סוני הציגה מספר רב של טכנולוגיות, רב מדי בשביל לסקר כאן בזריזות...
בתחום המקרנים הם החביאו את ה- VW200 בחדר באחד המלונות בסביבת התערוכה, כך ששוב אנחנו נפספס את זה. גם JVC עושים דבר דומה (!@$%$%)
באולם ענקי, הם השתמשו במקרני ה-SXRD המסחריים שלהם, ברזולוציית 4K, עם הופעות של אומנים מפורסמים...
ראינו שם כמה דברים מעניינים, אבל המעניינים ביותר היו ה-ROLLY (נגן רוקד שמסוגל להסתנכרן עם מכשירים אחרים), המסכים החדשים שלהם, ניווט על גבי PSP (כאמור iGo8...)
בסה"כ לא ראינו איזו פריצת דרך משמעותית כאן, אלא רק התקדמות אבולוציונית.
CES: סוני בתערוכה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נורא רצינו לראות את הרובי2 (מקרן הדגל של סוני), העונה לשם VW200.
זהו מקרן SXRD ברזולוצית FHD עם נורת קסנון.
במחיר רשמי של 15K$.
בתערוכה המקרן לא הוצג, אז בסוף קפצנו לראותו בחנות SONY שממוקמת במרכז הקניות של מלון CEASER PALACE.
במילה אחת: WOW !
אמנם הרושם מזיכרון הוא שהשחורים של ה-JVC-RS1 טובים יותר (שוב, זה רק מזיכרון עם הערה שאת הסוני לא כיוונו בעצמנו), אבל מה שהדהים אותנו הכי הרבה היה הצגת התמונות ב-120HZ, מה שגורם לתנועה כל כך חלקה שהוא דבר שגורם לתמונה להיות חיה וריאליסטית כל כך שלא ממש ניתן לתאר את זה במילים.
זה גם גורם לתלת-מימדיות בצורה מדהימה.
אם אתם שואלים אותי מה הייתי בוחר בין השניים (או נגיד השארפ 21K מול הסוני VW200), הסוני מנצח מבחינתי בנוקאוט !

זהו מקרן SXRD ברזולוצית FHD עם נורת קסנון.
במחיר רשמי של 15K$.
בתערוכה המקרן לא הוצג, אז בסוף קפצנו לראותו בחנות SONY שממוקמת במרכז הקניות של מלון CEASER PALACE.
במילה אחת: WOW !
אמנם הרושם מזיכרון הוא שהשחורים של ה-JVC-RS1 טובים יותר (שוב, זה רק מזיכרון עם הערה שאת הסוני לא כיוונו בעצמנו), אבל מה שהדהים אותנו הכי הרבה היה הצגת התמונות ב-120HZ, מה שגורם לתנועה כל כך חלקה שהוא דבר שגורם לתמונה להיות חיה וריאליסטית כל כך שלא ממש ניתן לתאר את זה במילים.
זה גם גורם לתלת-מימדיות בצורה מדהימה.
אם אתם שואלים אותי מה הייתי בוחר בין השניים (או נגיד השארפ 21K מול הסוני VW200), הסוני מנצח מבחינתי בנוקאוט !