התחדשתי בדיוידי פיוניר DV600.
כעת אני מחדש את הכיול של כניסת הקומפוננט למסך (פנסוניק pwd8) - לשם מחובר הדיוידי.
תוך כדי הכיול הבסיסי,בעסרת ה testpatterns של DVE ושל getgray הבחנתי ב y/c delay לא קטן.
האם ניתן לעשות משהו בנידון?
או שזו האכות של רכיבי video d/a של המכשיר, ואין איך לתקן התופעה?
y/c delay
-
unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
כמו שמרטין אומר, ללא מעבד חיצוני (אלא אם כן המסך או המכשיר עצמו תומכים בזה) אי אפשר לתקן זאת.
לרוב זה בגלל פילטרים בצד הנגן ובצד המסך שגורמים לכך.
זה אחת הסיבות שלעבור לדיגיטלי (HDMI) פותר כ"כ הרבה בעיות כאלה והופך אותן ללא רלוונטיות יותר.
לרוב זה בגלל פילטרים בצד הנגן ובצד המסך שגורמים לכך.
זה אחת הסיבות שלעבור לדיגיטלי (HDMI) פותר כ"כ הרבה בעיות כאלה והופך אותן ללא רלוונטיות יותר.
-
unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה.
כרגע HDMI לא אופציה.
אני משוכנע שזה לא מגיע מהמסך - ב DVD הישן מאוד (שהפסיק לקרוא דיסקים) היה delay מזערי.
אני אנסה לבטל פילטרים ב DVD (יש לו בקרים לשליטה video adjust כגון בהירות, קונטרסט, גאמה) - אנסה לשים את כולם normal (היחידי ששיניתי היה black level שהיה נמוך מדי).
כמו כן, כרגע ה DVD מבצע deinterlacing (מצב prog. scan מופעל) - יכול להיות שזה תורם ל delay ?
כרגע HDMI לא אופציה.
אני משוכנע שזה לא מגיע מהמסך - ב DVD הישן מאוד (שהפסיק לקרוא דיסקים) היה delay מזערי.
אני אנסה לבטל פילטרים ב DVD (יש לו בקרים לשליטה video adjust כגון בהירות, קונטרסט, גאמה) - אנסה לשים את כולם normal (היחידי ששיניתי היה black level שהיה נמוך מדי).
כמו כן, כרגע ה DVD מבצע deinterlacing (מצב prog. scan מופעל) - יכול להיות שזה תורם ל delay ?