאני לא עונה על כל פיפס בכל עשרות השאלות שאני עונה עליהן במספר פורומים פה.
הסברתי כבר, שה-RC יתקן אך לא באופן דינמי, כמו מעגל משוב אמיתי, והוא יוסיף עיוותים, הזזות מופע וכו' אז בוודאי שיש הבדל באיכות,
אבל לעיתים גם תיקון זה טוב (לאוזן) עשרות מונים על פיתרון ברכיבים או הגברה יקרה
...
בטבלה ששלחתי, הנה היא שוב לנוחיותך:

כל רסיבר נמדד ב-7 נתונים שונים, כל אחד יש לו משמעות, יש את נקודת היציאה
מלינאריות, וגם אחוז עיוות אינהרנטי.
עדיין המספרים פה בטלים ב-60 לעומת השפעת הרמקולים,
ה-DSP, האקוסטיקה, ה-RC ואולי אף ה-DAC-ים הפנימיים.

תמונה

הטבלה, אינה קובעת מה צלילו של רסיבר, אלא רק את יכולתו לדחוף את העכבות המצויינות כאן, הכל באופן יחסי.

להגיד על ה-LX-60 שהוא מגבר מיקי-מאוס בהקשר לרסיברים פה, אינו מגובה במדידות
וזו הייתה תגובתי ל-bossgt6 שהציג זאת כך, וכן הוא השתמש בציטוט שלך שאולי הוצא מהקשרו, והכניס אותך שוב לויכוח חסר תקנה זה.

אם הגברת מיקי מאוס עבורך, היא הגברה שלא נשמעת לך טוב, תם הדיון.

אל תבקש ממני להסביר את מה שאתה אוהב/סולד לשמוע, כי עד שלא נשב יחד מול מערכת
ותוכל להציג לי מה אתה באמת שומע וקורא לו עיוותים, צליל קר, צליל דל, וכו' ...
אין לנו שפה משותפת ולא בגלל שהעברית שלנו גרועה.

אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #62 

חברים,

אני מבקש להרגיע את הרוחות...

משום מה דיונים על הבדלים בין הגברה, רמקולים, טרנספורטים וכבלים תמיד מחממים את האווירה...

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #63 

מערערים את יציבות העכבות....

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

ואני הייתי רגיל שכל הדיונים שהתלהטו

שליחה #64 

oferlaor כתב:חברים,

אני מבקש להרגיע את הרוחות...

משום מה דיונים על הבדלים בין הגברה, רמקולים, טרנספורטים וכבלים תמיד מחממים את האווירה...
...
נבעו מאהרון ב. (לשעבר פורום תפוז) ולאחר מכן noam23 (שלדעתי זה שוב אהרון), אשר היה מתווכח על מקרנים בוקר/ערב.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #65 

לא.
זה נובע מבעיה כזו.

יש שתי הגדרות:
איכות הגברה
איכות קול.

השני הוא נושא אישי סובייקטיבית לגמריי.

איכות הגברה לעומתה היא עניין של נתונים טכניים אשר קשורים לעמידות , אחוזי עיוות, ודברים האפשריי לכימות ע"י משוואות ומכשירי מדידה.

מה שקורה הוא שהרבה אנשים ליתר דיוק הרוב, לא יודעים את התיאוריה ובנוסף לזה מבלבים בין שני הנושאים.

כמה אנשים פה ראו פעם מעגל הגברה אמיתי ? משורטט? פתרו כזה דבר? מבינים מה אומרת המשוואה V=IR ?

מבינים את ההבדל בין התנגדות לעכבה? ל AC לDC , וכו...?

לא הרבה באמת לעומק , אפילו אני לא עד כדי כך לעומק .

בנוסף מה שקורה הוא שהרבה אנשים לא הולכים ולומדים את הנושא ממקורות אמיתיים , או לעומק. אלא קוראים 3-4 מאמרים באיזה עיתון סאונד והופכים עצמם למהנדסי קול ואלקטרוניקה.

אבי למשל הוא מהנדס אלקטרוניקה למשל, ואז מגיע הוויכוח על הדברים הללו עם אשים שעם כל הכבוד אין להם את הידע לעומק. ואז אדם כמוני או כמו אבי מקבלים את הג'ננה שלנו שאנו שומעים דברים שלא קשורים לכלום. שאין להם שום תימוך מדעי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #66 

theezway,

Noam23 הוא אדם אמיתי (אהרון הוא דמות פיקטיבית), פגשנו אותו והוא כתב גם כמה מאמרים שיתוזמנו בקרוב. אני חושב שתופתע מאוד לטובה.

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

והדמות הפיקטיבית והאדם

שליחה #67 

הם לא במקרה שלו אותו אחד?
זה באמת מפתיע אותי, היות ותחומי העניין והסגנון כמעט זהים.
גם שמתי לב שNoam23 עלה במקביל להעלמותו מהפורום של אהרון.

בכל מקרה, אם יש בהערה שלי לפגוע - תרגיש חופשי למחוק אותה.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #68 

Varon,

לדעתי יש פה קצר בתקשורת. לא הבנת חלק גדול ממה שכתבתי, אולי בגלל שלא התנסחתי כשורה. מה שניסיתי לומר בגדול זה שאת הטענה שלי שאיכות ההגברה (ולא רק איכות הסאונד), לא ניתן לכמת במספרים, נוסחאות וטבלאות כי גם אם הטבלה מראה שבמוד מסוים אין עיותים הנשמעים לאוזן, אני טוען שעדיין יכול להיות שעדיין הצליל לא ברמה נאותה עקב איכות ההגברה. להגביר X ןןאט ב-X אום ללא עיוות עדיין לא מצביע על איכות הגברה טובה אם הצליל נשמע דל וקר (דבר שלא ניתן למדידה).

אתה יכול להסכים איתי או לא אבל אתה לא יכול להסביר לי שהסיבה שאני סבור כך היא שעדיין לא "ראיתי את האור" בהסבר המדעי שלך. אני יודע מה שאני שומע ואילו הייתי טועה כל שוק מגברי ההיי-אנד לא היה רלוונטי.

VARON, ללא ספק יש לך הרבה תכונות חיוביות ואתה אדם אותו הייתי שמח להכיר אך לפעמים הכתיבה שלך באתר (לא רק אליי) מעט מתנשאת, גם אם אתה כותב דברים נכונים וכן, פה ושם, לעיתים נדירות, אתה גם טועה. :)

אורי, כמו שכתבתי לאבי, הלוואי והיה ניתן לכמת איכות במספרים. ברור שנתונים טכנים הם הבסיס אך עדיין יש לשמוע כי הגברה לא טובה (מעבר לטעם אישי) לא תמיד ניתנת למדידה מספרית.

עופר, אין מה לעשות, ניצוצות עפים לפעמים דווקא בגלל שכולנו אוהבים את התחום. לו היה אחרת אולי היה פה קצת יותר שקט אך הרבה פחות נשמה :)

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #69 

דן אתה טועה.
ואני אסביר לך למה.

איכות הגברה האי נתון הנובע מהגדרה כללית של מגברים כרכיב אלקטרוני.
היא יכולה להיות במגברי אות רדיו, או אודיו , או דיגיטלי וכו...

ככל מעגל חשמלי , ההתמודדות שלו עם עכבות/התנגדויות כניסה ויציאה ואיך יש השפעה על מה שיוצא ונכנס , משם נגזרת ההגדרה של איכות הגברה (אגב גם של הנמכה).

איכות קול , היא משהו אחר והיא ניתנת לפענוח סובייקטיבית ע"י כל אדם שהוא.

לפי ההגדרה שלך אי אפשר לתכנן מגברים וכל עולם האלקטרוניקה הוא הזוי ובעצם להמ אנחנו בעצם מתעסקים עם משוואות ולומדים 4 שנים לתואר ראשון כמות שעות שיש אנשים שלא עובדים כזו שעות בשבוע.

אתה יודע שאין לי כלום נגדך אבל אתה מבוצר בעמדה שלך עקב חוסר ידע והבנה של הדברים. יש דברים שתאלץ לבלוע את הכובע ולהבין שאתה טועה, אינך יודע את החומר לעומק ומומלץ במקום לכתוב הודעות ארוכות כאורך הגלות , פשוט לקבל,ללמוד וזהו.

ולסיכום:

איכות הגברה - ניתנת לכימות והגדרה.

איכות קול - נושא לוויכוח ועניין סובייקטיבי אישי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #70 

עופר, אין מה לעשות, ניצוצות עפים לפעמים דווקא בגלל שכולנו אוהבים את התחום. לו היה אחרת אולי היה פה קצת יותר שקט אך הרבה פחות נשמה
...
אתה צודק במידת מה, אבל כשאני רואה שיש יותר מדי חום, הניצוצות עלולים להתפשט ותהיה לנו שריפה באתר...

בגלל זה אני מבקש מדי פעם להתקרר.

אין ספק שיש כאן סוג של התנגשות סגנונות יותר מאשר התנגשות טיעונים...

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #71 

danlior כתב:Varon,

לדעתי יש פה קצר בתקשורת. לא הבנת חלק גדול ממה שכתבתי, אולי בגלל שלא התנסחתי כשורה. מה שניסיתי לומר בגדול זה שאת הטענה שלי שאיכות ההגברה (ולא רק איכות הסאונד), לא ניתן לכמת במספרים, נוסחאות וטבלאות כי גם אם הטבלה מראה שבמוד מסוים אין עיותים הנשמעים לאוזן, אני טוען שעדיין יכול להיות שעדיין הצליל לא ברמה נאותה עקב איכות ההגברה. להגביר X ןןאט ב-X אום ללא עיוות עדיין לא מצביע על איכות הגברה טובה אם הצליל נשמע דל וקר (דבר שלא ניתן למדידה).

אתה יכול להסכים איתי או לא אבל אתה לא יכול להסביר לי שהסיבה שאני סבור כך היא שעדיין לא "ראיתי את האור" בהסבר המדעי שלך. אני יודע מה שאני שומע ואילו הייתי טועה כל שוק מגברי ההיי-אנד לא היה רלוונטי.

VARON, ללא ספק יש לך הרבה תכונות חיוביות ואתה אדם אותו הייתי שמח להכיר אך לפעמים הכתיבה שלך באתר (לא רק אליי) מעט מתנשאת, גם אם אתה כותב דברים נכונים וכן, פה ושם, לעיתים נדירות, אתה גם טועה. :)

אורי, כמו שכתבתי לאבי, הלוואי והיה ניתן לכמת איכות במספרים. ברור שנתונים טכנים הם הבסיס אך עדיין יש לשמוע כי הגברה לא טובה (מעבר לטעם אישי) לא תמיד ניתנת למדידה מספרית.

עופר, אין מה לעשות, ניצוצות עפים לפעמים דווקא בגלל שכולנו אוהבים את התחום. לו היה אחרת אולי היה פה קצת יותר שקט אך הרבה פחות נשמה :)
...
danlior,

ואיך כל מה שאתה כותב פה נוגד את מה שכתבתי.
varon @ 02/03/2008 17:33 כתב:אם אתה רוצה להסיט את הדיון למגברי כוח איכותיים, גם התשובה לכך נמצאת בטבלה.
מגבר כוח אופטימלי הוא בעלת עכבה פנימית נמוכה מאוד, כלומר הוא מגבר מתח כמעט אופטימלי.
המשמעות בפועל היא שרמקול שיורד לחצי מהעכבה שלו, לא יוריד את המתח במוצא
של המגבר, ואז לפי V^2/R=P נקבל פי 2 הספק.

כל הרסיברים פה יפלו בכ-2db עד 3db בעצמה עם העמסה של 4 אום במקום 8 אום.
על 2 אום אני בכלל לא מדבר, כנראה הם יחנקו לגמרי.

מעבר לזה יש תכונות אחרות להגברה, כמו לינאריות, שעימה גם אפשר לשחק מבלי
להשפיע כלל על כל הנתונים המדידים שציינתי לגבי הגברה, היא תשפיע מאוד על תפיסת
הסאונד ברמה של מלא, פנצ'י וכו'.
...
אתה כל כך עסוק בנסות לשכנע (בעוד אני מנסה להסביר) שאתה פשוט לא מקשיב.
אני מראה לך שזה שמגבר מצהיר על עצמו +/- 0.1db מתרסק בהפעלה מול רמקול,
בעל עכבה שאינה קבועה לחלוטין, ואתה ממשיך להתמקד רק ב-W ו-THD.

לגבי תכונותיי האישיות, זה לא המקום ולא הצורה לדבר עליהם, וכמו שמספיק אנשי מקצוע
הסבירו לי, אנשים שמרגישים שמעליבים אותם או שמתנשאים עליהם, בוחרים להרגיש כך.

אותי מטריף שאתה מחפש הסברים ומציג תיאוריות מופרכות לגמרי,
ואני חושש שלא יצאת עדיין מהנחות אלו:
danlior @ 18/11/2007 23:49 כתב:אז אומר רק זה, מגבר איכותי לאו דווקא נימדד ביכולתו לדחוף X וואט ב-X אום. הרי וואט=מתחXזרם. מגברים פשוטים כמו ימאהה מעלים את המתח ומגבר כח ומגברים ברסיברים היי-אנד ורסיברים של הארמן קארדון מגיעים לוואט הנתון ע"י זרם גבוה.
...
אין חיה כזו. נקודה.
varon @ 28/02/2008 22:10 כתב:
danlior כתב:Varon,
פי 2 מתח על אותה עכבה = פי 2 זרם, זרם הוא פועל יוצא.
...
האם לא ניתן להגיע להספק כפול ע"י העלאת המתח הרבה יותר מאשר את הזרם?
...
לא, זה נוגד את החוק הבסיסי ביותר בחשמל, חוק אום.
היחס בין הזרם למתח הוא העכבה/התנגדות, תכפיל את המתח פי N הזרם יגדל פי N.

הסיבה היחידה שזרם יכול להשתנות תחת מתח נתון ברמקול, היא העכבה המשתנה
לאורך הספקטרום של התדר.
...
דני, אל תיקח את זה קשה, זה כמו שאני הולך לבדיקות האולטרה-סראונד של אשתי
בהריון, מסתכל על התמונה ולא מבדיל בין יד לרגל בעוד הפרופ' מזהה כל איבר פנימי
ואם הוא מקבל אספקת דם נאותה.
אני מקבל את דבריו, אין לי כלים וידע לסתור אותו, הוא יכול להצביע על עורק ולספר
לי שזה אבי העורקים אבל באותה מידה הוא היה יכול לספר לי שזה עורק הריאה.

צא מנקודת הנחה שאף אחד לא מנסה לסבן אותך, אתה מסתמך על חושיך
וטפטופי ידע טכני שספגת פה ושם, חלקו לוקה בחוסר ברור (ראה למעלה)
אבל כידוע מעבר לנקודה מסוימת חייבים להסתמך על דברים יותר מסודרים ואובייקטיביים,
אחרת נכנסים לורטיגו.

אבי.
אבי ורון

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #72 

Varon,

אין שום קשר בין מה שהראת לי ששייך לדיון עבר שאני ממש לא רוצה להיכנס אליו שוב (ושלדעתי אתה טועה בו בגדול) לבין הדיון שעל השולחן עכשיו השייך לטבלה שהבאת כראיה שהההגברה של הפיוניר היא כן איכותית. אני טוען שהטבלה לא משקפת בהכרח את מה שאתה מנסה להראות וזה היה נימוקי:
מה שניסיתי לומר בגדול זה שאת הטענה שלי שאיכות ההגברה (ולא רק איכות הסאונד), לא ניתן לכמת במספרים, נוסחאות וטבלאות כי גם אם הטבלה מראה שבמוד מסוים אין עיותים הנשמעים לאוזן, אני טוען שעדיין יכול להיות שעדיין הצליל לא ברמה נאותה עקב איכות ההגברה. להגביר X ןןאט ב-X אום ללא עיוות עדיין לא מצביע על איכות הגברה טובה אם הצליל נשמע דל וקר (דבר שלא ניתן למדידה).
...
גם אם הפעם התמקדת לא רק בעיוותים, עדיין הבאת מספרים ומדידות כראיה
...
אתה ממשיך לזרוק מדידות ומספרים ואני שוב טוען:

כל הנתונים והמספרים לא מצביעים על איכות הגברה טובה אם הצליל נשמע דל וקר (דבר שלא ניתן למדידה ומעבר לטעם אישי - כל שוק ההיי-אנד בנוי על זה).

מעבר לכך, הייתי מציע לך להפנים את מה שהערתי לך לגבי התנשאות. לו היה לך בטחון עצמי מעט יותר גבוה, היית מפרגן יותר לאחרים, ולא רודף אחרי המילה האחרונה.

האלגורייה של הרוםא של אישתך לא במקום, אני לא נכנס איתך לדיון מדעי (הפעם) אני טוען שדיון מדעי במקרה זה - לא רלוונטי

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #73 

אורי,

צר לי אך אני לא מסכים עם מה שקבעת:
איכות הגברה - ניתנת לכימות והגדרה.

איכות קול - נושא לוויכוח ועניין סובייקטיבי אישי.
...
מי אמר? אתה? אבי? אלוהים? לא מסכים!

עבורי:

איכות הגברה - מעבר כימות והגדרה, שמירה על איכות סאונד לא מדיד ומעבר לטעם אישי בתנאים מוגדרים.

איכות קול - טעם סובייקטיבי אישי שלא ניתן לדיון וויכוח.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #74 

מה שניסיתי לומר בגדול זה שאת הטענה שלי שאיכות ההגברה (ולא רק איכות הסאונד), לא ניתן לכמת במספרים, נוסחאות וטבלאות כי גם אם הטבלה מראה שבמוד מסוים אין עיותים הנשמעים לאוזן, אני טוען שעדיין יכול להיות שעדיין הצליל לא ברמה נאותה עקב איכות ההגברה. להגביר X ןןאט ב-X אום ללא עיוות עדיין לא מצביע על איכות הגברה טובה אם הצליל נשמע דל וקר (דבר שלא ניתן למדידה).
...
תגדיר מהי איכות הגברה ? ומה הם הפרמטרים שאתה מסתמך עליהם ? צליל לא ברמה נאותה לדעתך אינו מוכיח גם את ההיפך , תגדיר מהי רמה נאותה ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #75 

danlior כתב:אתה ממשיך לזרוק מדידות ומספרים ואני שוב טוען:

כל הנתונים והמספרים לא מצביעים על איכות הגברה טובה אם הצליל נשמע דל וקר (דבר שלא ניתן למדידה ומעבר לטעם אישי - כל שוק ההיי-אנד בנוי על זה).

מעבר לכך, הייתי מציע לך להפנים את מה שהערתי לך לגבי התנשאות. לו היה לך בטחון עצמי מעט יותר גבוה, היית מפרגן יותר לאחרים, ולא רודף אחרי המילה האחרונה.

האלגורייה של הרוםא של אישתך לא במקום, אני לא נכנס איתך לדיון מדעי (הפעם) אני טוען שדיון מדעי במקרה זה - לא רלוונטי
...
1. אתה חוזר ואומר כל המספרים, ואני מראה לך שנתוני מדידה של רסיבר במעבדה ובבית שלך הם לא אותו דבר + יש נתונים שאין לך, אז מה הטיעון שלך :??:

2. אל תייעץ לי בענייני אישיות, הפוסל במומו פוסל.
הביטחון העצמי שלי הוא לא הבעיה פה. :??:

3. לא הבנתי איך אשתי נכנסה לדיון הזה. :??:

צר לי, אתה נמצא בדיוק באותו מקום מבחינת התפיסה שלך של החומר
כמו שהיית לפני מספר חודשים, השאלה ששאלת לגבי הספק ומתח לפני מספר ימים מוכיחה זאת.

כל פעם שתפנה אלי ברמה האישית תקבל על הראש, מבטיח לך.

רוצה ללמוד, רוצה לדבר בלי להתנצח, יש לי מייל אישי.
בפורום הזה אתה רק מצליח לעצבן אותי, ולא רק אותי.

אבי.
אבי ורון

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #76 

bossgt6 כתב:
...
תגדיר מהי איכות הגברה ? ומה הם הפרמטרים שאתה מסתמך עליהם ? צליל לא ברמה נאותה לדעתך אינו מוכיח גם את ההיפך , תגדיר מהי רמה נאותה ?
...
מן הסתם התשובה שלי לא יכולה להיות מספרית, כי זאת היא הטענה שלי מלכתחילה אך מה שאנסה להסביר זה שאם אבי היה מביא בנוסף לטבלה גם ציטוט מעושה המבחן שבאותם התנאים המגבר נשמע כמו שהוא נשמע בתנאים פחות דורשניים, הייתי אומר שלפי המבחן, ההגברה אכן איכותית. אך מכיוון שאבי עדיין לא הביא ציטוט מסוג זה ומסתמך אך ורק על מספרים ונתונים, עדיין ישנה האפשרות שאף על פי שהמגבר הוציא את הנתונים הרשומים בטבלה על הניר, עדיין הסאונד נהיה דל וריקני כמו שקורה בכל כך הרבה מגברים פשוטים אתם כיניתי "מיקי-מאוס".

היחיד שנתן לי טיעון ענייני בנושא היה ערן כי הוא כן כתב על ההתנסות שלו עם איכות ההגברה עם רמקולים היי-אנד

אני לא טוען שנתונים מספריים הם לא חשובים, הם בהחלט חשובים אך רק כנתון פתיחה, כשרק הם מוצגים התמונה לא שלמה ואי אפשר להגיע לסיכום לגבי איכות ההגברה.
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 03/03/2008 18:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #77 

אבי,לדעתי זו לא תגובה ראויה לאחראי קטגוריה,אם לדעתך דנליאור לא מבין אותך או את הסבריך אתה יכול לכתוב שמיצית את
ההסבר ואתה מרים ידיים,גם זו תשובה.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #78 

niko כתב:אבי,לדעתי זו לא תגובה ראויה לאחראי קטגוריה,אם לדעתך דנליאור לא מבין אותך או את הסבריך אתה יכול לכתוב שמיצית את
...
ניקו, זו הבעיה במדינה שלנו. קודם כל סגנון דיבור וניסוח ואחר כך זה שכולם חושבים שלו רק יקשיבו להם ויבינו אותם הכל יסתדר כי להם כל התשובות. מדינה אחת עם ששה מליון ראשי ממשלה. :)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #79 

אבל מצד אחד אתה כותב
התנאים המגבר נשמע כמו שהוא נשמע בתנאים פחות דורשניים, הייתי אומר שלפי המבחן, ההגברה אכן איכותית
...
להגביר X ןןאט ב-X אום ללא עיוות עדיין לא מצביע על איכות הגברה טובה אם הצליל נשמע דל וקר
...

ואז יבוא bossgt6 ויקשיב לאותו מגבר שאתה קורא לו איכותי ויטען בפניך שהצליל שלו נשמע מעט דל וקר ......
שמירה על איכות סאונד לא מדיד ומעבר לטעם אישי בתנאים מוגדרים.
...
אם זה לא מדיד ומעבר לטעם אישי איך זה ניתן לקביעה ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #80 

niko כתב:אבי,לדעתי זו לא תגובה ראויה לאחראי קטגוריה,אם לדעתך דנליאור לא מבין אותך או את הסבריך אתה יכול לכתוב שמיצית את
...
אני לא כועס על אי ההבנה, אני כועס ומאוד על הפאן האישי שדני מכניס לדיונים שלנו.
אמרתי לו זאת חזור ואמור.

מעבר לזה אתה צודק, כאחראי קטגוריה, אני צריך למחוק לפי חוקי הפורום פה
כל התייחסות אישית לגופו ואופיו של אדם
, ולהתייחס או להתעלם משאר התוכן.

כך אעשה.

תודה,

אבי.
אבי ורון

נעול