ברשותי רסיבר דנון 1705 . כרגע מחוברת לרסיבר אנטנה פנימית שסופקה עם הרסיבר, ולפעמים ישנם רעשים בקליטה.
השאלה האם ניתן לחבר את הרסיבר לממיר של יס? (או ליציאת הכבל של יס) והאם זה יפתור את הבעיה?
אנטנה לדנון 1705
נסה להעלות את קצה האנטנה כמה שיותר גבוה, שנה את המיקום של קצה האנטנה.ofertz כתב:ברשותי רסיבר דנון 1705 . כרגע מחוברת לרסיבר אנטנה פנימית שסופקה עם הרסיבר, ולפעמים ישנם רעשים בקליטה.
השאלה האם ניתן לחבר את הרסיבר לממיר של יס? (או ליציאת הכבל של יס) והאם זה יפתור את הבעיה?...
האנטנות המסופקות עם הרסיברים בד"כ קצרות, אפשר לרכוש בחנויות האלקטרוניקה ב-25 ש"ח, אנטנות ארוכות יותר. רוב הסיכוי שהבעיה תפתר. בדוק אם ברסיבר יש מתג LO/DX.
תומר
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
גם אני בעליו של דנון 1705 ומאוד מרוצה.
לי אין שום בעיה עם הקליטה כך שכנראה קצה האנטנה שלך ממוקם רע (קרוב לחפץ שמשבש את הקליטה).
במידה ומגבלת אורך כבל האנטנה לא מאפשרת לך קליטה טובה יותר, ממליץ כמו קודמי לרכוש כבל אנטנה זהה רק ארוך יותר ולמצוא את מיקום הקצה כך שהקליטה תיהיה אופטימלית .
לי אין שום בעיה עם הקליטה כך שכנראה קצה האנטנה שלך ממוקם רע (קרוב לחפץ שמשבש את הקליטה).
במידה ומגבלת אורך כבל האנטנה לא מאפשרת לך קליטה טובה יותר, ממליץ כמו קודמי לרכוש כבל אנטנה זהה רק ארוך יותר ולמצוא את מיקום הקצה כך שהקליטה תיהיה אופטימלית .