כיצד לשמוע DOLBY בחברת YES ??
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78826
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
yes-man,
אך ורק בממיר ה-3100S.
foxgitlis,
למרות הפצרות חוזרות ונשנות להדק את היחסים, חברת HOT אינה משתפת אותנו בתוכניותיה, ולכן אין לאף אחד מושג...
אך ורק בממיר ה-3100S.
foxgitlis,
למרות הפצרות חוזרות ונשנות להדק את היחסים, חברת HOT אינה משתפת אותנו בתוכניותיה, ולכן אין לאף אחד מושג...
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה בדיוק מה שהם אמרו לי !nba83 כתב:דיברתי עם יס בקשר להחלפת ממיר לממיר הזה הם אומרים שכרגע הם לא מבצעים שידרוגים לממיר הזה נסיתי שוב להתקשר והם אמרו את אותו דבר והם אמרו עוד שהממיר הזה לא תומך DD אלה רק יס מקס..אז ככה שזה לא יתן לי כלום אם אני אחבר את זה בצורה דיגיטלית...
נראה לי נפלנו על אותה טלפנית
בכל מקרה התעקשתי והתעקשתי והתעקשתי ובסוף הסכימו (!) לתת לי את ה-3100
ב-69 ש"ח.
אם לא הטלפנית אמרה שהאופציה היחידה שלי היא להזמין טכנאי שיבדוק את כמות החיבורים המנוצלת כיום מהממיר. אם נגיד הוא מוצא שאין מספיק יציאות (למרות שהבנתי של-3100 יש ת'כלס פחות יציאות), או שאין לי מספיק כניסות ברסיבר, אז הוא יחליף בחינם.
אם הוא מחליט שאין סיבה להתחדש - הוא ישאיר אותי בידיים ריקות וגם יגבה ביקור טכנאי - משהו כמו 150 ש"ח.
בגלל זה הסכמתי לממיר החדש ב-69 ש"ח. אני רוצה לעשות את ההחלטות שלי בעצמי ומוכן לשלם על זה 70 שקל.
אגב - מכיר כבר די הרבה אנשים שקיבלו אותו גם בחינם...
- oferlaor
- מנהל

tamiral,
נכון למלאי שיש להם בארץ, אני חושב שמעטים יותר ויותר יקבלו אותו בחינם...
נכון למלאי שיש להם בארץ, אני חושב שמעטים יותר ויותר יקבלו אותו בחינם...
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- קיבל תודות: 1 פעם
לגבי Dolby ולגבי- DD...
יש לי yes max ואני מזמין מדי פעם סרטים ב-DVD BOX.
בעיקרון רק חלק מהסרטים שם מופיעים עם DD ויש להם סימון מיוחד. כאשר אני צופה בסרט כזה, אני רואה שהרסיבר מזהה DD.
חוץ מזה, באף ערוף אחר לא מצאתי DD.
אבל אני מוכרח לציין שכאשר הרסיבר נמצא במצב Dolby Prologic אז הוא ממש מבצע הפרדה טוב.
שאלה: האם ה-Feature של Dolby Prologic הוא רק לערוצים שמשודרים בסטראו עם קידוד מיוחד ל-Prologic? איך אני אמור לזהות בין ערוץ שמשדר סטראו רגיל לערוץ שמשדר Dolby Prologic שקודד לסטראו?
כש-Yes מתהדרת באיכות סאונד Dolby היא מתכוונת לסטראו או ליכולות DD בהזמנת סרטים?
בעיקרון רק חלק מהסרטים שם מופיעים עם DD ויש להם סימון מיוחד. כאשר אני צופה בסרט כזה, אני רואה שהרסיבר מזהה DD.
חוץ מזה, באף ערוף אחר לא מצאתי DD.
אבל אני מוכרח לציין שכאשר הרסיבר נמצא במצב Dolby Prologic אז הוא ממש מבצע הפרדה טוב.
שאלה: האם ה-Feature של Dolby Prologic הוא רק לערוצים שמשודרים בסטראו עם קידוד מיוחד ל-Prologic? איך אני אמור לזהות בין ערוץ שמשדר סטראו רגיל לערוץ שמשדר Dolby Prologic שקודד לסטראו?
כש-Yes מתהדרת באיכות סאונד Dolby היא מתכוונת לסטראו או ליכולות DD בהזמנת סרטים?
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- קיבל תודות: 0
Re: לגבי Dolby ולגבי- DD...
על זה בדיוק חלק מהנושא,NimrodKadim כתב:כש-Yes מתהדרת באיכות סאונד Dolby היא מתכוונת לסטראו או ליכולות DD בהזמנת סרטים?...
יש שטוענים שיס הכניסו לפרסומות שלהם "איכות שמיעה דולבי" ולא ציינו דיגיטל או משהו
כזה. אני חושב שזה שטויות. עובדה שחלקכם רואים DD.
יס פשוט עוד לא הביאו מספיק סרטים ב-DD, כמו שאין מספיק סרטים ב-WIDESCREEN.
אני גם אמור לקבל את הממיר החדש בתחילת נוב'.
מקווה שלא אתאכזב...
- oferlaor
- מנהל

- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- קיבל תודות: 1 פעם
כן הבנתי את זה...
כן, זה ברור לי.oferlaor כתב:נמרוד,
זה ברמת סרט ותכונית, לא ברמת ערוץ....
אבל לא ברור לי לגבי ה-Feature של Dolby Prologic:
יש הבדל בין שידור סטראו רגיל לשידור סטראו שמיועד ל- Dolby Prologic"?
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
VIVID, יש רק 3100S
למי ששאל לגבי דולבי סטריאו, אז לא ראיתי שום סרט בYES ששודר בtwo channel ac3... ראיתי סרטים מקודדים בסטריאו AC3, ומפענח הDPII בהחלט עושה עבודה יותר טובה בהפרדה מאשר בסטריאו רגיל... הסאונד היה ברמה גבוהה מאד...
למי ששאל לגבי דולבי סטריאו, אז לא ראיתי שום סרט בYES ששודר בtwo channel ac3... ראיתי סרטים מקודדים בסטריאו AC3, ומפענח הDPII בהחלט עושה עבודה יותר טובה בהפרדה מאשר בסטריאו רגיל... הסאונד היה ברמה גבוהה מאד...
- oferlaor
- מנהל

נמרוד,
כן זה קשור לדרך שזה מקודד בשלב ההפצה.
sunny_jim,
אין דבר כזה TWO CHANNEL AC3, גם אין סטיראו AC3. יש קידוד פרולוג'יק ויש סטיראו רגיל.
כן זה קשור לדרך שזה מקודד בשלב ההפצה.
sunny_jim,
אין דבר כזה TWO CHANNEL AC3, גם אין סטיראו AC3. יש קידוד פרולוג'יק ויש סטיראו רגיל.
יש ועוד איך.
אם אני מוריד למשל מהאינטרנט סרט DIVX, אז יש לו 3 סוגים של קידודי סאונד: MPEG LAYER3, שזה סטריאו רגיל, יש AC3 ומצויין שהוא ב2 ערוצים(הביטרייט שלו גם יותר נמוך פי 2 בערך... ) ויש AC3 5.1...
כאשר אני מדליק סרט ברסיבר אצלי, אז מצוייר בכמה ערוצים הוא... כשאני מדליק סרט שמקודד בAC3, אז נורת הDOLBY DIGITAL מופעלת, שהיא נורה אדומה אצלי לשם העניין.
כשאני מפעיל MPEG LAYER3, אז פשוט מצויירים 2 רמקולים... כשאני מפעיל AC3 ב2 ערוצים, אז עוד פעם מצויירים 2 רמקולים, אך נורת הDOLBY DIGITAL גם מופעלת... כשאני מפעיל AC3 5.1, אז באמת מצויירים ברסיבר 6 רמקולים עם נורת הDD...
אני בודק את קידוד הסאונד בסרטים בתוכנת הGSPOT.
אם אתה בכל זאת לא מאמין לי עופר, אתה מוזמן אלי ואני אראה לך הכל
אם אני מוריד למשל מהאינטרנט סרט DIVX, אז יש לו 3 סוגים של קידודי סאונד: MPEG LAYER3, שזה סטריאו רגיל, יש AC3 ומצויין שהוא ב2 ערוצים(הביטרייט שלו גם יותר נמוך פי 2 בערך... ) ויש AC3 5.1...
כאשר אני מדליק סרט ברסיבר אצלי, אז מצוייר בכמה ערוצים הוא... כשאני מדליק סרט שמקודד בAC3, אז נורת הDOLBY DIGITAL מופעלת, שהיא נורה אדומה אצלי לשם העניין.
כשאני מפעיל MPEG LAYER3, אז פשוט מצויירים 2 רמקולים... כשאני מפעיל AC3 ב2 ערוצים, אז עוד פעם מצויירים 2 רמקולים, אך נורת הDOLBY DIGITAL גם מופעלת... כשאני מפעיל AC3 5.1, אז באמת מצויירים ברסיבר 6 רמקולים עם נורת הDD...
אני בודק את קידוד הסאונד בסרטים בתוכנת הGSPOT.
אם אתה בכל זאת לא מאמין לי עופר, אתה מוזמן אלי ואני אראה לך הכל
- oferlaor
- מנהל