מערכת מסך נגיעה תומכת GPS
שלום,
הרכבתי לא מזמן מערכת באוטו שלי עם מסך נגיעה שיש לה תמיכה בGPS.
ברשותי גם מחשב כף יד עם GPS מובנה יחד עם התוכנה NAVNGO.
ניסתי להעביר את כרטיס ה-SD מהמחשב כף יד אל המערכת אך משום מה היא לא קוראת את הקבצים,
ועל אלו שהיא כן קוראת היא כותבת (unsupported file).
עכשיו זה די הגיוני אם מתחשבים בעובדה שאין מערכת הפעלה תומכת ל-NAVNGO במערכת.
מישהו יודע מה עושים? איזו תוכנה מתאימה?
אני לא מתכוון לשלם 2100 ש"ח על כרטיס SD 256 עם עוד תוכנה נוספת עליו לאחר שכבר שלמתי בעבר על NAVNGO
הרכבתי לא מזמן מערכת באוטו שלי עם מסך נגיעה שיש לה תמיכה בGPS.
ברשותי גם מחשב כף יד עם GPS מובנה יחד עם התוכנה NAVNGO.
ניסתי להעביר את כרטיס ה-SD מהמחשב כף יד אל המערכת אך משום מה היא לא קוראת את הקבצים,
ועל אלו שהיא כן קוראת היא כותבת (unsupported file).
עכשיו זה די הגיוני אם מתחשבים בעובדה שאין מערכת הפעלה תומכת ל-NAVNGO במערכת.
מישהו יודע מה עושים? איזו תוכנה מתאימה?
אני לא מתכוון לשלם 2100 ש"ח על כרטיס SD 256 עם עוד תוכנה נוספת עליו לאחר שכבר שלמתי בעבר על NAVNGO
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
התשובה בגוף השאלה.
שאתה רוכש את התוכנה את משלם על כרטיס זיכרון שעליו מותקנת התוכנה,למעשה בזמן הפעלה ראשונית של התוכנה היא מזהה את מספר הסידורי של הלוח האם שלך ע"ג מחשב כף היד ולמעשה חותמת אותו דיגטלית עבור כרטיס הזכרון.
כל נסיון להכניס את הכרטיס למכשיר אחר התומך בתוכנה יכשל היות וכמו שציינתי התוכנה חתמה עצמה ע"ג המכשיר הראשוני עליו היא התוקנה,בשביל כרטיס נוסף דרוש רשיון נוסף.
זו הדרך החוקית היחידה שקיימת,אתה מוזמן לנסות לפנות לחברת GPS&MORE בטוענה לגבי הנושא,אולם לדעתי אתה תתקל בתשובה חד משמעית שאומרת שעליך להצטייד ברשיון נוסף,משמע קניה נוספת.
שאתה רוכש את התוכנה את משלם על כרטיס זיכרון שעליו מותקנת התוכנה,למעשה בזמן הפעלה ראשונית של התוכנה היא מזהה את מספר הסידורי של הלוח האם שלך ע"ג מחשב כף היד ולמעשה חותמת אותו דיגטלית עבור כרטיס הזכרון.
כל נסיון להכניס את הכרטיס למכשיר אחר התומך בתוכנה יכשל היות וכמו שציינתי התוכנה חתמה עצמה ע"ג המכשיר הראשוני עליו היא התוקנה,בשביל כרטיס נוסף דרוש רשיון נוסף.
זו הדרך החוקית היחידה שקיימת,אתה מוזמן לנסות לפנות לחברת GPS&MORE בטוענה לגבי הנושא,אולם לדעתי אתה תתקל בתשובה חד משמעית שאומרת שעליך להצטייד ברשיון נוסף,משמע קניה נוספת.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
במקרה הספציפי הזה זה לא ממש משנה.
אין ל IGO מערכת למחשב רכב כרגע לשיווק ולא תוכל סתם כך לרכוש רישיון נוסף כדי שזה יעבוד.
לחברה יש מערכת אחרת בשם לימוזין שאולי תוכל לעזור לך.
אין ל IGO מערכת למחשב רכב כרגע לשיווק ולא תוכל סתם כך לרכוש רישיון נוסף כדי שזה יעבוד.
לחברה יש מערכת אחרת בשם לימוזין שאולי תוכל לעזור לך.
אלי חבוש
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
ואגב, כרטיס תוכנה חדש ל PPC ממש לא עולה 2100 ש"ח אלא חצי מזה.
אלי חבוש
אני מתכוון לקנות מסך נגיעה לרכב P6850 של פיוניר שהבנתי שפיוניר הם היחידים שאפשר להתקין על המסכים שלהם GPS ולהשתמש בו בלי שלט אלה במסך נגיעה, רציתי לדעת אם גם לחברות אחרות יש את זה ואלו חברות כי אני מתלבט בין הפיוניר לקנווד 7029Y שנראה לי הרבה יותר משתלם בגלל שהפיוניר לא קורא DIVX ועולה בערך 1500 ש"ח יותר.