SENNHEIZER RS-140
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נמר,
מה שמיוצר באירלנד לא מיוצר במקום אחר. אז מה זה אומר? שהדגמים לא טובים?
אני לא בטוח שהם מייצרים את האוזניות הטובות בעולם, כמו שאין חברה אחת שמייצרת את הרמקולים הטובים בעולם. זה עיניין של טעם אישי ושלא כמו ברמקולים - גם של נוחות אישית.
לז,
אישית יש לי את ה-HD-600 של סנהייזר ואני ממליץ מאוד על ה-HD580 שזולים מהם ואיכותם לא נופלת בהרבה.
הכבל שמגיע עם האוזניות הוא של 3 מטרים וניתן לקנות גם ארוך יותר אם ממש רוצים, או מאריך.
לגבי אלחוטיות, יש כאלו שמשדרות על RF ויש על IR. האחרונות דורשות קשר עין, כך שלא תוכל להאזין בחדר אחר למשל.
איכותן של אלחוטיות נחות מהדגם המקביל שהן חוטיות. אם איכות חשובה לך, עזוב את האלחוטיות.
מה שמיוצר באירלנד לא מיוצר במקום אחר. אז מה זה אומר? שהדגמים לא טובים?
אני לא בטוח שהם מייצרים את האוזניות הטובות בעולם, כמו שאין חברה אחת שמייצרת את הרמקולים הטובים בעולם. זה עיניין של טעם אישי ושלא כמו ברמקולים - גם של נוחות אישית.
לז,
אישית יש לי את ה-HD-600 של סנהייזר ואני ממליץ מאוד על ה-HD580 שזולים מהם ואיכותם לא נופלת בהרבה.
הכבל שמגיע עם האוזניות הוא של 3 מטרים וניתן לקנות גם ארוך יותר אם ממש רוצים, או מאריך.
לגבי אלחוטיות, יש כאלו שמשדרות על RF ויש על IR. האחרונות דורשות קשר עין, כך שלא תוכל להאזין בחדר אחר למשל.
איכותן של אלחוטיות נחות מהדגם המקביל שהן חוטיות. אם איכות חשובה לך, עזוב את האלחוטיות.
נמר שוב אתה בא בהצהרות שאנשים חסרי נסיון יכולים לחשוב שזאת האמת המוחלטת
מרטין כבר ענה לך ואני מחזק ומוסיף ...אין חברה שעושה משהו הכי טוב כי זה עולם סובייקטיבי (להזכירך שאתה נהנה מפיור אקוסטיק
)
בכל מקרה גם לי יש את ה HD600 ואני נהנה מהם מאד מאד
אך יש חברות שעושת אוזניות ברמות מטורפות כמו AT או STAX ...
שוב מחזק את מרטין בנוגע לאלחוטיות
איכותם נוםלת מהמקביל וגם מהנחות לעניות דעתי מחוטי ...
אם האיכות חשובה עזוב אותך מאל חוטי
אם זה עיניין של נוחחות גרידא אז זה כבר נושא אחר וסינהייזר כנראה יתנו לך אחלה פתרון .
בכל מקרה סינהייזר לא קונים בארץ !!! וזאת אמת מוחלטת
המחירים בארץ מופקעים ביותר !!
בהצלחה
מרטין כבר ענה לך ואני מחזק ומוסיף ...אין חברה שעושה משהו הכי טוב כי זה עולם סובייקטיבי (להזכירך שאתה נהנה מפיור אקוסטיק
בכל מקרה גם לי יש את ה HD600 ואני נהנה מהם מאד מאד
אך יש חברות שעושת אוזניות ברמות מטורפות כמו AT או STAX ...
שוב מחזק את מרטין בנוגע לאלחוטיות
איכותם נוםלת מהמקביל וגם מהנחות לעניות דעתי מחוטי ...
אם האיכות חשובה עזוב אותך מאל חוטי
אם זה עיניין של נוחחות גרידא אז זה כבר נושא אחר וסינהייזר כנראה יתנו לך אחלה פתרון .
בכל מקרה סינהייזר לא קונים בארץ !!! וזאת אמת מוחלטת
המחירים בארץ מופקעים ביותר !!
בהצלחה
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
מרטין אתה צודק אבל בכל זאת יש לי h.d 25 שמיוצרות בגרמניה אחלה אוזניה אבל אלה שמיוצרות באירלנד מגיעות עם קבל שונה מהגרמניות ...
למרות שהאוזניה הזו היא אינטגרלית ואתה יכול להחליף בה כל חלק בניפרד כולל הקבל ..לא צריך אפילו טכנאי בשביל זה..
למרות שהאוזניה הזו היא אינטגרלית ואתה יכול להחליף בה כל חלק בניפרד כולל הקבל ..לא צריך אפילו טכנאי בשביל זה..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: