איפה אפשר למצוא בארץ SACD
מלחמת העולמות !
יש לי את הדיסק הזה ב-SACD. אמנם אין לי נגנן מתאים, אבל אם זה כמו ההופעה החיה אז ההנאה מובטחת.
אורן
נ.ב.
נקנה בארץ בצליל
אורן
נ.ב.
נקנה בארץ בצליל
נערך לאחרונה על ידי orennahum ב 17/01/2008 11:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
תוכל לקנות את Pink Floyd ב"מוסיקה נטו":
http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=4726
מאד ממליץ על החנות הזו גם לקניית כותרים אחרים.
http://www.musicaneto.com/disk_details.asp?disk_id=4726
מאד ממליץ על החנות הזו גם לקניית כותרים אחרים.
ויטלי
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
טוב. רכשתי את Dire straits אני אספר איך היה.
שאלה לי:
הSACD מכיל טווח תדרים רחב יותר מCD רגיל.
אז בעצם כאשר הלהקה עצמה מקליטה, היא מקליטה את זה בפורמט מסויים ואז עושים לו צימצום ומעבירים את האודיו לCD רגיל?
השאלה שלי בעצם מאיפה מגיע הSACD? ז"א הלהקה מקליטה מסטר, וזה המסטר? או שהם לוקחים CD רגיל והופכים אותו לSACD?
שאלה לי:
הSACD מכיל טווח תדרים רחב יותר מCD רגיל.
אז בעצם כאשר הלהקה עצמה מקליטה, היא מקליטה את זה בפורמט מסויים ואז עושים לו צימצום ומעבירים את האודיו לCD רגיל?
השאלה שלי בעצם מאיפה מגיע הSACD? ז"א הלהקה מקליטה מסטר, וזה המסטר? או שהם לוקחים CD רגיל והופכים אותו לSACD?
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב משום מה הפיוניר DV600 לא מנגן לי אותו.
ז"א הוא מזהה שהוא SACD אבל אני לא שומע כלום.
רק שאני נוגע שם בהגדרות וכאילו הופך את זה שהנגן ינגן אותו כCD רגיל, רק אז אני שומע אותו ובסטריאו. לא ב5.1.
מישהו יודע איך להגדיר SACD בDVD של פיוניר DV600?
ז"א הוא מזהה שהוא SACD אבל אני לא שומע כלום.
רק שאני נוגע שם בהגדרות וכאילו הופך את זה שהנגן ינגן אותו כCD רגיל, רק אז אני שומע אותו ובסטריאו. לא ב5.1.
מישהו יודע איך להגדיר SACD בDVD של פיוניר DV600?
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

שאלה נוספת,
אות שמתקרב לאנלוגי אומר איכותי יותר?
והנה עוד קושייה: התקשרתי לפיוניר ואמרתי להם שאני לא מצליח לשמוע כלום כאשר אני מנגן את הSACD, אז הם שאלו אותי איך הוא מחובר למגבר ואמרתי כבל אופטי, הנה הם אמרו, כאן מקור הבעייה. תעביר לכבלים של 5.1 אנלוגי (אין לי מושג מה זה), ואז תכול לשמוע.
והשאלה שלי היא האם כאשר אני אחבר את הDVD למגבר בצורה אנלוגית וינגן דיסק SACD אני אשמע פחות טוב מאשר הDVD מחובר למגבר בכבל אופטי ומנגן CD רגיל?
אות שמתקרב לאנלוגי אומר איכותי יותר?
והנה עוד קושייה: התקשרתי לפיוניר ואמרתי להם שאני לא מצליח לשמוע כלום כאשר אני מנגן את הSACD, אז הם שאלו אותי איך הוא מחובר למגבר ואמרתי כבל אופטי, הנה הם אמרו, כאן מקור הבעייה. תעביר לכבלים של 5.1 אנלוגי (אין לי מושג מה זה), ואז תכול לשמוע.
והשאלה שלי היא האם כאשר אני אחבר את הDVD למגבר בצורה אנלוגית וינגן דיסק SACD אני אשמע פחות טוב מאשר הDVD מחובר למגבר בכבל אופטי ומנגן CD רגיל?