מחפש המלצה לחנויות אודיו רציניות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #61 

תאמר לי איזה רמקולים אתה אוהב ואומר לך מי אתה.

האמת, ההתלהבות שלי היא בעיקרה מה floor standers בסידרת הסילבר.

את ה gold 20 שמעתי לפני שנים רבות ולא יצאתי מגידרי, מצד שני אצל ניב (ש.פ.ד.) הוא רמקול החלומות ומשאת הנפש.

הדגמים 5,8,9 אם אני זוכר. פעם היו עם הסיומת i והיום עם s (או להיפך :מבולבל: )

בארץ אני חושב שטווח המחירים שלהם בין 4-9K. לדעתי בטווח המחירים הזה, במיוחד הדגמים הנמוכים של ה 5 וה 8 שאהבתי אותם יותר, נותנים תמורה מצוינת לכסף וגם נראים מצוין לדעתי . רמקולים עומדים קומפקטים עם גימור עץ משובח, טויטר מוזהב. רמקולים אלגנטים שישתלבו בכל סלון. נושא שאני חושב שחשוב לרבים.

בטווח של 5000 ש"ח שמעתי warfdale evo 30 אצל מולי שנשמע מצוין, ויש את ה MA שהם יותר לטעמי. בקיצור אני חושב שאפשר לבנות סביבם מערכת מעולה ובמחיר סביר ובמיוחד למי שמחפש רצפתיים.

ברור שיש עוד אלטרנטיבות, וכל אחת אולי תקלע לטעם אחר. מבחינתי זהו אחד הרמקולים המוצלחים ומתאימים למה שאני אוהב בטווח המחירים הזה.

לדעתי גם מגוון המוצרים אצל אמנון והיכולת לבנות מערכת טובה בתקציב נתון, במיוחד למי שלא "חולה רוח" כמן רובנו כאן, היא ללא השוואה טובה יותר מרוב האלטרנטיבות שאני מכיר.

לכן גם יצאתי חוצץ נגד חלק מהדברים שנאמרו כאן. במיוחד שאחת השאיפות שלי (ללא הצלחה) היא להכניס עוד אנשים לתחום הסטריאו, ולתת להם יכולת לקנות מערכת שמספקת חוויה מוזיקלית משובחת ובמחיר של entery level.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

Re: עופר, אין שום בעיה עם זה שאף רמקול שם לא מוצא חן בעינך

שליחה #62 

boazj כתב:לגיטימי לגמרי.

השאלה אם אתה יכול לתת עוד 2 דוגמאות לחנות שמציגה בפועל אותה כמות של רמקולים או יותר.
ולא שקם אלקטריק וכיוב', לפני שאתה קובע שהמבחר מוגבל.

אני מוכן לשאול כנ"ל לגבי סוגי מגברים.

יאללה, תירה...
...
היי בועז, קודם כל אני לא יורה אף פעם, אלה אם כן,תפסת אותי ביום טוב... :oops:

כן אני חושב שיש חנויות עם מבחר עשיר יותר, וממצה יותר לטעמי.
שלא נדבר על מקצועיות...

דוגמאות:
סטריאו סטאר.
לייזר סיטי.

מטבע הדברים,אף חנות לא יכולה להחזיק מבחר של,בוא נגיד 8 עד 10 חברות
ושיהיה לה את כל הסדרה של כל חברה בנפרד.
זה לא ריאלי. הלוואי וזה היה המצב... נו מה לעשות? יש אילוצים אחרים.

מה שאני אומר זה דבר פשוט - המבחר/סוג/מגוון/חברות...
אתה יכול לבחור מה שמתאים לך-הוא לא לטעמי. :-\

ודרך אגב, אף אחד לא חייב להסכים איתי- זה בסדר מבחינתי....

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #63 

אני אישית אהבתי את ה-RS8 החדש וביחס למחירו הוא נשמע מצויין. אינני חושב כי MONITOR AUDIO עלתה על משהו שחברות אחרות לא גילו אך הרמקולים שלה נותנים יחס עלות/תועלת טוב למדי.

בנוגע ללייזר סיטי וסטריאו סטאר: בסטריאו סטאר עם תקציב של 7,000-8,000 ש"ח לסטריאו קיבלתי מבחר של 4-5 רמקולים כאשר המוצלח מביניהם (לא רק לדעתי) היה ה-MONITOR 9 של PARADIGM (כבר סימן לא טוב) כאשר רציתי להתאים לו מגבר נתקלתי ב-2 מגברים בלבד, האחד של AMC והשני YAMAHA. מבחר די מביש אפילו.
בלייזר סיטי, כאשר נכנסתי עם אותו התקציב, הציעו לי את ה-M35 של MISSION אשר מיועדים לתקציבים נמוכים יותר ושוב, רק 2 מגברים אפשריים - NAD 320BEE (לאחר שאני ביקשתי ממנו לברר האם הוא מחזיק מגבר כזה במלאי) וה-NAD C352. לאחר לחצים מצידי והתגמשויות במחיר (הגעתי עד 10,000 ש"ח בתקציב) הוצעו לי גם KLIPSCH ו-JM LAB (ה-RF15 וה-716 בהתאמה) אשר במקומות אחרים היו נכנסים לתקציב המקורי שלי ללא בעיה. הם לא רצו להשמיע לי כלל את ה-B&W 603 שכן לפי טענתם הוא לבדו גזל לי את כל התקציב (שוב, במקומות אחרים ניתן היה להכניסו לתקציב עם סטייה קלה בלבד). בסופו של דבר יצאתי מהחנות הזו עם 4 אופציות, לא מבחר מדהים.

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #64 

MartinHSabag כתב:

boazj, מה התלהבת בדיוק מ-MA ?
אני מכיר את כל הסדרות, כולל ה-GOLD, לא נפלתי... :?
...
מרטין,
אם gold 20 לא הפילו אותך, איזה רמקולים כן הצליחו להפיל אותך?

כאמור לחבר שלי יש אותם , כל פעם שאני אצלו אני בוכה מקנאה ומסתפק ב 603 שלי ( למרות שאני מאד מרוצה מהם).
שמוליק ו.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

מעניין,בלייזר סיטי לא נתנו לך לשמוע אתB&W 603 ?

שליחה #65 

אני שנכנסתי עם תקציב דומה פחות או יותר
לא רק שנתנו לי לשמוע רמקולים בתקציב שלי,אפילו מעבר לתקציב.
למרות שהם ידעו מראש שאני לא עומד לרכוש אותם.

בנוסף יש להם חדר פנימי,ושם יש להם מערכות ברמות יותר גבוהות,שם שמעתי כמעט
כל דבר שהיה שם,אפילו "כמעט" את הרמקולים של avantgarde נידמה לי ש- trio שבכלל לא בתקציב.....
רק חבל שבאותו יום, הוא לא היה מחובר.

נכון שמבחינת מגברים הם די מצומצמים,אבל לצערי זה כמעט ברוב החנויות.

גם אני מחפש לפעמים להתרשם מכמה סוגים של מגברים - AUDIO ANALOGUE ,ARCAM , MYRYAD
וקשה למצוא אותם ביחד.
תמיד חנות אחת מחזיקה סוג מסוים,וחנות אחרת סוג אחר.

כנראה שזה מצבנו,בארצנו הקטנה.
:קפה:

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

עופר, הבעיה לא איזה רמקולים נתנו לך לשמוע

שליחה #66 

אתה מוזמן לשמעו גם רמקולים של 100K $.

השאלה איזה מבחר יש להם בתקציב שלך

ואני שבקושי מכיר את שתי החנויות שציינת חושב שקיבלת תשובה מצוינת.

בכל מקרה, איש באמונתו יחיה. פשוט חבל לפסול חנויות/אנשים בלי באמת להכיר אותם לעומק.

יום טוב.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: עופר, הבעיה לא איזה רמקולים נתנו לך לשמוע

שליחה #67 

boazj כתב:אתה מוזמן לשמעו גם רמקולים של 100K $.

השאלה איזה מבחר יש להם בתקציב שלך

ואני שבקושי מכיר את שתי החנויות שציינת חושב שקיבלת תשובה מצוינת.

בכל מקרה, איש באמונתו יחיה. פשוט חבל לפסול חנויות/אנשים בלי באמת להכיר אותם לעומק.

יום טוב.
...
קודם כל, לדבריך אתה לא מכיר את החנות?
אז אין אתה מחווה דעה על חנות שאתה לא מכיר?

אני בקרתי לא פעם ולא פעמיים,בשתי החנויות. ואני יכול לחוות דעה לפי מה
שאני רואה,או מרגיש. ואת מה שהרגשתי,אמרתי,ואני חושב שבצורה יפה...
גם ציינתי לא פעם, שהמבחר - למרות שהוא גדול? :o לא לטעמי האישי.

דרך אגב, ציינתי את avantgarde לא בשביל להשוויץ, רק לציין העובדה
שהם נותנים שם לשמוע. אז B&W 603 לא נתנו... 8O

לענייננו, מה שמעתי בלייזר סיטי לתקציב שלי?

B&W 603
JAMO
15-KLIPSCH-RF
POLK-AUDIO
JM lab
KEF-Q7

להמשיך? אני חושב שלא.

שתהיה לכולם, אחלה שבת.

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941

שליחה #68 

דווקא מבחינת מגברים הייתי ממליץ על פיוז בגבעתיים. יש לו מבחר יפה אשר כולל NAD, MUSICAL FIDELITY, MARANTZ, VINCENT ועוד.

כאשר הייתי בלייזר סיטי לא היה להם KEF, JM LAB ו-JAMO להשמעה. הם מופיעים על הנייר אך כך זה המצב במקומות נוספים. הנני מניח כי לאחר פתיחת אולם התצוגה החדש יהיה להם מבחר גדול יותר.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #69 

Mentally כתב:דווקא מבחינת מגברים הייתי ממליץ על פיוז בגבעתיים. יש לו מבחר יפה אשר כולל NAD, MUSICAL FIDELITY, MARANTZ, VINCENT ועוד.

כאשר הייתי בלייזר סיטי לא היה להם KEF, JM LAB ו-JAMO להשמעה. הם מופיעים על הנייר אך כך זה המצב במקומות נוספים. הנני מניח כי לאחר פתיחת אולם התצוגה החדש יהיה להם מבחר גדול יותר.
...
שאני הייתי היה.

אבל זה היה לפני כשנה וחצי בערך,אם היום המצב שונה? לא בדקתי.

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

Re: איך לא הזכירו את סינמה פראדיסו בנמל ת"א?

שליחה #70 

eladts כתב:איך לא הזכירו את סינמה פראדיסו בנמל ת"א? גם יחס מעולה (כולל קפה) גם למי שבא לקנות מוצרים זולים ובעיקר בגלל מדיניות ההחזרות שכמוה רואים רק בארה"ב.

כמובן שאין לי שום קשר או אינטרס בחנות הזו פרט להיותי לקוח מרוצה.
...
גם אני בהחלט מופתע...
גם אני לקוח מאד, מאד מרוצה בחנות הזאת... האמת אני לא חושב שקיבלתי שירות כזה אי פעם בשום מקום בלי קשר בכלל למה שרציתי לקנות... אני מרגיש כאילו אני מקומבן שם :)

מה שמדהים זה שאחרי שקניתי כבר את כל המערכת, ותאחלס אין לו יותר מדי מה להשקיע בי, מולי עדיין נותן לי שירות פשוט מדהים... למשל, התעניינתי בDVD (פיוניר 383) אז הוא נתן לי אותו להתנסות לאיזה חודש, כאשר אם אני לא ארצה אותו, פשוט להחזיר אותו וזהו, NO QUESTIONS ASKED...
אותו דבר עם סאב, אחרי שקניתי POWERCUBE10, הייתי קצת לא מרוצה ממנו בעניין זה שבסרטים מסויימים הוא מתחיל להיחנק לפעמים, אז הוא נתן לי סאב של POWERCUBE12, בלי שאני אחזיר את ה10, בשביל שאני אעשה השוואה של שניהם אצלי בבית... הסאב ישב אצלי כחודש(והוא לא שואל שום דבר) ואז כשהחלטתי שאני אשאר עם ה10+, החזרתי את ה12, ושוב פעם, NO QUESTIONS ASKED... רק קבלת פנים חמה כמו תמיד... המון פעמים הוא אומר שהוא לא עושה את זה בשביל הכסף, ורק למען ההנאה מהתחביב הזה, ואין מה להגיד, לפי השירות הלא יאמן שלו(לפחות אלי) אני מאמין לו...
לקוח סופר מרוצה של מולי בסינמה פרדיסו.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

נכון גם מולי מהנמל...

שליחה #71 

נותן שרות טוב...לי בכל אופן. יש לו מגוון מוצרים טובים ופחות טובים,כמו
בכל מקום.

החנות מאוד מיוחדת,אוורירית כזו, מאוד מכניסת אורחים.
חובה לבקר בחנות לכול חובבי המוזיקה.

והאיש שעומד מאחורי זה, ספציאליסט אמיתי,בזה אין לי ספק.
:קפה:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #72 

boazj, עכשיו זה הרבה יותר ברור. (Y)

shmulikwe, אם היה רמקול ש"יפיל אותי", בתקציב נמוך משלי הייתי רוכש אותו. כרגע אני עם הרמקול הכי זול שאני אוהב....אווץ'.

בכל מקרה רמקולים אחרים שאני אוהב (וכבר כתבתי עליהם לא פעם) : SYSTEM-AUDIO (רק הרצפתיים), AUDIOPLAN KONTRAST3, QUAD22L, GAMUT L3 ויש עוד כמה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

izzik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

סינמה פראדיסו נותנים יחס משפיל !!!

שליחה #73 

בחורף שעבר ניגשתי לסינמה פראדיסו לבדוק רמקול חיקיתי שעה בגשם (בשעות שהחנות אמורה להיות פתוחה) לאחר שסוף סוף פתחו את החנות בעל החנות (עים אני זוכר נכון קוראים לו מולי) ביקש ממני עזרה בפרוק פלזמה מהקיר כי היד שלו היתה חבושה .
לאחר שפירקתי שתיי חוליות בגב על הפלזמה ביקשתי להקשיב לרמקול,בלי לומר תודה על העזרה שקיבל הוא חיפף אותי בתואנה שבלי תאום מראש הוא לא משמיעה כלום !!
בחייאת רבק בפיוז במורל בסטראו סטאר מאסטרו אודיאו הופחים עולמות בשביל לכוח.
במיקרה נוסף חבר ניגש לסינמה פראדיסו למזלו השמיעו לו רמקול בלי לקבועה פגישה אבל כאשר ביקש לישמועה דיסק של מזיקת רוק שהביא עימו ,ולא איזה דיסק הדגמה אדיופילי נאמר לו ציטות-"אנחנו לא משמיעים *** כזה אצלינו."!!!!
...
הכותב הנ"ל הוא דיסלקט, אונת השמיעה תפסה לו את כל המקום במוח !

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #74 

לגבי זה שהחנות הייתה סגורה כשהגעת אליה, מה לעשות אבל בני אדם ולא רובוטים בד"כ מחזיקים חנויות, ויכול לקרות מצב בכל מקום שהבן אדם מאחר... במיוחד כאשר הוא עובד שם כמעט תמיד לבד. להתקשר לכל מקום שאתה רוצה להגיע אליו זה רעיון טוב מאד, במיוחד כאשר מדובר בחנות פרטית ולא גדולה, ולא מדובר ברשת גדולה.
לגבי היחס שקיבלת, אני די בטוח שהגזמת בדיוק כמו שהגזמת שפירקת שתי חוליות בגב.
יש לי כבר היכרות לא כל כך קצרה עם האיש כי ביקרתי בחנות שלו כמה וכמה פעמים, ותמיד קיבלתי יחס מדהים מהבן אדם. אין בי שום דבר מיוחד, ואני סתם עוד לקוח כמו כולם, ולכן קשה לי להאמין שהאדם התייחס אליך כך... מאד מעניין יהיה לשמוע את הגרסה של מולי לעניין, כי כידוע, קורה שלאנשים יש גרסאות שונות למקרים מסויימים.

כן, אני מגן על הבן אדם, כי זה מאד לא הגיוני שככה הוא יתייחס אליך, וגם כי רק הגרסה שלך לסיפור הושמעה.
אני הגעתי לחנות הזאת כי קיבלתי המלצות חמות עליה מכמה אנשים, ואני זוכר אנשים שסיפרו שמולי נתן להם לשחק שעות בציוד שלו בחדר ההדגמה הסגור...

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: סינמה פראדיסו נותנים יחס משפיל !!!

שליחה #75 

izzik כתב:בחורף שעבר ניגשתי לסינמה פראדיסו לבדוק רמקול חיקיתי שעה בגשם (בשעות שהחנות אמורה להיות פתוחה) לאחר שסוף סוף פתחו את החנות בעל החנות (עים אני זוכר נכון קוראים לו מולי) ביקש ממני עזרה בפרוק פלזמה מהקיר כי היד שלו היתה חבושה .
לאחר שפירקתי שתיי חוליות בגב על הפלזמה ביקשתי להקשיב לרמקול,בלי לומר תודה על העזרה שקיבל הוא חיפף אותי בתואנה שבלי תאום מראש הוא לא משמיעה כלום !!
בחייאת רבק בפיוז במורל בסטראו סטאר מאסטרו אודיאו הופחים עולמות בשביל לכוח.
במיקרה נוסף חבר ניגש לסינמה פראדיסו למזלו השמיעו לו רמקול בלי לקבועה פגישה אבל כאשר ביקש לישמועה דיסק של מזיקת רוק שהביא עימו ,ולא איזה דיסק הדגמה אדיופילי נאמר לו ציטות-"אנחנו לא משמיעים *** כזה אצלינו."!!!!
...

בגלל זה,אמרתי:נותן שרות טוב...לי בכל אופן. :lol:
...

shaisound
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834

שליחה #76 

מה שלא אהבתי באמנון סאונד זה הגישה שלו
כשנכנסתי לחנות לשאול על רמקול עוד לפני ששעתי את הרמקול הוא אמר לי תכין את הכסף יהיה לך רמקול
( כאילו שאכפת לו רק מהמכירה נטו )
רמוי שיהיה עניין גם בלקוח ששני הצדדים יהיו מרוצים
בוא נאמר ששמעתי את הרמקול מצוברח מאוד ואפילו אם הוא היה טוב לא הייתי רוכש אותו ממנו .
( נראה לי שהוא לא לקח אותי ברצינות כי סכום הרמקול 14K )
מקווה שאני טועה

luxlucis
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #77 

את הקניה האחרונה עשיתי אצל אמנון סאונד בת"א.
האמת שגם הרגשתי שהוא (אמנון בעצמו) רוצה "לסגור עניין", אבל את כל התצוגה עשה לי העוזר שלו (בחור צעיר יחסית, אנני זוכר את שמו).
סה"כ היחס היה בסדר לטעמי: היה לי באמת את כל הזמן שבעולם לבחון ולהחליט בזמני. כלשבסוף הגענו לשלב המכירה רק אז הופנתי אל אמנון.

בשורה התחתונה אני מאוד מרוצה מהחנות: העוזר היה מאוד מקצועי וידע להפנות אותי לציוד שאני אוהב וגם התמחור היה הוגן (את זה כבר סגרתי מול אמנון).
בוא נגיד ככה, את הקנייה הבאה שלי אני מתכוון להתחיל אצלו...
פרננדו.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”