חשוב שיהיה לו כניסת AUX כלשהיא כיוון שיש לי IAUDIO ואני רוצה לחבר אותו,אגב אני לא יודע אולי עדיף לחבר דרך USB?
צריך המלצה לרדיו דיסק עד 800 ש"ח
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
קנווד זול זה זוועתון. שומעים ממש רע. ולא אמין.
למכשיר הזה שהמלצתי יש גם 3 שנות אחריות.
אין הבדל במכשירים במחיר הזה בין AUX ל USB .
אל תתלבט , ההבדל פשוט (ואגב בדגמים הגבוהים באמת אני מעריך את קנווד) , חברה שמייצרת מיקסרים, מפזרי חום ומה לא , לעומת חברה שנחשבת בפי רבים כטובה בעולם לייצור מערכות סטריאו לרכב וזה כל מה שהיא עושה.
אגב קלריון היא החברה שנבחרה לייצר ציוד מולטימדיה לתחנת החלל הבינלאומית, שלא נדבר שזה הדבר היחיד שנכנס אליי לרכב.
זהו.
למכשיר הזה שהמלצתי יש גם 3 שנות אחריות.
אין הבדל במכשירים במחיר הזה בין AUX ל USB .
אל תתלבט , ההבדל פשוט (ואגב בדגמים הגבוהים באמת אני מעריך את קנווד) , חברה שמייצרת מיקסרים, מפזרי חום ומה לא , לעומת חברה שנחשבת בפי רבים כטובה בעולם לייצור מערכות סטריאו לרכב וזה כל מה שהיא עושה.
אגב קלריון היא החברה שנבחרה לייצר ציוד מולטימדיה לתחנת החלל הבינלאומית, שלא נדבר שזה הדבר היחיד שנכנס אליי לרכב.
זהו.
עם כול הכבוד לקלריון , הדגמים שלהם שהיגיעו לחלל הם לא הדגמים שSG מוכרת כאן ובוודאי לא בתמחור השערורייתי של SG . אני מעריך מאוד את קלריון , אבל פחות מה775 שלהם אין מה לחפש אצלהם , וגם אותו לא שווה לקנות בארץ .
במחיר שלך הייתי הולך על פאנאסוניק 5401 , יש לו יותר יציאות למגברים והיציאות שלו יותר חזקות , מה שאומר שרצפת הרעש במערכת שלך תהיה נמוכה יותר , והסאונד טוב יותר
במחיר שלך הייתי הולך על פאנאסוניק 5401 , יש לו יותר יציאות למגברים והיציאות שלו יותר חזקות , מה שאומר שרצפת הרעש במערכת שלך תהיה נמוכה יותר , והסאונד טוב יותר
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מה שערוריה?
מכשיר ב 149 דולר נמכר פה ב600 שקל.
אין פה שום שערוריה.
קישור לאתר בארה"ב:
http://www.clarion.com/us/en/products/2 ... 98475.html
כמו כן המכשירים האלו לא מגיעים מארה"ב אלא משאר אירופה וסינגפור כיוון שהם מכויילים לתדרים ישראלים. לכן מחירם שונה.
המכשיר לא שונה משום מכשיר אחר.
הבחור לא צריך שום יציאות למגברים ובנוסף אין ל 5401 שהוא מכשיר עם פלסטיקה זוועתית ומשנת 2003-2004 ואין לו כניסת AUX .
מחירו של הפנסוניק הנ"ל הוא 750 ש"ח , בעוד הDB176 עולה 600 ש"ח.
ה176 עם אחריות של היבואן הרשמי ל 3 שנים.
ה5401 עם אחריות של 12 חודשים ולא ע"י היבואן הראשי.
שים לב בבקשה למה שהוא מבקש.
הוא ביקש מכשיר עד 800 ש"ח, עדיף 700 .
לא תמצא לו מכשיר שנת 2007 , עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי בעל אותה איכות קול, עמידות ונוחות.
כמו כן זה שיש להם מכשירים שטסו לחלל רק מראה על הלך רוח של חברה . קלריון היום היא החברה מס' 1 עולם לייצור אודיו לרכב להמונים. אין על כך יותר מדיי עוררין. אם יש אשמח לשמוע הצדקות שאני טועה.
תעשה השוואה מלאה של הדגמים בארץ ובחו"ל תוסיף שוק קטנטן+מיסים+הכל ותראה שהתמחור ממש לא שערוריה.
אגב פיוניר לא מתומחר פה גבוהה מדיי?
אלפיין? שחיטה לאור יום.
פנסוניק דגמים גבוהים?
קנווד?
נקמיצ'י?
בלואופונקט?
מה הקשר ל 776 של קלריון והדגמים מלמטה?
אני יכול להפגיש אותךעם לפחות 10 אנשים שהמלצתי להם על מכשירי קלריון , כשדרוג ממכשירים אחרים, כאשר אלו גם מהמכשירים מסדרה 1 ומעלה וכולם עד היום מודים לי .
כמו כן אם אני מכניס לרכב שלי רק קלריון כנראה יש סיבה לזה.
אם רבים בארץ ובעולם מכניסים בעיקר את המכשירים שלהם אז יש לכך סיבה.
אם בבדיקה של מגזין אוטוהייפיי הגרמני המכשיר שזכה במקום הראשון כ"המכשיר עם התמורה הכי גבוהה למחיר" היה של קלריון מול כל החברות האחרות. כנראה יש סיבה לכך.
פה לא מכפישים יבואנים וזה לא עניינו של הפורום ולא היה מאז ומעולם. אנחנו פה מכבדים את כל היבואנים . בכל התחומים. אם יש לך טענה ליבואן X אנא יש שרשור של "תלונות מחירים" בפורום הכללי.
מכשיר ב 149 דולר נמכר פה ב600 שקל.
אין פה שום שערוריה.
קישור לאתר בארה"ב:
http://www.clarion.com/us/en/products/2 ... 98475.html
כמו כן המכשירים האלו לא מגיעים מארה"ב אלא משאר אירופה וסינגפור כיוון שהם מכויילים לתדרים ישראלים. לכן מחירם שונה.
המכשיר לא שונה משום מכשיר אחר.
הבחור לא צריך שום יציאות למגברים ובנוסף אין ל 5401 שהוא מכשיר עם פלסטיקה זוועתית ומשנת 2003-2004 ואין לו כניסת AUX .
מחירו של הפנסוניק הנ"ל הוא 750 ש"ח , בעוד הDB176 עולה 600 ש"ח.
ה176 עם אחריות של היבואן הרשמי ל 3 שנים.
ה5401 עם אחריות של 12 חודשים ולא ע"י היבואן הראשי.
שים לב בבקשה למה שהוא מבקש.
הוא ביקש מכשיר עד 800 ש"ח, עדיף 700 .
לא תמצא לו מכשיר שנת 2007 , עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי בעל אותה איכות קול, עמידות ונוחות.
כמו כן זה שיש להם מכשירים שטסו לחלל רק מראה על הלך רוח של חברה . קלריון היום היא החברה מס' 1 עולם לייצור אודיו לרכב להמונים. אין על כך יותר מדיי עוררין. אם יש אשמח לשמוע הצדקות שאני טועה.
תעשה השוואה מלאה של הדגמים בארץ ובחו"ל תוסיף שוק קטנטן+מיסים+הכל ותראה שהתמחור ממש לא שערוריה.
אגב פיוניר לא מתומחר פה גבוהה מדיי?
אלפיין? שחיטה לאור יום.
פנסוניק דגמים גבוהים?
קנווד?
נקמיצ'י?
בלואופונקט?
מה הקשר ל 776 של קלריון והדגמים מלמטה?
אני יכול להפגיש אותךעם לפחות 10 אנשים שהמלצתי להם על מכשירי קלריון , כשדרוג ממכשירים אחרים, כאשר אלו גם מהמכשירים מסדרה 1 ומעלה וכולם עד היום מודים לי .
כמו כן אם אני מכניס לרכב שלי רק קלריון כנראה יש סיבה לזה.
אם רבים בארץ ובעולם מכניסים בעיקר את המכשירים שלהם אז יש לכך סיבה.
אם בבדיקה של מגזין אוטוהייפיי הגרמני המכשיר שזכה במקום הראשון כ"המכשיר עם התמורה הכי גבוהה למחיר" היה של קלריון מול כל החברות האחרות. כנראה יש סיבה לכך.
פה לא מכפישים יבואנים וזה לא עניינו של הפורום ולא היה מאז ומעולם. אנחנו פה מכבדים את כל היבואנים . בכל התחומים. אם יש לך טענה ליבואן X אנא יש שרשור של "תלונות מחירים" בפורום הכללי.