עזרה בבחירת רסיבר
אהלן
אני צריך עזרה בבחירת רסיבר..
קודם כל, עד היום עבדתי עם רסיבר של JVC (דגם מדויק: RX-5032V)שנקנה לפני שנה וקצת בדיוטיפרי במבצעי ה $200 . האמת אני מאוד מרוצה ממנו, הבעיה שלי היא במספר מוגבל של כניסות דיגיטליות (אחת אופטית ואחת COAX)..
נ.ב. הרמקולים, אם זה משנה, הם הסט של מורל 5 + סאב שגם נמכר בזמנו בדיוטי ב $400..
ולכן, אני בטוח שהוא לא נחשב מקבוצת האיכות העליונה אבל אני מרוצה.
אז בקיצור אני מחפש משהו באיכות הזאת, מבחינת הצליל.. כמובן שאם יש יותר טוב בטווח המחיר, אז בכלל טוב..
בקיצור, לאחר כל הקשקוש, הדרישות:
- לפחות 3 או 4 כניסות, שלכל אחת אודיו דיגיטלית (אני לא צריך שלכל אחת יהיה אפשר לבחור אופטי או קואקס, אבל שתהיה לפחות אחת)
- לכל אחת מהכניסות האלה, שתהיה גם כניסת וידאו, והדגש פה הוא על קומפוננט!
- תקציב: עד 2000 שקל..
עכשיו, אני מאמין שבתקציב הזה אפשר למצוא בכיף מגבר העונה לדרישות, אבל בלי הקומפוננט.. האם יש חיה כזו גם עם הקומפוננט? אם לא, כמה זה צריך לעלות בערך??
תודה!
קודם כל, עד היום עבדתי עם רסיבר של JVC (דגם מדויק: RX-5032V)שנקנה לפני שנה וקצת בדיוטיפרי במבצעי ה $200 . האמת אני מאוד מרוצה ממנו, הבעיה שלי היא במספר מוגבל של כניסות דיגיטליות (אחת אופטית ואחת COAX)..
נ.ב. הרמקולים, אם זה משנה, הם הסט של מורל 5 + סאב שגם נמכר בזמנו בדיוטי ב $400..
אז בקיצור אני מחפש משהו באיכות הזאת, מבחינת הצליל.. כמובן שאם יש יותר טוב בטווח המחיר, אז בכלל טוב..
- לפחות 3 או 4 כניסות, שלכל אחת אודיו דיגיטלית (אני לא צריך שלכל אחת יהיה אפשר לבחור אופטי או קואקס, אבל שתהיה לפחות אחת)
עכשיו, אני מאמין שבתקציב הזה אפשר למצוא בכיף מגבר העונה לדרישות, אבל בלי הקומפוננט.. האם יש חיה כזו גם עם הקומפוננט? אם לא, כמה זה צריך לעלות בערך??
תודה!
בדוק דגמים של ימאהה, מרנץ, הרמן קרדון, דנון, NAD, אונקיו, פיוניר וסוני.boim כתב:אהלן
תודה!...
אתר אם קישורי יצרנים: http://www.audiolinks.nl/
בהצלחה, תומר
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני אתן במקום מרטיןנמר כתב:יש את המרנצץ 4500 יש אותו לחבר טוב שלי אחלה מגבר מתאים לך במחיר יש לו 3 יציאות אופטיות 3 יציאות קואקס חזק מאוד ונותן תמורה מלאה למחיר...
מרטין תן משהו נגד אחרת אני לא אשן בלילה!!!...
רשמת 3 יציאות מכל סוג, אז אני מניח שהתכוונת ל 3 כניסות מכל סוג.
שמוליק ו.
תומרצין,
זה בדיוק העניין שדרך האתר קשה לחפש את זה, כי בד"כ בארץ אין בדיוק את כל הדגמים.. כמו כן קשה לדעת מה המחיר...
לכן אני מבקש המלצות...
האמת שה 4500 של marantz נראה טוב... עוד משהו בסגנון הזה...
(והאמת שאני חושב על זה, 4 כניסת קומפוננט יהיה הרבה יותר טוב, אם אני כבר משקיע כסף....)
זה בדיוק העניין שדרך האתר קשה לחפש את זה, כי בד"כ בארץ אין בדיוק את כל הדגמים.. כמו כן קשה לדעת מה המחיר...
לכן אני מבקש המלצות...
האמת שה 4500 של marantz נראה טוב... עוד משהו בסגנון הזה...
(והאמת שאני חושב על זה, 4 כניסת קומפוננט יהיה הרבה יותר טוב, אם אני כבר משקיע כסף....)
ממליץ שתשמע שניים:
דנון 1905 שמחירו יורד בימים אלו בשל החלפת הסידרה ולכן הוא עומד בתקציב- מדובר ברסיבר איכותי וטוב מאוד
כמו כן מרנץ 4500, כפי שהמליץ ידידנו הנמר
כמו כן מרנץ 4500, כפי שהמליץ ידידנו הנמר