האמת, ההתלהבות שלי היא בעיקרה מה floor standers בסידרת הסילבר.
את ה gold 20 שמעתי לפני שנים רבות ולא יצאתי מגידרי, מצד שני אצל ניב (ש.פ.ד.) הוא רמקול החלומות ומשאת הנפש.
הדגמים 5,8,9 אם אני זוכר. פעם היו עם הסיומת i והיום עם s (או להיפך
בארץ אני חושב שטווח המחירים שלהם בין 4-9K. לדעתי בטווח המחירים הזה, במיוחד הדגמים הנמוכים של ה 5 וה 8 שאהבתי אותם יותר, נותנים תמורה מצוינת לכסף וגם נראים מצוין לדעתי . רמקולים עומדים קומפקטים עם גימור עץ משובח, טויטר מוזהב. רמקולים אלגנטים שישתלבו בכל סלון. נושא שאני חושב שחשוב לרבים.
בטווח של 5000 ש"ח שמעתי warfdale evo 30 אצל מולי שנשמע מצוין, ויש את ה MA שהם יותר לטעמי. בקיצור אני חושב שאפשר לבנות סביבם מערכת מעולה ובמחיר סביר ובמיוחד למי שמחפש רצפתיים.
ברור שיש עוד אלטרנטיבות, וכל אחת אולי תקלע לטעם אחר. מבחינתי זהו אחד הרמקולים המוצלחים ומתאימים למה שאני אוהב בטווח המחירים הזה.
לדעתי גם מגוון המוצרים אצל אמנון והיכולת לבנות מערכת טובה בתקציב נתון, במיוחד למי שלא "חולה רוח" כמן רובנו כאן, היא ללא השוואה טובה יותר מרוב האלטרנטיבות שאני מכיר.
לכן גם יצאתי חוצץ נגד חלק מהדברים שנאמרו כאן. במיוחד שאחת השאיפות שלי (ללא הצלחה) היא להכניס עוד אנשים לתחום הסטריאו, ולתת להם יכולת לקנות מערכת שמספקת חוויה מוזיקלית משובחת ובמחיר של entery level.