:הל: ט.ר מעניקה אחריות מלאה ל- 3 שנים למסכים הדקים של פיוניר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
[pressrelease]
קולקציית 2008 של מסכי ה- KURO מבית Pioneer נמצאת בפריסה מלאה ברחבי הארץ בחנויות המתמחות
לראשונה, החל מפברואר 2008, תעניק חברת ט.ר אלקטרו סטריאו בע"מ, היבואנית הבלעדית של מוצרי פיוניר בישראל, 3 שנות אחריות מלאה על כל המסכים הדקים מבית PIONEER.
PIONEER, מיצרניות האלקטרוניקה המובילות והמתקדמות בעולם והיצרנית המובילה ביפן בתחום המסכים הדקים, אשר הביאה לישראל את סדרת מסכי הפלזמה היוקרתיים והמתקדמים- KURO בטכנולוגיית HIGH DEFINITION, החליטה לשדרג ולהאריך את
תקופת האחריות המלאה על כל המסכים הדקים ל- 3 שנים.
במסכי ה- KURO (שחור ביפנית) השחור עשיר יותר מאי פעם וכך רמות הניגודיות והצבעוניות הן הגבוהות ביותר שנראו עד כה. כל אלו יוצרים חוויה ויזואלית מרגשת מסוג חדש.
את קולקציית המסכים הדקים של פיוניר, ניתן למצוא בחנויות המתמחות הפזורות בכל חלקי הארץ.
ועכשיו, שלושה מסכים דקים, מהמבוקשים ביותר בשוק, במחירים אטרקטיביים במיוחד:
PDP-4280-XA 42 אינץ
PDP-428-XD 42 אינץ
PDP-508-XD 50 אינץ'[/pressrelease]
קולקציית 2008 של מסכי ה- KURO מבית Pioneer נמצאת בפריסה מלאה ברחבי הארץ בחנויות המתמחות
לראשונה, החל מפברואר 2008, תעניק חברת ט.ר אלקטרו סטריאו בע"מ, היבואנית הבלעדית של מוצרי פיוניר בישראל, 3 שנות אחריות מלאה על כל המסכים הדקים מבית PIONEER.
PIONEER, מיצרניות האלקטרוניקה המובילות והמתקדמות בעולם והיצרנית המובילה ביפן בתחום המסכים הדקים, אשר הביאה לישראל את סדרת מסכי הפלזמה היוקרתיים והמתקדמים- KURO בטכנולוגיית HIGH DEFINITION, החליטה לשדרג ולהאריך את
תקופת האחריות המלאה על כל המסכים הדקים ל- 3 שנים.
במסכי ה- KURO (שחור ביפנית) השחור עשיר יותר מאי פעם וכך רמות הניגודיות והצבעוניות הן הגבוהות ביותר שנראו עד כה. כל אלו יוצרים חוויה ויזואלית מרגשת מסוג חדש.
את קולקציית המסכים הדקים של פיוניר, ניתן למצוא בחנויות המתמחות הפזורות בכל חלקי הארץ.
ועכשיו, שלושה מסכים דקים, מהמבוקשים ביותר בשוק, במחירים אטרקטיביים במיוחד:
PDP-4280-XA 42 אינץ
PDP-428-XD 42 אינץ
PDP-508-XD 50 אינץ'[/pressrelease]
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 03/02/2008 19:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

emordeko,
לא עד כמה שאני יודע.
האחריות המורחבת, לעומת זאת, בפירוש כן רלוונטית גם עבור הסדרה הזו.
לא עד כמה שאני יודע.
האחריות המורחבת, לעומת זאת, בפירוש כן רלוונטית גם עבור הסדרה הזו.
-
oferlaor
- מנהל

תודה עופר. לאור ההודעה הזאת מעניין כמה מבעלי פיוניר קורו חברי הפורום ובתוכם אני "מצטערים" על שלא חיכו עוד קצת לרכישה. כיום זה הנחה של כ- 3500 ש"ח (דגם 428XD) וגם 3 שנות אחריות במקום שנה שגם זה שווה הרבה כסף...
מצד אחד , להיות ראשונים ולהנות לפני כולם במוצר מעולה זה תמיד טוב, אבל כמו בכל דבר כשמחכים קצת אז המחירים יורדים וגם התנאים משתפרים...
טוב, אני אישית לא מצטער שקניתי לפני כ 3 חודשים, כי כל יום מאז הרכישה זה חגיגה לעיניים ולנשמה...
מצד אחד , להיות ראשונים ולהנות לפני כולם במוצר מעולה זה תמיד טוב, אבל כמו בכל דבר כשמחכים קצת אז המחירים יורדים וגם התנאים משתפרים...
טוב, אני אישית לא מצטער שקניתי לפני כ 3 חודשים, כי כל יום מאז הרכישה זה חגיגה לעיניים ולנשמה...
סחטיין על הוידויmeirl כתב:תודה עופר. לאור ההודעה הזאת מעניין כמה מבעלי פיוניר קורו חברי הפורום ובתוכם אני "מצטערים" על שלא חיכו עוד קצת לרכישה. כיום זה הנחה של כ- 3500 ש"ח (דגם 428XD) וגם 3 שנות אחריות במקום שנה שגם זה שווה הרבה כסף...
טוב, אני אישית לא מצטער שקניתי לפני כ 3 חודשים, כי כל יום מאז הרכישה זה חגיגה לעיניים ולנשמה......
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני מת.....
קניתי לפני שבועיים............
אומנם המחיר היה ממש לא רחוק ממה שמפורסם עכשיו (לפי דעתי הם פשוט הבינו שאף אחד לא קונה במחיר המפורסם ופשוט עדכנו את המחיר למחיר הרלוונטי בשוק) אבל האחריות........................ זה בהחלט משמעותי.....
יאללה מזל ששמרתי את האריזה.......
סתם צוחק יאללה מה זה משנה יהיה טוב ........ העיקר שהתמונה עם איכות מושלמת
קניתי לפני שבועיים............
אומנם המחיר היה ממש לא רחוק ממה שמפורסם עכשיו (לפי דעתי הם פשוט הבינו שאף אחד לא קונה במחיר המפורסם ופשוט עדכנו את המחיר למחיר הרלוונטי בשוק) אבל האחריות........................ זה בהחלט משמעותי.....
יאללה מזל ששמרתי את האריזה.......
סתם צוחק יאללה מה זה משנה יהיה טוב ........ העיקר שהתמונה עם איכות מושלמת
Gameboy,
אהלן, מה שלומך?
לשאלתך אני עדיין לא זז מה-LX608 אבל,בבוא הזמן לפי התוכנית שסיפרתי לך.
מסקרן מה לגבי הדגם 9מ"מ,אולי זה יפגוש את ביתי.
בכל אופן,המשולש של עופר עובד,
איכות/זמן/מחיר
יש לך עדיין את הטלפון שלי?
אהלן, מה שלומך?
איכות/זמן/מחיר
יש לך עדיין את הטלפון שלי?
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
חיוביXEON כתב:Gameboy,
אהלן, מה שלומך?
איכות/זמן/מחיר
יש לך עדיין את הטלפון שלי?...
צפה פגיעה