יציאה/אות למגבר ביונדאי I30
שלום לכולם,
אני יודע שהרכב חדש יחסית ולא מוכר אבל האם מישהו יודע במקרה אם לדגם הנ"ל קיימת יציאה או יציאות עבור חיבור מגבר חיצוני?
ייתכן ואקח רכב כזה ממקום העבודה ומערכת ברכב זה בהחלט אחד השיקולים שלי.
תודה לעונים.
אני יודע שהרכב חדש יחסית ולא מוכר אבל האם מישהו יודע במקרה אם לדגם הנ"ל קיימת יציאה או יציאות עבור חיבור מגבר חיצוני?
ייתכן ואקח רכב כזה ממקום העבודה ומערכת ברכב זה בהחלט אחד השיקולים שלי.
תודה לעונים.
צחי ניצני
שלום אורי ותודה על התשובה,אורי_ו כתב:אין שום בעיה.
אתה פשוט תיגש למתקין מקצועי והוא יבנה לך כזה דבר.
זה ממה לא משהו מסובך לכל מתקין ממוצע ומעלה.
באף רכב אין יציאה מיוחדת למגבר חיצוני. זה מוצר שמוסף לרכב ללא קשר ....
לאחר שיחה עם מתקין אחד (בחיפה) נאמר לי שקיימת אפשרות להרכיב מנחת על יציאת הרמקולים ובכך למעשה לאפשר חיבור של מגבר.
האם לדעתך כדאי להשתמש באופציה מהסוג הזה? או שהירידה באיכות עלולה להיות משמעותית מידיי?
תודה
צחי ניצני
אין לי את האופציה הזו מאחר והHU היא חלק מובנה ברכב.
זו הסיבה שפתחתי את השירשור הזה.
ידוע לי לדוגמא שבמזדה 3 קיימת אופציה להחלפת כל הרדיו המקורי במתאם שמאפשר להכניס כל HU שתרצה ובכך פותר את הבעיה.
אולי מאחר והיונדאי חדשה עדיין אין או לא נפוץ מתאם מסוג זה עבורה.
לכן שאלתי אם יש מישהו שמכיר מתאם שכזה.
זו הסיבה שפתחתי את השירשור הזה.
ידוע לי לדוגמא שבמזדה 3 קיימת אופציה להחלפת כל הרדיו המקורי במתאם שמאפשר להכניס כל HU שתרצה ובכך פותר את הבעיה.
אולי מאחר והיונדאי חדשה עדיין אין או לא נפוץ מתאם מסוג זה עבורה.
לכן שאלתי אם יש מישהו שמכיר מתאם שכזה.
צחי ניצני
בדקתי שוב את העניין (מול המתקין שלי ומול כמה פורומים) ואכן כפי שנאמר לי, במזדהאורי_ו כתב:במזדה פשוט מחברים מנחת. אי אפשר להחליף את כל הCD. פשוט הבנת לא נכון.
אתה יכול לשים CD נוסף ברכב נגיד בתא הכפפות או ליד הרגל או במלא מקומות ופשוט לא להשתמש במקורי....
מבוצעת החלפה של כל הקונסולה המרכזית, דבר שמאפשר הכנסת כל HU
ומשאיר אפילו תא קטן עבור חפצים.
נערך לאחרונה על ידי tnitzani ב 19/12/2007 8:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
צחי ניצני
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אורי_ו,
לא נכון, במזדה 3 וראיתי גם ב 6 קיימת קנוסולה חליפית שלמעשה מאפשרת חיבור רדיו דיסק מהחברות המוכרות בשוק, והחלפת הקונסולה המקורית שמגיע בתור ברירת מחדל.
קבל לינק למוצר ב EBAY:
http://cgi.ebay.com/BKMAZK843-Mazda-3-2 ... dZViewItem
בארץ תאלץ להפרד מבסביבות 300 ש"ח עבור אותו מוצר,אגב ישנם לא מעט אנשים שעשו את הצעד הזה,אישית אני חושב שזה מכער את הרכב, אני גם משוכנע שאם תחפש מספיק תגיע ליצרן הסיני שעושה את אותו המוצר עבור יונדאי.
ראיתי לא מעט מוצרים מקבילים שמוציירים גם ליונדאי גם למזדה וגם לטיוטה.
לא נכון, במזדה 3 וראיתי גם ב 6 קיימת קנוסולה חליפית שלמעשה מאפשרת חיבור רדיו דיסק מהחברות המוכרות בשוק, והחלפת הקונסולה המקורית שמגיע בתור ברירת מחדל.
קבל לינק למוצר ב EBAY:
http://cgi.ebay.com/BKMAZK843-Mazda-3-2 ... dZViewItem
בארץ תאלץ להפרד מבסביבות 300 ש"ח עבור אותו מוצר,אגב ישנם לא מעט אנשים שעשו את הצעד הזה,אישית אני חושב שזה מכער את הרכב, אני גם משוכנע שאם תחפש מספיק תגיע ליצרן הסיני שעושה את אותו המוצר עבור יונדאי.
ראיתי לא מעט מוצרים מקבילים שמוציירים גם ליונדאי גם למזדה וגם לטיוטה.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- bigi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- שם מלא: רום
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אורי_ו כתב:את מה שאמרתם אני יודע ומכיר כבר מזמן, שלא נדבר שראיתי כבר לפני שנים כאלו ביצור עצמי.
חשבתי שהתכוונת לCD להחלפה בלי החלפת הקונסולה....
יש מעבדות אלקטרוניקה שעושות כאלה דברים ..
מה שעושים זה הם שהם פשוט עושים הלחמות על הקדם מגבר ברדיו דיסק ומוציאיםממנו צמה של RCA
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
ביגי אני לא מדבר על דברים כאלו.bigi כתב:אורי_ו כתב:את מה שאמרתם אני יודע ומכיר כבר מזמן, שלא נדבר שראיתי כבר לפני שנים כאלו ביצור עצמי.
חשבתי שהתכוונת לCD להחלפה בלי החלפת הקונסולה....
יש מעבדות אלקטרוניקה שעושות כאלה דברים ..
מה שעושים זה הם שהם פשוט עושים הלחמות על הקדם מגבר ברדיו דיסק ומוציאיםממנו צמה של RCA...
אני מדבר על בניה מחדש של כל הקונסולה מפיברגלאס או פלסטיק.
כמובן שאפשר לעשות הלחמות כאלו.
אבל יש אנשים שרוצים רדיו דיסק איכותי ברכב. בשביל זה צריך לפרק את הקונסולה המקורית , לשים חדשה, יש מוצרי מדף או עשיה עצמית, ואז לחבר רדיו דיסק כמו בכל רכב.