מבקש המלצה לשיפור הסאוד.
יש לי מגבר DENON 3801 ורמקולים של BOSE A6 עם סאב פסיבי ובנוסף זוג רמקולי מדף של PEERLESS המשמשים רמקולים קידמים לסטריאו.
אני מאוד לא נהנה מהרמקולים ולא משופע בכסף על מנת להחילף אותם .ובכל זאת אני מבקש לשפר את איכות הצליל.
מה ניתן לעשות ועל איזה רמקולים הייתם ממליצים.
כמו כן מה לעשות יש אישה והיא לא מוכנה לקבל רמקוליים ריצפתיים בשלב זה של החיים.
תודה מראש
אני מאוד לא נהנה מהרמקולים ולא משופע בכסף על מנת להחילף אותם .ובכל זאת אני מבקש לשפר את איכות הצליל.
מה ניתן לעשות ועל איזה רמקולים הייתם ממליצים.
כמו כן מה לעשות יש אישה והיא לא מוכנה לקבל רמקוליים ריצפתיים בשלב זה של החיים.
תודה מראש
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לי היה את הסט של bose דגם am10, ניסיתי גם לשפר את הצליל בכל מיני דרכים, השיפור המשמעותי ביותר היה הוספת סאב אקטיבי "12 של ווירפלדל, אז התחלתי להנות יותר מהסרטים, אבל עדיין הצליל לא היה משהו.
לבסוף החלפתי את הרמקולים ל b&w , זה היה "השיפור" הכי מוצלח
לבסוף החלפתי את הרמקולים ל b&w , זה היה "השיפור" הכי מוצלח
שמוליק ו.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
1- תבדוק שהרמקולים מחוברים כראוי { פלוס לפלוס מינוס למינוס גם ברמקול וגם במגבר }
2- תבדוק שכל האלמנטים עובדים ושאין לך איזה טויטר סרוף או משהו
3- נסה לשחק עים מיקום הרמקולים הקידמים עד שתגיע למיקום בו אתה שומע את שנייהם כאילו הם מגיעים ממרכז החדר ..
4- בדוק את ההגדרות שהגדרת במגבר לדוגמא מרחק הרמקול ממך / גודל הרמקול / בס טרבל וכו"
5- אינני מאמין במוצרי מדבקה או לא מוצרי מדבקה כל רמקול יכול להישמע טוב תלוי איך אתה מתייחס אליו חיבור או כיוון לא נכון של הרמקול משנה את האופי שלו באופן משמעותי נסה לעשות זאת אולי אני אחסוך לך הוצאה מיותרת..
נ.ב
בלי לפגוע בידידי המלומד שענה לך לפני יכול להיות שהפתרון שלו יותר יספק אותך אבל אף פעם לא מזיק לנסות לפתור את הבעיה בלי לרוץ לחנות..
2- תבדוק שכל האלמנטים עובדים ושאין לך איזה טויטר סרוף או משהו
3- נסה לשחק עים מיקום הרמקולים הקידמים עד שתגיע למיקום בו אתה שומע את שנייהם כאילו הם מגיעים ממרכז החדר ..
4- בדוק את ההגדרות שהגדרת במגבר לדוגמא מרחק הרמקול ממך / גודל הרמקול / בס טרבל וכו"
5- אינני מאמין במוצרי מדבקה או לא מוצרי מדבקה כל רמקול יכול להישמע טוב תלוי איך אתה מתייחס אליו חיבור או כיוון לא נכון של הרמקול משנה את האופי שלו באופן משמעותי נסה לעשות זאת אולי אני אחסוך לך הוצאה מיותרת..
נ.ב
בלי לפגוע בידידי המלומד שענה לך לפני יכול להיות שהפתרון שלו יותר יספק אותך אבל אף פעם לא מזיק לנסות לפתור את הבעיה בלי לרוץ לחנות..
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אין שום ספק שניתן לשפר את איכות הסאונד בחדר לפי הדברים שהצעת.נמר כתב:אינני מאמין במוצרי מדבקה או לא מוצרי מדבקה כל רמקול יכול להישמע טוב תלוי איך אתה מתייחס אליו חיבור או כיוון לא נכון של הרמקול משנה את האופי שלו באופן משמעותי נסה לעשות זאת אולי אני אחסוך לך הוצאה מיותרת.....
(ואני לא מדבר על היפוך + ו-. חיבור נכון של רמקול הוא דבר בסיסי וחשוב ביותר).
אבל עדיין, אני חושב שהוא ירגיש את השיפור הגדול ביותר (בציוד הקיים, כמובן),
רק כאשר יחליף בין הקדמיים לאחוריים.
מבלי לפגוע באף אחד אני מבקש לציין שאין לי שום בעיות מכניות או בעיות כיוון פשוט האיכות היא גרוע הרבה יותר ממה שהיה לי בעבר.
אני מנייח שהנכות היא בגלל שאין לי רמקולים ריצפתיים ,אבל מנייח שיש רמקולים אשר יוכלו לפצות.
המערכת ממוקמת בסלון מכסה שטח של בערך 35 מ"ר.
אני עדיין ממתין להמלצות שלכם לגבי רמקולי מדף באיכות .
אני לא מכיר את כל סוגי הרמקולים ובטח שלא יצא לי להזין להם לכן אני מחפש קריאת כיוון בים אם זה רמקולים חדשים ובין אם זה יד שניה רק תחשבו על המחיר בערך עד 5000 ש"ח.
אני מנייח שהנכות היא בגלל שאין לי רמקולים ריצפתיים ,אבל מנייח שיש רמקולים אשר יוכלו לפצות.
המערכת ממוקמת בסלון מכסה שטח של בערך 35 מ"ר.
אני עדיין ממתין להמלצות שלכם לגבי רמקולי מדף באיכות .
אני לא מכיר את כל סוגי הרמקולים ובטח שלא יצא לי להזין להם לכן אני מחפש קריאת כיוון בים אם זה רמקולים חדשים ובין אם זה יד שניה רק תחשבו על המחיר בערך עד 5000 ש"ח.
מבקש המלצה לשיפור הסאונד.
לאחר שהתרשמתי כי לא מעט מין החברים הכן מבינים באודיו
אני מבקש לקבל את המלצתכם .
קצת מאכזב שלא היתה ההנות גדולה יותר.
אני מבקש לקבל את המלצתכם .
קצת מאכזב שלא היתה ההנות גדולה יותר.
חבל שאני לא מתעניין בבולים זה היה יותר זול.
זה בגלל שהצבת מגבלות של תקציב ומקום, בהודעה הראשונה שלך:)
אין כאן מעשה קסמים שיכול לשפר את הרמקולים שיש לך היום.
יש לך אחלה רסיבר אבל הוא בכלל לא מנוצל נכון. אין מנוס מלהחליף את הרמקולים למשהו איכותי יותר ואם תוסיף סאבוופר אקטיבי, זה יהיה הדובדובן שמעל הקצפת
אין כאן מעשה קסמים שיכול לשפר את הרמקולים שיש לך היום.
יש לך אחלה רסיבר אבל הוא בכלל לא מנוצל נכון. אין מנוס מלהחליף את הרמקולים למשהו איכותי יותר ואם תוסיף סאבוופר אקטיבי, זה יהיה הדובדובן שמעל הקצפת
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
המלצה לשינוי ושיפור
הרסיבר שלך הוא טוב בערך בשני רמות מהרמקולים שלך
הוא לא יכול למצות את היכולת שלו ולא משנה מה תעשה-יש לך גם חדר די גדול
המלצתי למכור בי לחץ את הרמקולים בשלב ראשון
בשלב שני לגבש תקציב לרמקולים חדשים או יד שניה וכמה שיותר כי רמקולים הם המרכיב החשוב ביותר במערכת
במקביל תעשה סבב חנויות ותשמע רמקולים שיהיו בערך בתקציב שלך-יתכן וורפידל סדרה 9 מומלצים מאוד ובתקציב סביר-תשמע אותם עם רסיבר דנון תואם ותחליט
ממליץ שתקנה את כל הרמקולים מאותה חברה כדי שתהיה הומוגניות של הצליל או מינימום את שלשת הקדמיים
ממליץ שהקדמיים שלך יהיו רצפתיים
בהצלחה
הוא לא יכול למצות את היכולת שלו ולא משנה מה תעשה-יש לך גם חדר די גדול
המלצתי למכור בי לחץ את הרמקולים בשלב ראשון
בשלב שני לגבש תקציב לרמקולים חדשים או יד שניה וכמה שיותר כי רמקולים הם המרכיב החשוב ביותר במערכת
במקביל תעשה סבב חנויות ותשמע רמקולים שיהיו בערך בתקציב שלך-יתכן וורפידל סדרה 9 מומלצים מאוד ובתקציב סביר-תשמע אותם עם רסיבר דנון תואם ותחליט
ממליץ שתקנה את כל הרמקולים מאותה חברה כדי שתהיה הומוגניות של הצליל או מינימום את שלשת הקדמיים
ממליץ שהקדמיים שלך יהיו רצפתיים
בהצלחה