יש לי רסיבר של JVC RX-5022V. קודם כל רציתי לשאול אם הוא מספק. אני לא אודיופיל ורק חובב מוזיקה. קיבלתי אותו מתנה כך שזה לא ממש כאב לב אם תגידו שהוא לא איכותי. מביקורות הבנתי שהוא חביב מאוד לחובבנים.
כמו כן קיבלתי סט רמקולים F&D (מישהו מכיר?) 5.1.
הסאב וופר היה מעין רסיבר כזה שהיה ניתן לחבר אליו את כל הרמקולים, וDVD, CD וכו'.
לצערי הוא נדפק בצד ונדפק העץ, וכנראה שגם נפל לו איזה רכיב שנתלה על העץ הזה (בטח איזה צלעות קירור או משהו כזה). שווה לתקן, או כבר לקנות סאב חדש ? כמה עולה סאב שמתאים למערכת כזאת ? יש המלצות ?
אני מעוניין לחבר את הרסיבר למחשב מאחר ואין לנו שימוש אחר במערכת הזאת (קיימת כבר מערכת אחרת בבית - ועל זה שאלה קטנה בהמשך
עוד שאלה - יש לנו רסיבר של Technics בערך בן 13. עלתה בזמנו הרבה כסף. מה עדיף, הרסיבר הזה של JVC או הישן ? קנינו לפני מספר ימים DVD, וברסיבר הישן אין חיבורים דיגיטליים וחבל לא להשתמש בDTS ובDolby Digital. הבנתי שיש הבדל גדול ביניהם לבין הPro Logic Surround בו אנו משתמשים כרגע לסרטי DVD.
ושאלה אחרונה אחרונה - הרמקולים הקדמיים בסלון (Wharfedale) התחילו להתפורר. כשמורידים את הרשת ומסתכלים על הממברנה, הקצוות שלה פשוט אכולים. אפשר לראות את כל הבפנוכו של הרמקול כלומר. יש מה לתקן את זה (ואיך) או שהרמקול פשוט התייבש ? כמובן שבגלל זה הרמקולים מרעידים את הקול וקצת לא נעים לשמוע כשיש סאונד חזק. כמו כן, למה זה קורה, ואיך ניתן למנוע את זה בעתיד ?
המון המון תודה !!!