תגובות לביקורת תוכנת הניווט 2GO
-
EliHaboosh
-
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3327
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
מסכים עם עופר IGO
לא ראיתי בתוכנת ה 2GO שום דבר חדשני שלא קיים ב IGO אשר בסה"כ עושה עבודה מצויינת.
יתרונה של הותיקה הוא גם בניווטי חול שכן בסהכ מטעינים מפות אירופה והכל עובד אפילו הקריינות בעברית.
יתרונה של הותיקה הוא גם בניווטי חול שכן בסהכ מטעינים מפות אירופה והכל עובד אפילו הקריינות בעברית.
- zviwr
-
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
אני מסכים עם כל מה שאמרתם, אך קצת תחרות בשוק תוכנות הניווט המקומי לא תזיק.מכוון שהמחיר לא משתנה ביחס למקבילות שלהן בחו"ל.
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
מה שחשוב זה שיש מפות מעודכנות. לדעתי זה יתרון לא קטן על iGO.
- אופיר007
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
יש לך מושג מתי זה אמור לצאת לשוק?oferlaor כתב:אני עדיין ממתין ל-iGo 8... הניווט התלת מימדי עושה לי את זה......
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
"מפות ישראל מעודכנות נכון ליום 31.7.07"
המפות המעודכנות הם הדבר החשוב ביותר במערכת ניווט.
הממשק, התלת מימד והגרפיקה הם רק אקסטרה. להגיע במסלול הנכון, לנסוע בכבישים חדשים המקצרים את הדרך, לא להגיע לשלטי אין כניסה מפתיעים זה מה שמשנה לי.
לנסוע עם מפות בנות שנה וחצי כמו ב IGO ממש לא אפשרי באזורים רבים בארץ.
הממשק, התלת מימד והגרפיקה הם רק אקסטרה. להגיע במסלול הנכון, לנסוע בכבישים חדשים המקצרים את הדרך, לא להגיע לשלטי אין כניסה מפתיעים זה מה שמשנה לי.
לנסוע עם מפות בנות שנה וחצי כמו ב IGO ממש לא אפשרי באזורים רבים בארץ.
-
EliHaboosh
-
- עורך ראשי HTMobile

עדיין אין תאריך.אופיר007 כתב:יש לך מושג מתי זה אמור לצאת לשוק?oferlaor כתב:אני עדיין ממתין ל-iGo 8... הניווט התלת מימדי עושה לי את זה.........
האמת בעבר דיברו בחברה על "עד סוף שנת 2007". אני משער שהתוכנה תצא ב Q1 של 2008
אלי חבוש
-
EliHaboosh
-
- עורך ראשי HTMobile

ברמה הכללית אתה צודק. ברור שמפות חדשות יותר טובות יותר, אולם גם דברים אחרים משפיעים מאוד על נוחות הניווט, כמו למשל ההתייחסות לפניות וסוג ההתראה הויזואלית שהמערכת נותנת לך. נתקלתי רבות במערכות שכל העניין הזה פשוט מבלבל וגורם לך לטעות לא אחת במסלול שלך.jpost כתב:"מפות ישראל מעודכנות נכון ליום 31.7.07"
לנסוע עם מפות בנות שנה וחצי כמו ב IGO ממש לא אפשרי באזורים רבים בארץ....
אלי חבוש
- oferlaor
-
- מנהל

jpost,
למה שנה וחצי? יש מפות ינואר 2007 (אפילו שבאתי לשם הם בדקו ווידאו שיש לי את האחרונות!). יש גם מיולי 2007, אבל הם לא שוחררו לקהל הרחב בגלל בעיות ובאגים במפות עצמן (מי שמתעקש יכול לקבל גם אותן).
לפי מה שהבנתי ההשקה של iGo 8 תהיה ב-CES!
למה שנה וחצי? יש מפות ינואר 2007 (אפילו שבאתי לשם הם בדקו ווידאו שיש לי את האחרונות!). יש גם מיולי 2007, אבל הם לא שוחררו לקהל הרחב בגלל בעיות ובאגים במפות עצמן (מי שמתעקש יכול לקבל גם אותן).
לפי מה שהבנתי ההשקה של iGo 8 תהיה ב-CES!
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
מפות זה חשוב מאוד אבל גם אמינות ההודעות, על פי כתבתו של אליו ב- pocketpcfreak התוכנה נראית לא שיא האמינות מבחינת הוראות ניווט (לדוגמה ההוראה מתקבלת כשאתה צריך כבר לפנות).jpost כתב:"מפות ישראל מעודכנות נכון ליום 31.7.07"
לנסוע עם מפות בנות שנה וחצי כמו ב IGO ממש לא אפשרי באזורים רבים בארץ....
HiFiMusic IL
- oferlaor
-
- מנהל

aloni,
גם ב-iGo בגירסא הראשונה היו בעיות כאלה.
עבורי הבעיה הכי גדולה בתוכנות ניווט זו התמצאות בשטח. כשאתה במקום שיש בו המון פניות ומחלפים ולא ברור לך באיזו כניסה אתה צריך להיכנס, אז אתה בקלות יכול לעלות על המחלף הלא נכון ובמקום צפון, לנסוע דרומה...
לכן גם נושא הגרפיקה והמימוש הגרפי מאוד משמעותי.
גם ב-iGo בגירסא הראשונה היו בעיות כאלה.
עבורי הבעיה הכי גדולה בתוכנות ניווט זו התמצאות בשטח. כשאתה במקום שיש בו המון פניות ומחלפים ולא ברור לך באיזו כניסה אתה צריך להיכנס, אז אתה בקלות יכול לעלות על המחלף הלא נכון ובמקום צפון, לנסוע דרומה...
לכן גם נושא הגרפיקה והמימוש הגרפי מאוד משמעותי.